• scooniepenn
    4.8k

Klauzula o automatskoj aktivaciji dodatne ugovorne godine, nakon jednog nastupa u ovoj sezoni za 1.2 milje za Pjacu je što točno, nego novac. Nije pristao na uklanjanje te klauzule, dakle nije se želio odreći zajamčenih dodatnih 1.2 milje. Kod Petka je samo malo drugačija stvar, ali je to opet vrlo jasna želja da se i nakon iduće sezone primanja zadrže na istih, zajamčenih 1.5 milja. Obje ove situacije su na više strana potvrđene pa ti meni reci što tu točno nije novac. Jesam li negdje spominjao kresanje postojećih ugovora na što očigledno aludiraš.
  • Paggini
    53.1k
    Vidim da se lagano krenuo uvlačiti taj narativ, ne toliko na Zoni, koliko među običnim navijačima da je Boban bolesni tiranin koji provodi svoju strahovladu nad ugovorima i parama i broji svaki euro i tjera sve naše heroje i zaslužnike.

Lijepo se to provlači, ne daj Bože da krenemo loše u sezonu pa eksplodira i postane de facto medijska "istina"

A ono što je Boban ponudio i Ademiju i Pjaci i Petkoviću nakon onakve sramotne HNL sezone je najveći izraz poštovanja koji im je mogao dati za sve što su napravili.

A sad, koliko su oni poštovali klub? Koliko su poštovali igranje u HNLu?
  • sarenicvjetic
    119
    kako ti kipas,a ekipa svršava na tvoje insajderske informacije
  • Haza
    9.9k
    kako ti kipas,a ekipa svršava na tvoje insajderske informacijesarenicvjetic

Si ljubomoran malo?
  • Common Sense
    1.1k
    treba otopiti tvrda srca od Istre do OsijekaHaza

Galeb se topi u vodama, život u ljubavi, ljubav u suzama...
  • Crni86
    11.5k
    Kod Petka je samo malo drugačija stvar, ali je to opet vrlo jasna želja da se i nakon iduće sezone primanja zadrže na istih, zajamčenih 1.5 milja.scooniepenn

Kako je tu problem novac? Sam sebw si sad ponistio. Kako je problem novac kada ademiju zelimo isplatit cijeli ugovor ili ga zelimo ostavit po postojecem u dinamu samo manjom minutazom. Kako je problem novac kad smo sada toj dvojici igraca isplatili pola godisnje place bez da su odigrali jednu skeundu za nju? Ajde razmisljaj malo logicno.

Na temelju jednog primjera si ti apsolvira, za to stvarno treba zapljeskat. Pricas o izgubljenih 1,2 milijuna eura pjace, a ne znas da li bi pjaca odigrao bolesnu sezonu i zvone bi doso i reko ma brate evo 1,5 samo je htio malo manevarskog prostora. Jer placa je Pjaci realno pre bolesna, ima ozbiljnih problema s ozlijedama kroz karijeru, sve je stariji i vidlo se vec ove sezone na njegovoj igri da je to sve ostavilo traga na njemu. Marko je mogo rec sefe za dinamo sve, pristajem. Tak se dokazuje ljubav prema klubu, ne ig pismima i floskulama.

I onda uz sve to opet zelis stvorit problem di ga nema, da zapinje na placi kod rpg-a jer se pjaca nije odreko dodatne godine…
  • sarenicvjetic
    119
    ni malo,jer ak krenem pricat ugasit će te. Nasapunaj ga rade,vise će pasat od uzdaha na forumu.
    Smeta me jer širiš dezinformacije
  • Praskaton
    4.4k
    Meni nije problem što je Boban napravio sa Pjacom,Petkom,Ademijem...
    Problem mi je što još nista nije napravljeno sa Mmaeom,Kangom,Mbukuom,Cordobom.

Pojačanja koja se dovode i spominju kao i trener nisu razina Dinama.
    Možda sve to dobro ispadne na kraju al ovo je kockanje.
  • keppi
    400
    Pravi napadač bi trebao biti prioritet i za njega treba izdvojiti najviše novca, a ostalo se prema mogućnostima može pokrpati.
    Malo sam skeptičan što se tiče AM jer je Osijek tu već tražio "kamione i avione", pa i one izjave tipa ..."svima bi prodali samo Dinamu ne". Naravno pitanje dali su te izjave točne.
  • Haza
    9.9k
    ni malo,jer ak krenem pricat ugasit će te. Nasapunaj ga rade,vise će pasat od uzdaha na forumu.
    Smeta me jer širiš dezinformacije
    sarenicvjetic

Noa Mikiću nisam te prepoznao. Pa nije ovo Sjeverna Koreja, pričaj, vjerujem da svi uzbudljivo čekaju anegdote šarenog cvjetića, koji ima zaštopan nos.
  • Paggini
    53.1k
    Problem mi je što još nista nije napravljenPraskaton

Ide si i to rijesavati, ali oni imaju kudikamo vecu preprodajnu, posudbenu vrijednost od gore navedenih, pa se vjerujem trazi nacin da se i njih posudi ili proda dalje.
  • austrijanac
    7.2k
    Cvjetic glavni insider al za srackanje
  • Crni86
    11.5k
    i puno cvrsce ugovore od 3,4 godine.

Pa nek neka neko izeacuna kolko je mmaeovih 700k puta 3 ili kanginih 700k puta 3,5. Dobis cifru za koju dofuras ozbiljno ime.
  • Mlađi referent
    13k
    Nadam se da ovaj AM nije paravan za Antonia Mirka Čolaka
  • sarenicvjetic
    119
    bolest ne poznaje granice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.