• Izet Hajrović
    5.4k
    netko stvarno misli da ćemo dat 2m za Radeljića? (ne zbog njegove kvalitete već zbog godina)

ako dođe, doć će za simboličnu cijenu i nemam ništa protiv njegovog dolaska.
    don

Rijeka odbila 2 mil. + Topić. Kako je krenulo, podebljat ćemo ponudu. Što misliš o tome?
  • dzis
    1.1k
    Boli njega ona stvar za klub. Ovo je posao. I ja bi uzeo pare poslodavcu ako mi je ugovorom duzan.

Previse emotivno gledate na nogomet (posao)
  • FrenchMontana
    1.3k
    Sramota za Ademija, ako tako bude na kraju. Ma da je najveca legenda u povijesti Dinama…

Reci ce neki pa to je normalno, potpisao je ugovor, “zar bi se vi toga odrekli??” blabla..

Al valjda je uz Dinamo vezana i neka emocija, nisu oni računovođe u revizorskoj kući nego jebeni nogometaši koji usrecuju/rastuzuju tisuce ljudi svaki dan.

I onda na odlasku kad mogu malo “pomoci” klubu koji im je dao sve, poseru se po svima nama i uzmu masnu lovu.

Hvala jos jednom na podsjetniku zasto u velikoj vecini slucajeva ne treba uzimati dres s prezimenom na leđima. Bitan je samo grb na prsima.
  • GOAT
    2.9k
    Čovjek u nogama ima 15-20 minuta ozbiljnog nogometa vrijeme je za rastanak. Da ne pricamo o onome kad je ušao na teren protiv Gorice ako se ne varam i sam izašao za 5 minuta :lol: to je bio najbolji opis naše HNL sezone
  • Paggini
    52.9k
    Rijeka odbila 2 mil. + TopićIzet Hajrović

Ja stvarno odbijam vjerovati da smo mi ovo ponudili. Svaka čast Radeljiću, ali ove pare i mladi igrač sa dosta dobrom sezonom u Zrinjskom je fkt previše za Radeljića...

Nadam se da ide u Sturm i da smo gotovi s ovom mini sagom
  • don
    13.4k
    Što misliš o tome?Izet Hajrović

sve najbolje, aBd ćemo iskrcat 10 milijuna.
  • Tvrdica McTvrdi
    450
    Totti je u svijetu unikatan primjer. Nažalost mi takvog nemamo
  • bbb medimurje
    4.1k
    "Zvonimir Boban je Ademiju stavio do znanja da iznimno respektira sve što je kroz godine napravio u Dinamu te mu je dao odriješene ruke da napravi što god želi. Ademi tako može tražiti i da mu Dinamo kompletno isplati posljednju godinu ugovora, a Boban će to ispoštivati."

doslovno nigdjen ne pise da je Ademi trazio isplatu cijele plaće, samo da se ne vidi na klupi, prestanite vrijeđat covjeka!
  • The Undertaker
    8.2k
    Kad spominjete Ademija, treba ustati u stav mirno. Pogotovo ovi koji su nedavno otkrili tribinu i počeli aktivno pratiti klub. Za vas je on gospodin Ademi.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    pisali su jučer drugi mediji, insajderi, a evo danas i najpouzdaniji novinar što se Rijeke / Miškovića tiče. Nadam se i ja da ide što dalje od nas, ali sama pomisao da netko ide ponuditi efektivno 3+ mil. za Radeljića...
  • ivanzg
    373
    Trebalo se drugačije postaviti sa Petkovićem,Pjacom i Ademijem.

Dečki sljedeće sezone ne računamo na vas, sjedit ćete na tribini cijelu sezonu, treninge ćete odrađivati nakon ekipe na koju se računa, ulazak vam je dozvoljen samo u gostujuću svlačionicu jer članovi prve ekipe više niste, klub neće propasti za te vaše novce koje ćete po važećem ugovoru dobiti ali pitajte se tko će vas poslije uzeti i kakav ćete ugovor dobiti.

Ili to ili slobodni papiri ali bez ikakve naknade, to bi ja napravio da se mene pita. Ovakvim suludim isplatama Boban je od mene zaradio prvi minus.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Radeljić je igrač za Dinamo, ali ja sam mislio da ćemo ponudit 750k eura, uzmi ili ostavi...ovih 2 milijuna je ipak malo presklisko za 28godišnjeg hnl stopera.
  • The Undertaker
    8.2k
    Zvonimir Boban je Ademiju stavio do znanja da iznimno respektira sve što je kroz godine napravio u Dinamu te mu je dao odriješene ruke da napravi što god želi. Ademi tako može tražiti i da mu Dinamo kompletno isplati posljednju godinu ugovora, a Boban će to ispoštivati."bbb medimurje

Ako je ovo točno, bravo Zvone.
    Samo opet, u čemu je problem ako Ademi odradi još jednu sezonu?
  • Paggini
    52.9k
    pisali su jučer drugi mediji, insajderi, a evo danas i najpouzdaniji novinar što se Rijeke / Miškovića tičeIzet Hajrović

Ma jasno, vjerujem informaciji, izvori su ok, ali mi je potpuno nerazumno u okviru ovog što smo radili cijeli ovaj rok - odnosno smisleni transferi mladih igrača za smislene novce, besplatni transferi i onda odjednom Radeljić za 2 milijuna plus Topić koji ima nekakvu preprodajnu vrijednost, potpuno mi je to nerazumno za razmišljati uopće o takvom potezu.

Mislim, čim se odbio taj transfer, jasno je da Miško ima solidnu ponudu izvana za njega i da nekome on vrijedi te novce. Ali za 2, 3 milijuna mislim da možemo i trebamo naći bolje.

ali ja sam mislio da ćemo ponudit 750k eura, uzmi ili ostavi.San Lorenzo

Da, ovako je i meni rezoniralo, milja eura, solidan stoper, uigran s Galetom, sve pet
  • pešća
    319
    Samo opet, u čemu je problem ako Ademi odradi još jednu sezonu?The Undertaker

Problem je sportske i financijske prirode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.