• OsamŠest
    5.5k
    Pričekajmo i njegovu objavu :smile:
  • Mlađi referent
    13.1k
    Ja ne znam tko nam vodi društvene mreže, ali je li moguće da smo se od Petkovića oprostili uz službenu objavu kao da ide Oliveras :rofl:
  • Navijač Dinama
    10k
    Za odgovor na instagramu nemam komentara. Sam sebi najbitniji.Boycie

Inače i oprost od strane kluba na mrežama od njega je bio u rangu kao da ide osrednji igrač i da se ne radi o Dinamu, nego o Lokomotivi...
  • Jurki
    17.8k
    IMG-0536.png

Mislil sam da je neka zajebancija u pitanju.. al lik fakat odgovoril "nema na cemu"

Nevjerojatno.. samo eurici su bitni..
  • rokikaciga
    2k
    Jesu bitni bili eurici kad je odigrao 6 mjeseci svaku utakmicu pod blokadom? Jebote led.
  • Jurki
    17.8k
    on se svojim nacinom zivota dopeljal u takvo stanje.. jebiga, alkohol i profesionalni sport nejdu skupa.

A i za to je bil i vise nego dobro placen.
  • skener
    3.3k
    Iskreno, uopće se ne bi čudio da prestane igrati
  • Infinity
    18.6k
    Seronja. Uopće ne svjestan veličine kluba. Očekujem za koji tjedan kak će pričat po podcastima kak bi volio doživjet slavlje titule Hajduka..Noel

Covjek je otvoreno rekao da je u Dinamo dosao jer ga je Hajduk nekad u zivotu odbacio. Mozda sutra nece pricati da zeli titulu Hajduka, ali da ce sutra zavrsiti u Hajduku? Ja se ne bih bojao staviti pare. Ne bih se iznenadio ni da ih odvede do titule, jer je takva luda glava spremna na sve.

Ja mislim da smo izgubili velikog igraca. Rekao bih da je u ovom trenutku ovo bilo apsolutno nepotrebno, jer ne vidim zamjenu na vidiku. Mozda ju Boban vidi, ali nogomet je takav posao da se danas moralo potpisati boljeg od Petkovica, pa tek sutra ovome pokazati vrata.

Samo se nadam da nam kao zamjena nece doci nekakav Matanovic ili da se ne daj Boze oslonimo na Kangu.
  • vjeko1701
    15.8k
    Rekao je da je Hajduk tražio njegovog tatu novce kako bi on igrao i da si je onda obećao da nikad neće igrati za Hajduk.

Bolje citat.

"Odigrao sam jako dobro, a bio sam dvije godine mlađi. Tu su oni nešto kontaktirali mog oca i neki ljudi koje nećemo imenovati tražili su od mog oca novac za poguranac u Hajduk. Nikad mi nije rekao kolika je to bila svota, ali ja sam tog dana odlučio da nikad neću odjenuti njihov dres"
  • Infinity
    18.6k
    Mozda u ovom trenutku presudi nova ljutnja. Ne bih se iznenadio najmanje.
  • vjeko1701
    15.8k
    Samo ne znam koja ljutnja, evo iskreno. Menadžer govori da želi u inozemstvo, ovo kaj je izašlo van o pregovorima isto govori da želi u inozemstvo. Nije se forsiralo smanjenje trenutnog ugovora već tek manji ugovor nakon isteka ovog. Zbilja tu ne vidim kakva bi bila ljutnja ili inat u pitanju.
  • Time
    1.3k
    Bruno jedan si od najvećih,hvala na svemu.Frajer si bio i ostao i nastavi biti jer samo takav dajes svoj maksimum.Tek nakon nekog vremena cemo znati sta si bio,ali doslo je do zasićenja i sa jedne i sa druge strane te je ovo jedino rješenje.Sramota za današnje vodstvo kluba da nisu napravili ni video posvecen tebi.Velika sramota.
    :heart:
  • Zagi
    10.1k
    Ponajbolji igrač dinama koji se oprostio bez titule.
    Neće mi faliti niti na terenu, niti iza mikrofona.
  • Paggini
    53.1k
    Cijeli dan vrtim kompilacije, golove i asiste i izadje mi ovo remek djelo koje sam i zaboravio

Pa jebemti al će mi faliti ova budala :broken:
  • ElDorado
    4.3k
    Strukan za ovo nije odgovarao. Sramota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.