• Jurki
    17.7k
    igrac koji mrtav hladan ne slusa lijecnicke preporuke i za to ubere prek milje eura.. te igrac koji u Rijeci moze za 250 keka.. a u Dinamu kojeg "voli" ne moze za manje od 750 nisu zasluzili pljesak. (bez obzira na sve kaj su donesli klubu).
    Kad je klub u gabuli.. e tad pokazi da ti je stalo.. oni bez tih parsto tisuca eura nebi bili kruha gladni.
    To nisu ljudi kojima je ugrozena egzistencija.. vec ljudi koji su u ranim tridesetima zaradili tolko para da vise ne trebaju do kraja zivota kurcem mrdnut.

Svatko kroji svoju sudbinu.. pa tak i njih dvojica.
  • kajjaznam
    206
    Doktore, hvala ti na svemu i sretno dalje.
    Zauvijek u našim srcima:heart:
  • Ludovic IX
    8.8k
    ja ih ne smatram manjim ljudima što nisu priatali na manje ugovore.. oni su te ugovore isdogovarali i netko ih je iz dinama potpisao. oni misle da će dobit isti ili veći negdje drugdje i to je njihovo pravo. i dalje mogu biti dinamovci ako ne igraju za njega.

oni su navikli na jedan standard koji im omogućava ovakav ugovor.. obojica po meni riskiraju puno jer teško da će dobit milju posezoni igdje osim u turskoj ili arabiji. i nakon par godina, priljev love stane i ako nisu pametno ulagali, standard koji su imali mogu zaboraviti. par godina imaju još u nogama samo...
  • Boycie
    2.9k
    Fala Bruno na igrama i svemu, nadao sam se da ces biti romantik do kraja, ali kada neko misli da je iznad kluba, vrijeme je za rastanak.
    Sretno Tarzanu da ti nadje klub sa takvom placom i komocijom koju si imao, te da prodjes lijecnicki.

Screenshot-20250610-220021-Facebook.jpg
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Zbog ovakvih igraca se dolazi na utakmice da vidis onu "romantiku" nogometnih poteza koji su vec odavno izumrli i ne vidaju se vise na terenu. Doktore, sretno dalje i naklon do poda za sve ostvareno u voljenom klubu :clap: :clap:
  • Krizy
    57.8k
    279 nastupa za Dinamo
    88 golova
    61 asistencija
    G/A svakih 126 minuta

78 europskih nastupa (drugi u povijesti Dinama, iza Ademija)
    28 europskih golova (s Oršićem dijeli prvo mjesto u povijesti Dinama)
    15 europskih asistencija (najviše u povijesti Dinama)

6x HNL
    2x Kup
    3x Superkup

Preko Dinamovog dresa došao do 11 golova i 3 asistencije u 2014 odigranih minuta za reprezentaciju.
    Prema tome je trenutno 18. strijelac u povijesti reprezentacije.

Saburtalo - 2 gola i 2 asistencije
    Viktoria Plzen - 2 gola i asistencija
    Astana - 2 gola i asistencija
    PAOK - 2 gola
    Genk - 2 gola
    Krasnodar - 2 gola
    Ballkani - 2 gola
    Chelsea - gol i asistencija
    Shakhtar - gol i asistencija
    Bayern - gol
    Benfica - gol
    Real Betis - gol
    RB Salzburg - gol
    Feyenoord - gol
    Bodø/Glimt - gol
    Ferencvaros - gol
    Ludogorets - gol
    Legia - gol
    Rosenborg - gol
    Rapid Beč - gol
    Wolfsberger - gol
    Shkupi - gol
    Sparta Prag - 2 asistencije
    Milan - asistencija
    Villarreal - asistencija
    AEK - asistencija
    Anderlecht - asistencija
    Sp. Trnava - asistencija
    Flora - asistencija

Sretno dalje Bruno :heart:
  • Paggini
    52.8k
    Iskoristit ću svoje moderatorske ovlasti i otvoriti ovu temu opet za raspravu, ako zbog ičega, barem da sebično i patetično kažem šta imam za reći, pa možete ključati opet, iako smatram da igrač kao što je Bruno zaslužuje da barem tema ostane aktivna par dana da se možemo svi ispuhati, ipak je tu sedam godina ostavštine i to kakve ostavštine.

Moje je mišljenje da je Bruno najveći igrač Dinama, sigurno u novijoj povijesti, a gledajući sve skupa - rekao bih i u ukupnoj povijesti. Bilo je igrača koji su bili bolji, koji su bili veći dinamovci, koji su osvojili i europske kupove, ali nijedan igrač nije toliko dugo toliko značio toliko jakom, EUROPSKOM Dinamu.

Vjerujem da je pravo vrijeme za rastanak, iako sam se do jučer dječački nadao da će se umiroviti u plavom dresu i kroz suze slušati sjever zadnji put kako pjeva s njim, ali eto - dobit će objavu na Instagramu i lijepu zahvalu za sedam godina u klubu i ne mislim da je to sramotno, jer okolnosti su takve kakve jesu, ali mislim da je tragično da takva gromada i veličina, koja me u istoj utakmici znala po više puta toliko raspizditi i toliko oduševiti dobije samo objavu, story i zahvalu. Neću ulaziti ni u to jer on ispao fer, jel klub ispao fer, zašto je došlo do rastanka, ali ću se oprostiti od njega barem ovim postom, mojim osobnim epitaf njegovoj karijeri u najvećem klubu.

Jer emocije su zajebana stvar, da iskoristim floskulu. Kad je bilo koji drugi igrač napravio sranje i kad je zabio eurogol me nije toliko emocionalno taknuo jer nijednog nisam volio, ali Brunu sam istinski volio jer je ludi genije, nije idealno oličenje purgera koji obožava klub kao što su bili Oršić, Kulenović, nije vanzemaljska klasa kao Olmo, Modrić, pa i Baturina na momente, ali bio je genije pun mana i pizdarija.

