• Crni86
    11.5k
    Hvala petko na svemu, jedan od najdrazih i najvecih u modernoj dinamovoj povijesti. Covjek radi kojeg se kupivala karta vise, koji te mogo razbjesnit i razveselit u razmaku od 2 sekunde.
  • Miro Vugrinec
    9k
    Ovaj odgovor Brune na instagramu je pravi prikaz njega. Neki ga obožavaju, nekima to ide na k. Ja sam među ovima prvima. Definitivno među top 3 najveća igrača Dinama u zadnjih 20 god, toliko velikih utakmica, golova, atrakcije za gledati. To je igrač zbog kojeg se dolazi na utaimice. A njegov stav direktni, gdje kroz sarkazam zna ubosti je samo još jedan veliki plus kod mene. Nedavanje izjava za Index jer su pljuvali Stojakovića, Jarni, ovaj sad komentar. To je pravi neretvanski mangup čiji ću navijač biti u koji god klub da ode. Sretno legendo naša i hvala na svemu
  • mlinchica
    3.2k
    Brunu voliš ili ne, nema između.
    Nema rasprave oko toga zašto je nešto rekao, napravio, nema traženja razloga.. jednostavno je to Bruno.
    I ono kaj će na terenu najviše faliti je “Bruno će već nešto iskemijati i riješiti”. To se ne uči sam tak, to su posebnjaci.
    Žao mi je samo, pošto mu je ovo bila zadnja sezona, da je prošla ovako pod ozljedom, a ne s highlightsima nekih odlučujućih i spektakularnih golova.
    Nadam se da će odlučiti biti trener jednog dana.
    To bi mogli biti neki novi spektakli.

Hvala Bruno za sve divne trenutke koje si nam priuštio, a za one manje lijepe, poput lanjskog obraćanja na trgu, samo na tvoj način - visoko uzdignuti srednji prst, s ljubavlju. :blush:
  • Ivdzo11
    7k
    Lik hladno odgovorio:

"Nema na čemu i plavo srce"

Hahahah
  • Noel
    12.5k

Seronja. Uopće ne svjestan veličine kluba. Očekujem za koji tjedan kak će pričat po podcastima kak bi volio doživjet slavlje titule Hajduka..
  • Kruno
    956
    Kapetane sretno u karijeri.
  • Twisted1
    779
    Godinu prekasno...

Ali od nekud se mora krenut.
  • Mihaljević
    13.1k
    Bruno.

Bayern Munchen : Gol
    RB Salzbrug : Gol
    Paok : Gol x2
    Real Betis : Gol
    Sparta Prag : Asistenija x2 , Gol
    Nizozemska : Gol
    Brazil : Gol
    Milan : Asistencija
    Chelsea : Asistencija , Gol
    Bodo Glimt : Gol
    Rapid Wien : Gol
    Genk : Gol x2
    Legia Warszawa : Gol
    Villarreal : Asistencija
    Krasnodar : Gol x2
    Feyenoord : Gol
    Wolfsberger : Gol
    Portugal : Gol
    Slovačka : Gol x2
    Shakhtar : Gol x3, Asistencija
    Mađarska : Gol , asistencija
    Wales : Gol
    Rosenborg : Gol
    Ferencvaros : Gol
    Benfica : Gol
    Viktoria Plzen : Gol, Asistencija x2
    Inter : Asistencija
    Fiorentina : Asistencija

Nema na čemu i drugi put.
    1779591.jpeg?cropId=2204263
  • Murtidzg
    152

Ma daj ajde. Svi ga nešto glorificiraju po meni nikakva legenda kluba nakon onih izjava sa proslave... Vidjet ćemo koliko vrijedi sada kad je slobodan igrac...
    Da mu je stalo do Dinama ostao bi i nebi se razgovarao ko kreten sa Bobanom koji je racunao na njega...
    Više ce mi bit žao Pjace.

I ove patetike i izljeve ljubavi ja ne znam da li to pišu ovdje žene ili muškarci jer ako to pisu muškarci onda je društvo u opasnosti banani.

Boban samo meti...
  • Jurki
    17.8k
    ako je zakasnil na sastanak onda ti je sve jasno kolko mu je stalo do kluba.
    Sad se nek potuca po turskim vukojebinama.. nadam se samo da bu naletel na trenera kojemu nebu mogel prodavati demagogiju.. vec tiranina sa bičem u ruci.. pa se nek onda zahvaljuje gospođi Vlatki Peras..
  • Pacho
    1.5k
    Zanimljiv poucak. Legendom nekog kluba se postaje izdanjima i iznosom ugovora u sljedecem klubu
  • Jurki
    17.8k
    pravom legendom kluba se postaje igrackim doprinosom, liderstvom i preuzmanjem odgovornosti na terenu kad kola krenu nizbrdo.
    Igracki doprinos mu nitko nebu oduzel, (minule sezone je i to uspel zasrati) za sve ostalo ima mrsave ocjene.
    I sad kad bi trebalo pomoci klubu da se osovi na noge.. frajla se uvrijedila.
  • CUCAK
    523
    kad sam bio klinac na prijenosima dijamantne lige u atletici je bila neka, rekao bi britanska, atletičarka (čak bi rekao da je nažalost pokojna u međuvremenu) koja je cijelo vrijeme trčala s grčem na licu kao da ne može istrčati još sto metara ispred sebe - e tako mi je izgledao naš Bruno ove tekme na kraju sezone... možda je totalni krivi dojam, al ja sam stvarno bio dojma da čovjek ne može isprintati od jedne do druge gol linije...
    ALI Bruno je velik, donio nam je čuda i na tome mu hvala i sretno dalje
  • Boycie
    2.9k
    Ne bi se cudio da ode u Hajduk. Za odgovor na instagramu nemam komentara. Sam sebi najbitniji.
  • serbus
    5.1k
    Očekujem Tarzana za par dana da veli da se zajebavao ako bi primili Petka natrag.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.