• scooniepenn
    4.8k

I to je u redu. Moj je odgovor bio usmjeren na komponentu godina i preprodajne vrijednosti koje se spominju ovdje, što nisu kategorije koje me kod Radeljića konkretno smetaju.
  • Dzoni
    1.4k
    Ne bi bilo na odmet tražiti novog golmana, ako se vjeruje Nevistiću kao starteru barem rezervnog golmana koji bi bio mu dobra konkurencija dok je Čavlina na posudbi.
  • scooniepenn
    4.8k

Ne vidim niti jedan valjani argument da se Filipovića ne zadrži. Osim ako on ne želi ići u Belupo biti 1. golman. Zagorca nadam se više ne vidimo ni u kojem scenariju kao back up opciju.
  • Jurki
    17.8k
    Kaj se Radeljica tice.. ok hnl igrac.. ali ne za 2 mil eura s jednom godinom ugovora s Ri.
    Mislim da se za te novce more najti bolji, a i mlađi igrač negde vani.
    Isto tak dobim proljev kad se spomenu prelasci iz Ri k nama.. tu smo redovito spusili.
    Leskovic, Štefulj, Drmic, Pjaca se isto na kraju pokazal kao losa investicija.. Galesic ( jos nije opravdal svoj transfer, ali ispada kao jako skupa investicija 5+mil eura. Nevistic isto tak nije u potpunosti opravdal svoj transfer.

Svaki put nas je Miskovic nasanjkal.. jbg
  • Dzoni
    1.4k

Ako već ode Filipović u Slaven, bilo bi pametno potražiti novog minimalno 2.golmana, a Zagorca otpratit s cvijećem i bombonjerom u mirovinu.
  • Peškaman
    7.1k
    ćemo ionako najveću lovu morati dati za špicu.Haza

Znači idemo pokušat dovesti Belju.
  • Paggini
    53.1k
    ne bi davao 2 mil eura za back up opciju, jer ćemo ionako najveću lovu morati dati za špicu.Haza

Pa mislim, u tom slucaju novi ugovor RPGu, Mikić kao backup ili Teo Barisic kao backup ako je Mikić raskrstio s Dinamom
  • pešća
    329
    Svaki put nas je Miskovic nasanjkal.. jbgJurki

Ja bi volio kad bi netko malo proucio i izvukao zadnjih 10 dolazaka igraca iz Rijeke u Dinamo i obrnuto, iz Dinama u Rijeku.

Fakat bi dobro razmislio o toj suradnji i benefitima iste. Anazlizirat i promislit, pa nek Misko dize cijenu svojih igraca preko Gazzette ili Bilda.
  • Haza
    9.9k
    Pa mislim, u tom slucaju novi ugovor RPGu, Mikić kao backup ili Teo Barisic kao backup ako je Mikić raskrstio s DinamomPaggini

Zapinje oko novog ugovora za RPG, a Mikić je otpisan od strane Bobana, tu povratka nema.
    Teo Barišić je sasvim solidan back up, ako se na pripremama pokaže da nije dobar, posudimo ga i do rujna upecamo novog RB.
    Sad davati više od 1 mil eura za Valinčića nema smisla.
    Sad je fokus na napadaču...
  • austrijanac
    7.2k
    Sad je fokus na napadačuHaza

Jel se nazire itko osim ddb?
  • Haza
    9.9k
    Jel se nazire itko osim ddb?austrijanac

AM :)
  • GOAT
    2.9k
    iz Osijeka?
  • Keyser Soze
    13.9k
    AMHaza

Nadam se ne za prvog napadača već drugog.
  • Jaki991
    299
    Mogao bi se uklopit mali ali pitanje jel je bio one season wonder ili ne, i jako je skup koliko ja znam
  • Laugreano
    4.2k
    Ne mogu vjerovat da se ljudi vode tom utakmicom u procjeni igrača.
    Zamisli tek kakav je Galešić, kad ga je ta Rijeka razbila 4-0
    Nisam za to da se dovede Radeljića, ali kakve vi tu gluposti pišete je strašno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.