• Zagi
    19.2k
    U čemu je to benefit za klub? — The Undertaker

Da ga više nema u svlačionici.
  • Jurki
    27.9k
    U čemu je to benefit za klub? — The Undertaker

Benefit je taj da vise nema se(n)ratora, nema nedodirljivih, nema onih koji moraju igrati, nema onih koji se stavljaju da su veci od kluba.
  • Noel
    25.4k

Možda je smisao ili benefit ili interes kluba to da se javno prokaže kome je stvarno stalo do Dinama a kome do vlastitog džepa. Vrlo jednostavno. Sad van pliva sve kaj je bilo skriveno. Napravljeni mitovi o pojedinim igračima su srušeni.
  • Davieboy86
    1.5k
    Valjda da ne uzima mjesto novome igracu koji zeli i moze dati nesto klubu
  • pešća
    2.1k
    :vomit: :vomit: :vomit:
  • Jos-Optimus
    13.6k
    ne razumijem pitanje, ti misliš da bi klub imao korist od njega? Za stvoriti momčad treba malo više od skupiti ih u prostoriju.
  • badjibadara
    10.8k
    Zamolio bih da prikocite sa nezadovoljstvom prema Ademiju, istinskoj LEGENDI kluba.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ništa što ste napisali nema smisla. Kao prvo, Ademijevu plaću nitko ne bi dovodio u pitanje jer je on u Dinamu dulje od bilo koga u klubu. On čak i Bobanu može reći koji si ti. Prilično sam siguran da bi je i smanjio ako treba.
    Kao drugo, Ademi sigurno nije onaj koji je "prehodao" sezonu, igrao je koliko može i zna u datom trenutku.
    Kao treće, takvog vođu i lidera svlačionice će klub teško naći.
    Kao četvrto, zar nije bolje imati u svlačionici takvog igrača čak i kao backup opciju, pogotovo ako je zdrav, koji će voditi ove mlade i smiriti paniku kad ih neki novi Bayern nakanta u EL.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    netko stvarno misli da ćemo dat 2m za Radeljića? (ne zbog njegove kvalitete već zbog godina)

ako dođe, doć će za simboličnu cijenu i nemam ništa protiv njegovog dolaska.
    — don

Rijeka odbila 2 mil. + Topić. Kako je krenulo, podebljat ćemo ponudu. Što misliš o tome?
  • dzis
    1.7k
    Boli njega ona stvar za klub. Ovo je posao. I ja bi uzeo pare poslodavcu ako mi je ugovorom duzan.

Previse emotivno gledate na nogomet (posao)
  • FrenchMontana
    1.8k
    Sramota za Ademija, ako tako bude na kraju. Ma da je najveca legenda u povijesti Dinama…

Reci ce neki pa to je normalno, potpisao je ugovor, “zar bi se vi toga odrekli??” blabla..

Al valjda je uz Dinamo vezana i neka emocija, nisu oni računovođe u revizorskoj kući nego jebeni nogometaši koji usrecuju/rastuzuju tisuce ljudi svaki dan.

I onda na odlasku kad mogu malo “pomoci” klubu koji im je dao sve, poseru se po svima nama i uzmu masnu lovu.

Hvala jos jednom na podsjetniku zasto u velikoj vecini slucajeva ne treba uzimati dres s prezimenom na leđima. Bitan je samo grb na prsima.
  • GOAT
    9.4k
    Čovjek u nogama ima 15-20 minuta ozbiljnog nogometa vrijeme je za rastanak. Da ne pricamo o onome kad je ušao na teren protiv Gorice ako se ne varam i sam izašao za 5 minuta :lol: to je bio najbolji opis naše HNL sezone
  • Paggini
    99.5k
    Rijeka odbila 2 mil. + Topić — Izet Hajrović

Ja stvarno odbijam vjerovati da smo mi ovo ponudili. Svaka čast Radeljiću, ali ove pare i mladi igrač sa dosta dobrom sezonom u Zrinjskom je fkt previše za Radeljića...

Nadam se da ide u Sturm i da smo gotovi s ovom mini sagom
  • don
    22.4k
    Što misliš o tome? — Izet Hajrović

sve najbolje, aBd ćemo iskrcat 10 milijuna.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Totti je u svijetu unikatan primjer. Nažalost mi takvog nemamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.