• rokikaciga
    2.7k
    Je li Boban na kraju torpedirao Mikica iz kluba ili se mali smirio?
  • scooniepenn
    5.1k
    Svaka čast Zvoni na transferu Villara, ozbiljan igrač je u pitanju. Sjećam ga se iz Rome, poslije ga nisam popratio, i na mene je tada ostavljao jako dobar dojam. Dobili smo igrača koji može kvalitetetno pokretati napade iz naše obrambene trećine, što nam je bio deficit u nedostatku Mišića i to popriličan. On i Ljubičić su apsolutno najozbiljnija pojačanja koja smo doveli i uz ostanak Mišića vezna linija će nam biti brutalna. Mišić, Ljubičić, Villar, Kačavenda, Soldo, Vidović i Mudražija, 7 igrača za 3 pozicije. Stojković će u ovoj konstelaciji sigurno biti prva opcija na lijevom krilu, jer smo na krilnim pozicijama objektivno i najtanji. Mislim da je to i optimalno s obzirom na ogroman broj utakmica koje ćemo ponovno odigrati. Ne smijemo više raubati Mišića do te razine da je u pretprošloj i sezoni prije toga odigrao više utakmica od valjda 95 posto naših reprezentativaca koji igraju u Ligama Petice. Nije ni čudo da se ozlijedio lani nakon takvih suludih opterećenja. U svakom slučaju nadam se da to ne znači odlazak Mišića, jer je on ključno vezivno tkivo za ovu novu ekipu. Još ozbiljan napadač i stoper, a bilo bi poželjno i jedno jače desno krilo i jaki smo ko' zemlja.
  • tigric
    742
    Ide u Slaven Belupo
  • rokikaciga
    2.7k
    Posudba? Znaci smirio se :sweat:
  • Keyser Soze
    14.6k
    Teo Barišić navodno produžio ugovor s Lyonom.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Ne znam sta Jakir ceka s ponudom za Hoxhu?
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ma vezni red je sada kao bombon. Imamo širinu, a što je najbitnije, imamo i kvalitetu.
    Jasno je da se sada stvorio i višak, prvenstveno misleći na Vrbančića i Bulata. Njih pod hitno prodati ili posudba.

Vezni red s Mišićem, Ljubičićem, Villarom, Vidovićem, Stojkovićem, Mudražijom i Soldom meni djeluje fenomenalno.
  • Paggini
    57.4k
    Jakire pomozi još jednom svome Dinamu, Hoxha i Kule za 8 milijuna i nosi. Pošaljemo ti i novi dres kad izađe, sinovo prezime i broj!
  • Crni86
    12.3k
    ukoliko vidimo stojkovica kao desetku ne vidim smisao dovodenja i mudrog i vidovica. Tako da po svemu mislim da ga vidimo kao krilo i to lijevo krilo.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Neka Boban prvo osigura neko lijevo krilo, a onda tek pusti Hoxhu.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    A ko ce ti doci kad vidi da je Hoxha tamo zacementiran, srcati?
  • badjibadara
    6.3k
    Ne razumijem zašto smo doveli tog veznjaka Španjolca i platili toliku odštetu (ako je iznos točan). Vjerujem da Boban ima neki plan s njim, moguće da će netko od veznih otići.Mr Anderson

Koliko se da iscitati iz ovih transfera, fokus je na tri stvari: ubrzanje igre, kolicina trke i visoki ritam kroz cijelu utakmicu. A za to su potrebni igraci koji mogu ispratiti taj tempo. Ako tu ukljucimo i stopera koji je na Ti sa loptom i zna otvoriti prostor, dobili smo ogroman napredak na proslu sezonu. Jedna stvar koju su svi HNL protivnici radili bilo je markiranje Misica i prebacivanje naseg posjeda desno prema RPG ili Riletu, pa od njih eventualno neka lopta uz aut liniju gdje bi nam duplim blokom napadali krilo ili veznog, ili vracanje stoperima pa lopta u bunar na Kuleta i brzi gubitak posjeda. Sa ovim veznim redom otvara se bezbroj mogucnosti u samom otvaranju igre, u presingu na protivnickoj polovici, te u presingu po izgubljenoj lopti. Izmjenama mozemo drzati visoki tempo cijelu utakmicu bez previse promjena formacije.
    Ako se to slozi onako kako sam ja laicki zamislio, cekaju nas slatke brige, brzi, agresivni i goropadni Dinamo.
  • miro
    6.8k
    Sve ok, dobro izgleda Villar, ali 3 milje je dosta love za još jednu 8-icu. Iz svega do sad realiziranog, ja bih rekao da mi ozbiljno računamo na Soldu ove sezone, što mi je prilično iznenađenje.
  • Infinity
    18.9k
    Ako se vec prati Segunda, ima jos jedan vrhunski igrac, odlican golgeter, koji bi mogao biti razocaran nakon sto nisu izborili plasman u visi rang. Novinarima bi se moglo svidjeti njegovo ime :cool:
  • Jos-Optimus
    6.3k
    ubit će te Lisica :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.