• rokikaciga
    2k
    Opet rat insajdera :lol:
  • San Lorenzo
    19.6k
    Nadam se da ovaj AM nije paravan za Antonia Mirka ČolakaMlađi referent

Nije. Radi se o Antoniju Marinu!
  • tp1997
    1.6k
    Petko s Besiktasa na KocaelisporElDorado

Ništa više ne treba reći.

Licitira se godinama s njegovim odlaskom, ali eto nikako da se pojavi klub koji bi ga zadovoljio. Čudno.

Jebiga, sve starijeg igrača, sklonog ozljedama, nesportskog načina života i koji se ne uklapa ni u jedan sustav osim onog podređenog njemu jer je napadač koji glumi napadača...rijetko tko želi.

Ali nađe se tu i tamo neki Kebabspor.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Kako i zasto si ti jos na forumu je misterija na koju valjda nitko nema odgovor
  • sport
    4.8k
    Te teze o Bobanu kao tiraninu provlače oni kojima je DP, a pogotovo sada Boban trn u oku.
    Znaju oni dobro zašto to rade.
  • Jurki
    17.8k
    Ovi cveteki, čempresi i ostalo bilje i raslinje (malo šale decki).. bi prvi opleli po Bobanu da su svi senatori ostali i da su igre (kaj bi se opet desilo) na razini prosle sezone.. samo bi se okrenula ploca i prica bi isla.. "Zvone je blefercina i prevarant bez muda da napravi prijeko potreban remont ekipe" ... kaj god da se napravi.. nasel bi se razlog da se kenja.

Gospodo, kak sve ima pocetak i kraj.. tak i njihovo igranje za Dinamo ima svoj pocetak i kraj.
    Ti igraci su svakim danom sve stariji.. ali ne i kvalitetniji. Njihove igre su u slobodnom padu.
    Kaj bi trebali financijski zakucati klub u picku materinu samo zato da njihov ego nece biti povrijeđen?
    Decki su odlucili kaj su odlucili i nek si nađu bolje i lukrativnije ugovore na nekoj drugoj adresi.
    Dal ce u tom naumu uspjeti, to bu vrijeme pokazalo.. ali vrlo vjerojatno nebu nist od toga.
    I Pjaca i Petkovic nece nigde dobiti te pare koje su imali u Dinamu. Ali i bez tih ugovora, ti ljudi su veoma bogati. Njima nije nikakvo pravo povrijeđeno iz ugovora, osim njihovog ega.
    Vrijeme je za nova lica, lica koja su zeljna pobjeda i trofeja..
  • Nogo
    7.2k
    36982579.webp

Po sportskima favoriti za naslov!
  • Dani Olmić
    1.6k
    + napadac, stoper i lijevo krilo, onda da

Jel realno ova ekipa gore je borba za drugo/trece mjesto
  • Crni86
    11.5k
    meni ovo na papiru iskreno izgleda slabo (u odnosu na ono kako ja ocekujem da izgleda dinamo). I ne bi bas tako odmah ustvrdio da je ova ekipa bez dodatnih pojacanja bas toliki favorit za naslov.

Znam da to tako vjerojatno nece izgledat, bit ce sigurno jos dolazaka. Ali ova slika pokazuje da jos uvijek imamo dosta posla pred sobom.
  • keppi
    400
    Znam da je to još golub na dalekoj grani, ali .....osim niza vrlina AM ima nekoliko ha,... nazovimo mana.
    Prva je vezana uz naš vjerojatno novi sustav igre. Očekujem dva uglavnom klasična (iako je neke utakmice u Belupu igrao iJagušićić) krila i špicu.
    AM nije niti krilo niti klasična špica. Njemu najviše odgovara igra s dva napadača, gdje je on drugi napadač i po tome je rekao bi baš za njega i posložena igra Osijeka.
    Druga mana, (ali ta možda samo po meni), je ujedno i njegova velika vrlina, a to njegova silina i brzina.
    On se tom karakteristikom i izdiše iznad prosjeka, ali ...da bi ga zaustavili često takvom silinom u njega idu i protivnički stoperi . U takvim duelima i ubuduće može doći do ozljeda jer ga je teško drugačije zaustaviti.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Jeza me hvata na Hoxhu u prvoj i to ne tiha, vristi.
  • Tvrdica McTvrdi
    473
    Oh fuckin hell...bit će gusto za treće mjesto
  • doubletrouble
    1.5k
    Ne znam koja je svrha da prenosite ovakva novinarska sranja. Jedino za što su ti debili sposobni je prepisivati informacije s foruma i svakih par dana raditi članke "Ovo je momčad Dinama za sljedeću sezonu!" bez obzira na to što je tek jedva polovica 6.mjeseca
  • Nogo
    7.2k

Mene hvata jeza ako Hoxha bude prodan, a Špikić završi u 1.ekipi
  • JakovK6
    101
    AMkeppi

Čekamo članak sportskih novosti da je Boban našao špicu, u Dinamo dolazi kapitalac AM, u narodu poznatiji kao Alvaro Morata..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.