• rokikaciga
    2k
    Had me in the first half, not gonna lie
  • NVKOD
    5.3k
    AM :smile:Haza

Nisam znao da ciljamo na (R)Amona Miereza :gasp:
  • scooniepenn
    4.8k

Zapinje jer ne želi produžiti ili oko novaca što je lajt motiv ovog prijelaznog roka? :grin:
  • Dani Olmić
    1.6k
    AM bi bio super za ulogu back-up napadaca ali nikako ne kao prvu opciju…
  • ElDorado
    4.3k
    Petko s Besiktasa na Kocaelispor
  • don
    13.5k
    da, dovodimo igrača koji je nedostupan do 12. miseca za prvog napadača, a do tad će nam ST pokrivat Mišić.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Ili ga dovodimo jer je ponajveci Hrvatski talent na toj poziciji i veliki zalog za buducnost?
  • emreli21
    408
    ne dovodimo ga. uopce me treba pričat o njemu.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Haza baca krafne za Lesija i Nicotu.
  • CastAway1986
    3.1k
    Ako je Matkovic u fokusu sviđa mi se da Boban gleda na budućnost ali kakve mi sad koristi imamo od njega kad će zaigrati tko zna kad ?!
    Nama treba pravi napadač, kapitalac koji jamči minimum 15golova po sezona
  • CastAway1986
    3.1k
    Ako se prate mladi napadači nek uzmu za male pare Kulusica iz Šibenika i proslijede ga Lokomotivi
  • Crni86
    11.5k
    oko novaca što je lajt motiv ovog prijelaznog rokascooniepenn

Tko je otiso za sad radi novca? Zasto je lajt motiv ovog prijelaznog roka?
  • scooniepenn
    4.8k

Pjaca i Petko su otišli radi ružnih Bobanovih riječi? Novac im je bio presudan faktor, to smo valjda apsolvirali.
  • Haza
    9.9k
    Ovog igrača kojeg sam napisao se gleda naravno kao back up. Ali kad je Dinamo u pitanju, najmanji problem je dogovor s igračem, treba otopiti tvrda srca od Istre do Osijeka:)
  • Crni86
    11.5k
    negirano vise puta. Jucer od pjace, a danas je i papa lijepo napisao na petkovoj temi. Tak da ne znam sta si ti apsolvirao

Prestanite vise nasjedat na svako novinarsko zutilo koje se pojavi i ponavljat ga milijun puta. Vec 5 dana se pise da je novac problem, upuceniji vec 5 dana pisu da kljucni problem nije novac. Ne kuzim evo….

Evo i quota da apsolviras:

Tko je ikada rekao da je Petkovićev ugovor problem? Što treba 16 puta ponoviti da nitko od Petkovića nije tražio da pristane smanjiti primanja?
    Petko je imao ugovor još godinu dana i nitko nije niti pomislio tražiti da ga smanji. Ista stvar je i s Pjacom, nitko ga nije tražio da smanji postojeći ugovor za narednu sezonu nego da se odrekne klauzule po kojoj nakon jednog nastupa u novoj sezoni automatski produžuje ugovor za još godinu dana po istim uvjetima. Zamolilo ga se da o novom ugovoru razgovaraju prije kraja sezone i to je sve.
    Petka je Boban vidio kao vođu i lidera svlačionice. Zašto je on to odbio biti, postavi pitanje Petku. Samo prestanite više širiti razne dezinformacije.
    Papastrumf

Za pjacu si pogledaj njegov ig.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.