• Nolifer
    15.8k

Zabrij da je lik ovdje na Zoni i da širi šizofreniju i negativu...
  • rioda
    18.7k
    Ničota je fakin :lol:
  • CISCO
    1.8k
    ima ziher za svaki dan profil jedan.
  • Omake
    21.8k
    Mlađi brat Villar je bio u pogonu Reala i Barce, prošlu sezonu je odigrao dosta dobro kao solo 6 za Albacete u drugoj ligi Španjolske. Možda bude "I moj brat Javi također" za godinu, dvije. Po highlights djeluju indentično, samo što je mlađi viši 6 cm.

a0Yczif.png
  • Slepicka
    527
    Pozdrav plava braćo! ovo mi je prvi post i samo cu reci da zadnjih 10 dana sam ovisan o ovoj temi, samo refresham transfer vijesti, cekam objave kluba, otvaram transfermarkt, krizam, kalkuliram, prodajem i kupujem u svojoj glavi. Nisam normalan, vjerojatno sam i zenu i djecu zanemario nesvjesno ali ovo je najvaznije ljeto za voljeni klub za sljedecih 10 godina. Bude sve to dobro na kraju! Ova rekonstrukcija se morala napokon odraditi i nema nazad pa kako nam bude! Volim te Dinamo!!!
  • Marktwain
    1.6k
    Minuta šutnje za palog brata.
    Come to the dark side, we have blue blood.
  • VolimDinamoOo
    920

Evo i ja da se pridruzim pozdravima plavoj braci. Ista stvar i kod mene sto se tice refreshanja, bio na poslu ili vani negdje, zona se cita konstantno.

Podrška Bobanu u daljnjem radu, za sada je sve kao san naspram netom zavrsene sezone.

Samo ti Dinamo šampiome!
  • Droljo
    32.5k
    Šta svi na zoni u teretani nešto, ništa, od sutra se vraćam i ja u gym! — Ijayi Atiemwen

Ja preskačem i ovu godinu. Taman sam dobio onaj prepoznatljivi kruškoliki oblik i da to sjebem sa teretanom. Nema šanse!
  • Fan
    2.9k
    Za usporedbu koliko je netko sposoban i snažan sportski direktor, a netko nesposobna sirotinja, iako ih ne želim spominjati ovdje, rivali su za to vrijeme tri tjedna moljakali novce za trenera.... — Paggini

Upravo ovo sam cijelo vrijeme mislio dok sam čitao tvoj komentar, nevjerojatno je koliko su ljudi zaduženi za ovo bili očajni u svom poslu prije dolaska Bobana, s tim da ne mislim samo na DP i ljude koje su postavili u sportski sektor, nego i na ovu gardu prije koja je radila sve usporeno, jedino što smo Marića i ekipu (uključujući mene jel) branili jer smo bili zaslijepljeni "našima".
    Hoće se, može se, samo treba bit sposoban.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    nista dok ne dobijes sise :lol:
  • Kumerle
    3.6k
    Screenshot-20250616-092953-Word.jpg
    Screenshot-20250616-093219-Word.jpg
    Screenshot-20250616-093234-Word.jpg

Evo malo isječaka iz Sportskih u vezi Dinama i brace Ljubicic.

Dejane dobrodošao, a i Robert bi mogao nazad uskoro :cool:
  • NB86
    17.8k
    Dejan jos nije sluzbeno predstavljen ?
  • GOAT
    9.5k
    Brat Robert također :lol:

Cekam to predstavljanje pa da sam na miru
  • don
    22.6k
    na godišnjem su bili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.