• NB86
    16.9k
    Dejan jos nije sluzbeno predstavljen ?
  • GOAT
    3.3k
    Brat Robert također :lol:

Cekam to predstavljanje pa da sam na miru
  • don
    14.1k
    na godišnjem su bili.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ne razumijem zašto smo doveli tog veznjaka Španjolca i platili toliku odštetu (ako je iznos točan). Vjerujem da Boban ima neki plan s njim, moguće da će netko od veznih otići.
  • K3p
    312

Zašto? Zato da ne kukate da se na to trebalo na vrijeme mislit kad mišić ode ili počne slabije igrat jer je star i načele ga ozljede
  • austrijanac
    7.5k
    Dejan se sam predstavio, gospodin :cool:
  • Crni86
    12.3k
    zvone planira na duzi niz godina (primjer i desnog beka).

Dobivamo izvrstnu sirinu ako misko ostane. A vjerujem kako je kolega naveo da vec imamo zamjene unutar kadra kada za koju sezonu kada miske ode. A ne da se onda stihijski netko dovodi itd…
  • Mladi Starac
    335
    ajde više hoću vidjeti malo d u notifikaciji mobitela... cijelu noć nisam spavao :D

ajmo Zvone!!!
  • Mr Anderson
    12.7k
    Zato da ne kukate da se na to trebalo na vrijeme mislit kad mišićK3p

On nije zamjena za Mišića.
  • crophantom
    1k
    Ja sam čak u fazi da više ni ne čekam presicu Bobana, samo nek radi u tišini.
    Maric imao fenomenalnu prvu presicu, reko bi čovjek je vizionar, pa nista nije odradio, Zvone odradio presicu od 2 min di je pročitao svoj govor, ali sad radi konkretne poteze.
    Više mi se sviđa ovaj drugi smjer :D
  • Mali Zeus
    18.2k
    Sad još nek i brat Robert također dođe da može igrati lijevog beka!
  • VolimDinamoOo
    84
    Evo i "Marca" piše o tom transferu, kaže da je bio kljucni igrac Granade.

S obzirom da je Ljubicic bio ako ne kljucni igrac, onda bar u 3 najbitnija igraca Kölna, mislim da cemo imat slatke brige u toj sredini, a prijelazni rok jos nije sluzbeno ni poceo.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Ne razumijem zašto smo doveli tog veznjaka Španjolca i platili toliku odštetu (ako je iznos točan). Vjerujem da Boban ima neki plan s njim, moguće da će netko od veznih otići.Mr Anderson

Pa širina kadra.
    Nećemo početi sezonu s 3 vezna.
  • plavi72
    1.5k
    Mišić ove sezone ima 25 nastupa 0 golova 1 asistenciju...koliko god ga mi hvalili njegova statistika je jedan od razloga broja osvojenih bodova ove neuspješne sezone i baš mi je drago da ih Zvone spušta na zemlju jer nitko nije odigrao sezonu(a baš su dobro plaćeni)da ima pravo tražiti više ugovore,a ne će gospoda da korigira buduće...a puna usta Dinama kad se rastaju,a voli li ga itko kad se produžuju ugovori?
    Smješna mi je statistika veznjaka iz Španjolske kao i Kangina kad je dolazio,ali volio bih,naravno da grješim !
  • Mr Anderson
    12.7k
    Nećemo početi sezonu s 3 vezna.Mali Zeus

Mišić, Soldo, Stojković, Kačavenda, Mudražija, Vidović, Ljubičić, Villar...neko će morati otići...kad će svi igrati? Automatski dolazi do nezadovoljstva u svlačionici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.