• Noel
    12.5k
    Matković je out do kraja godine tako i da ako ga uzmemo ništa vrijedno spomena za početak sezone..
  • Common Sense
    1.1k
    Navodno nam je ponuđen A. Čolak.
  • Jaki991
    299
    sa jednim golom i dvije asistencije u serie B bili bi luđaci kad ga nebi uzeli…
  • Fan
    1.1k
    Zapinje oko novog ugovora za RPG, a Mikić je otpisan od strane Bobana, tu povratka nema.
    Teo Barišić je sasvim solidan back up, ako se na pripremama pokaže da nije dobar, posudimo ga i do rujna upecamo novog RB.
    Sad davati više od 1 mil eura za Valinčića nema smisla.
    Sad je fokus na napadaču...
    Haza

Prodat RPGa ako ne želi potpisat novi ugovor i dofurat Valinčića za 1.5 da bude prva opcija.
    Za RPGa se sigurno može dobiti više nego što bi platili Valinčića...
    I da, ja bih RPGa pošto-poto zadržao, ali kad već sve čistimo i gledamo u budućnost, onda možemo i taj flaster skinut...
  • Maximo
    789

Mlad je, treba ga istrpit :D
  • Keyser Soze
    13.9k
    S odlaskom Petkovića mogu reći da očekujem i da nam je sportski sektor dužan jednog kapitalnog napadača i imena poput Belje, Matanovića su ona koja mogu zamjeniti Petka. Matanović je potrgan, a Čolak nije bolji od Kulenovića, ajmo dalje tražiti.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    ja ne mogu vjerovat da se ljudi vode onim sto je on u Sheriffu igrao prije 5 godina. Ja sam potegao Olimpiju jer se poteze i Sheriff. Ukupno on meni ne vrijedi 2 mil. eura, a kamoli jos i igraca.
  • Dani Olmić
    1.6k
    Ramon ‚El Torro‘ Mierez
  • njurci10
    92
    vidio sam negdje informaciju da je ponuđeno 800 plus 400
    Bez igrača
  • Tvrdica McTvrdi
    474
    Sad, ako je AM onaj kog pretpostavljamo da je, jedino ga sad možemo dobiti. Čim on spoji polusezonu s nekoliko golova i odličnim ocjenama postaje nam nedostupan, to je ta nezahvalna pozicija koju trenutno imamo s mladim hrvatskim igračima. Podržao bih dovođenje uz još nekog, u suprotnom nam Kule igra cijelu sljedeću sezonu.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    I ok, budzet rjesenje za trenutne probleme. Sve ima svoju cijenu.
    Sto se napadaca tice s Beljom ne dobivamo osjetno vise od onog sto imamo s Kulenovicem i Kangom, a kosta masu vise.
    Uzeo bi Miereza u ovoj situaciji jer bi trebao odgovarat dinamicnijem nogometu, a ima stas za nosit i igrace na ledima.
  • Laugreano
    4.2k
    Pa jer je sa Sherifom igrao Ligu Prvaka i europsku ligu.
    2m ga nece sigurno platit
  • austrijanac
    7.3k

Niš novo znači, dugoročno možda da, sad ovakav teško.

Veseli pogled prema buducnosti
  • Nogo
    7.2k
    Opet kažem ako novi ugovor šteka za Rpg-a ide se po Valinčića. Sigurno i igrač može biti nezadovoljan i isforsirati transfer.
    Po meni za 1,5m se sigurno može dobiti.

Ovaj iz mali šta ga Rijeka traži se isto može dovesti i poslati ga na posudbu negdje.

Ako Rpg ode, Valinčić 1.bek, a ovaj drugi i to je to.
  • Common Sense
    1.1k
    Ako ne želi produžiti ugovor, RPG-a treba prodat u ovom prijelaznom roku. Ne trebamo nužno iskrcati kamion love za Valinčića. Ima na tržištu free agenta s dosta iskustva: Ristovski, Moharami...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.