Radio je šta je htio, pušio je, zabijao kad je bilo najbitnije, rješavao Nizozemske, Brazile, Rijeke, Hajduke ko iz jebene pičke, svađao se s novinarima, zabijao škarice, slobodnjake, ma šta je htio, obračunavao s Jarnijem, sa Big Daddyem na Instagramu, zahvalio se jebenoj Perasici nasred trga jer ga je bolio kurac što ćemo se mi svi (opravdano) napizdit, furao dolčevite, igrao šah, davao najgluplje pete na centru i liječio se kak je htio i di je htio. Jednostavno je bio toliko karakteran, debilan, romantičan i genijalan, ona sorta nogometaša koja se u ovoj modernoj, ispeglanoj eri više ne rađa.

Teško ga je bilo voljeti, ali ta ljubav je bila toliko duboka, barem s moje strane jer on je prvi nakon Kranjčara u kojeg sam se zaljubio kao da sam jebeno dijete.

Ne mislim da će nedostajati Dinamu, idemo u drugom smjeru i mislim da će to u konačnici biti dobro za klub, ali će meni jako, jebački jako nedostajati svaku utakmicu jer ne znam da će se pojaviti pojedinac koji će mi toliko emocija proizvoditi kao što je Bruno proizvodio ovih 7 prekrasnih godina.

Falit ćeš Bruno, na terenu i van terena.

#NoHomo
  • pešća
    319
    Love - hate relationship izmedu Brune i navijaca Dinama je takav da bi mu pripremio oprostaj poput Modricevog u Realu, a poslao Big Daddya da mu uruci sliku i buket.
  • NKDZ86
    4.3k
    Ne znam od kad vi ljudi pratite dinamo, po meni nije ni najmanje najveći igrač dinama. Igrali su u dinamu u nedavnoj prošlosti i Dudu, Cvitanović-najveći golgeter bar po statistici, itd.
  • don
    13.4k
    najveći u novijoj povijesti Dinama.

IMG-1436.jpg
  • mali M
    7.7k
    Strašan igrač, imali smo privilegij ga gledati u njegovom prime-u, od Dinama do repke... mislim da će biti takve sorte opet u Dinamu, ali ne uskoro... Žao mi je što je SAM ODABRAO ovakav način da ode.. Čini mi se od one provokacije na trgu prošle godine da mu je već bilo pun kufer.. Trebao je tada otić, sa tom feštom, sa titulom i stavom.. Ovako je baš ispalo bezveze, ali ponavljam, njegovim izborom..

@Krizy svaka čast na Bodu, ali škarice Lokomotivi su meni bile i ostale njegov najbolji gol koji je dao u Dinamu.. Kralj samo takav..
  • Sajla
    9.3k
    igrali su u Dinamu igrači veće kvalitete i bogatije karijere nego što je Brunina. ali njega izdvaja to što je u trenutku svog vrhunca bio igrač Dinama, a ne nekog kluba u Italiji, Španjolskoj, Njemačkoj iako je taj vrhunac bio na razini tih liga. budimo iskreni, da je uz igračko znanje imao ono što je potrebno za takve klubove, on bi i bio tamo.
    Petko i Dinamo su bili savršen spoj i idealan fit. poanta je da su to bili, a ne da jesu i sada. moglo je završiti i na neki svima ugodnij način, ali bilo je vrijeme za rastanak. što god mu slijedilo u karijeri, nek mu je sretno, a ja želim samo da ga nikad ne gledam na Maksimiru u dresu nekog drugog kluba.
  • Dr Hofmann
    3k
    Hated, adored never ignored. Meni je to idealan opis Petkovića. Lik koji zna riješiti jednim potezom utakmicu, ali i sjebati pet lopti na centru bezveze. Ja sam malo stariji i ne bi ga stavio u najveće igrače Dinama u povijesti nikako, ali u moderno vrijeme da, apsolutno. Ali to je sad nebitno, hvala mu na svemu i jebi ga, možda je moglo i drugačije
  • Krizy
    57.8k
    Nakon gotovo sedam godina suradnje GNK Dinamo i Bruno Petković sporazumno su raskinuli ugovor i iskusni će napadač karijeru nastaviti u novoj sredini.

Petković je od svoje premijere u Dinamovu dresu, od sredine kolovoza 2018. godine, ostavio dubok trag i u značajnoj je ulozi sudjelovao u povijesnim uspjesima našeg kluba. Osvojio je naslov prvaka u šest od sedam odigranih sezona u Dinamu, pritom je dodao dva pokala pobjednika Kupa i tri Superkupa. U Dinamu je odigrao 279 službenih utakmica uz 88 pogodaka i 75 asistencija. Dodamo li i prijateljske dvoboje brojka se penje na 287 nastupa i 104 gola.

Petković je s plavima ušao triput u Ligu prvaka, triput izborio proljeće u Europa ligi i jednom u Konferencijskoj, a uza sve to nalazi se na vrhu klupske ljestvice najboljih strijelaca u Uefinim natjecanjima dijeleći prvo mjesto s Mislavom Oršićem s 28 pogodaka. Bruno je iza rekordera Arijana Ademija drugi na ljestvici igrača s najviše europskih nastupa u klupskoj povijesti.

Cijeli GNK Dinamo iskreno zahvaljuje Bruni na svemu što je dao za naš klub i želi mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.

Samo bi trebali ispraviti jer ispada da je u 8 prijateljskih zabio 16 golova, a sigurno nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.