• BBB Mataa998
    2.6k
    Sto se cudite,ako hocemo igrati i Europu konkurentno treba nam iskustva i sirina. Vidovic,Stojkovic i ostali mladi trebaju starije i iskusnije igrace uz sebe zato sto jos uvijek osciliraju i svakako ce imati epizode gdje ih se treba staviti na klupu radi lose forme.
  • bongo
    1.2k
    Komentari na zoni su čudo.

Ako ne dovodimo igrače ne valja jer ko će igrat kroz sezonu kad dođu kartoni i ozljede, europski ritam od dvije tekme tjedno...

Ako pak dovodimo igrače opet nije dobro jer di će svi igrati :sweat:
  • plavi72
    1.5k
    Puno nas ide ozlijeđeno,nenaspavano,mamurno nemotivirano... na naše poslove pa ih odradimo kako treba,to tražimo i od igrača,a prošle sezone to nismo dobili,umorila ih Europa,nemaju motiva... !
  • Mali Zeus
    18.2k
    Mišić, Soldo, Stojković, Kačavenda, Mudražija, Vidović, Ljubičić, Villar...neko će morati otići...kad će svi igrati? Automatski dolazi do nezadovoljstva u svlačionici.Mr Anderson

Zašto brojiš Stojkovića, Vidovića i Mudražiju tu uopće kad oni igraju na ofenzivnim pozicijama?
  • Blueshadow86
    3.7k
    Lijepo ovo za sada ide. Prosto ne mogu vjerovati kako se trenutno odrađuju poslovi, i to oba smjera. Neka me netko uštipne da je ovo realnost :smile:

Kakvo je Marić zlo bio, to se pokazuje svakim novim danom. Ne ponovilo se više nikada.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Dovodi se kapitalac, al nije dobro.

Što će nam on?

Kad se dovodi netko drugi onda zašto taj ako nije kapitalac.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Zašto brojiš Vidovića i Mudražiju tu uopće kad oni igraju na ofenzivnim pozicijama?Mali Zeus

Kojim? Misliš da će Vidović igrati krilo? Koliko znam, igrati ćemo 4-3-3.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Kojim? Misliš da će Vidović igrati krilo? Koliko znam, igrati ćemo 4-3-3.Mr Anderson

Pa sigurno neće igrati centralnog ili def veznog.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Dovodi se kapitalac, al nije dobro.

Što će nam on?
    Mali Zeus

Tko je kapitalac?
  • BBB Mataa998
    2.6k

Ademi,Moro,Djira,Franjic,Sunjic,Olmo,Majer,Gojak
    Dinamo 2019.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Tko je kapitalac?Mr Anderson

Pa ovaj Španjolac mi se čini kapitalac.
  • Slepicka
    168
    Ne znam da li ja jedini vidim nesto u malom Vrbancicu. Jednostavno decko ima ono nesto drugacije u igri, ima nogometnu inteligenciju + je veliki dinamovac i produkt nase skole. Nije mi jasno kako ne moze dobiti priliku. Ako opet nije u planovima , moramo produziti ugovor s njim i dati ga na posudbu jer mora igrati. Imam osjecaj da ce zavrsiti u Rijeci ili Osijeku i da cemo ga za godinu dana vracati za cca 3 milijuna kao x puta dosada. Ne smije nam se dogoditi novi Crnac, Jagusic itd.
  • Crni86
    12.3k
    Dve defanzivnija vezna: misic, ljubo, villar, soldo, kacavenda
    Ofenzivniji vezni: vidovic, mudrazija, vrbancic

Meni ovo izgleda optimalno popunjeno s obzirom na to da igramo na 3 fronta, sezona je duga.
  • NB86
    16.9k

Stojkovic krilo ?
  • NitkoBitan
    28.5k
    Improvizacija :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.