• Peškaman
    7.1k
    Dečkima sretno dalje u nastavku karijere a sljedeća HNL sezona će biti jako važna i jako izazovna.
    Možda čak i da prvi put odavno nećemo biti apsolutni favoriti za osvajanje.
  • Žan
    561
    15 bodova minimum ispred drugog.
  • Srelee
    192
    Pise se Pjaca dinamovac do kosti dosao je iz Rijeke gdje je igrao za 200k,dobio u Dinamu ugovor milijun godisnje nezz ni kako na koju foru.Kad se pogleda koji su igraci imali tu placu u Dinamu njihov doprinos je nemjerljiv na usporedbu s njegovim.Malo mu 500k,a u Anderlecht,Rijeci i jos kojekakvim klubovima nije mu bilo,toliko o toj ljubavi prema klubu.
    Sretno mu dalje!
  • Jos-Optimus
    5.9k
    a tko pljuje Pjacu, šta dramatiziraš
  • Anderson Costa
    125
    Ja se bas veselim vidit ekipu slozenu od “ne kapitalaca” neki od njih odbili i bolje ponude od dinamove pa da grizu i oru teren u svakoj minuti. Nista im nece biti zagarantirano, dokazivanje svaki dan u zelji da naprave daljnje iskorake u karijeri. Po meni win win.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Ima li vece floskuletine od nisu grizli? Grizli su, nisu imali kvalitete. Ristovski iz nemoci crvendaci, Hoxha iz nedostatka kvalitete apsolutna nula na proljece, Pjaca izrauban ozljedama je igrao dobro svaku 5tu, Mmae je tzv. bolikurcina, ali nije smetalo dok se pobjedivalo itd. Petko s jednom nogom je mijenjao stvari jer je - klasa. Nikakvi rizi bizi grizi nas nece vratit na vrh i u LP.
    Ocekujem bar 2 jaca potpisa jer se oslobodio veliki dio proracuna za place inace ovo sve nema nikakvog smisla.
  • ruicosta
    290

Cekaj, nakon ove La usurpadore na 25 stranica, ti meni kazes da dramatiziram?

A taman kad sam mislio da sam vidio svaki oblik fatamorgane na ovom forumu...
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Ocekujem bar 2 jaca potpisa jer se oslobodio veliki dio proracuna za place inace ovo sve nema nikakvog smisla.Efes Pilsen

Lako moguće da će ta 2 "jača" potpisa biti Vidović i Beljo. Vidović se dovodi da bi igrao u prvoj ili na krilu ili na desetki, a onda isto ovisi o Stojkoviću, čisto sumnjam da će Boban dovesti neko jače ime da bi jedan od njih dvojice bio na klupi u startu. Po medijima se nekako najviše spominje Beljo, ako on dođe, to će biti masna odšteta i sigurno se njega ne dovodi da bi bio zamjena nekome. Jača imena od Belje se nisu spominjala za špicu do sada.
  • mali M
    7.7k
    Hahahahhaha a Bože moj... Da je bio Boban prije dvije sezone, ma da je bio prošle sezone, nebi nitko ni trepnuo na ovo... Petka bi se riješilo još na kraju prošle sezone a ne ove, kad nas je malo ucjenjivao i otezao bi li ili ne otišao... Ademija se nebi ni vraćalo... Puno toga je zbrljao naš prošli sd bez hrabrosti i pameti... Da je sportska politika bila pametnija prošle dvije sezone ovi bi se rezovi radili jedan po jedan i nebi bilo ovako bolno... I da se imalo vizije kakvu momčad želimo, a ne kupovali kako je nekome pao grah taj dan..

Svi prvi puta u živo gledamo ovakav totalni remont i tu sad nije stvar da je Boban pukovnik ili pokojnik. Tu je stvar da se ovo apsolutno moralo napraviti da se prekine začarani krug loše sportske politike i pošalje poruka nekim budućim "senatorima" da nisu veći od kluba...
  • Common Sense
    984
    Mislim da će oni koji očekuju dolazak nekakvih kapitalnih renomiranih pojačanja biti razočarani. Spominju se Frigan, Beljo, Mierez, smatram da su takvi igrači nedostižni i daleko premašuju prag onoga što Dinamo želi i može platiti. Kule najvjerojatnije odlazi, Kanga će isto tako otići ukoliko se nađe klub koji je spreman preuzeti obveze prema igraču. Ključ uspjeha leži u novim napadačima koji tek trebaju doći, potrebna su nam dva prava pogotka, dva jackpota u vrhu napada.
  • Olmic
    4.8k
    Boban je prilikom dolaska rekao da mu je ovo zadnji posao u nogoemtu, kaj stvarno mislite da bi okaljao svoje ime da nema neki plan, u ovom trenutku Dinamo je slabiji nego prosle sezone, ali mislim da cemo do 1.7 vec vidjet veci dio plana.
  • Neron53
    1.7k

Zasto bi bio slabiji, ne mora to biti.
    Zvucnija imena ne znace bas cesto i bolju momcad.
  • don
    13.4k
    Frigan nikada nije ni bia opcija :monkey:

više puta rečeno..
  • mali M
    7.7k
    Dobro Zvone, imaš podršku od nas tu za učinjeno (sa još par sitnih korekcija), sada iščekujemo drugi dio priče, čitaj dolaske. Mora biti ipak nešto više od potencijala koji dolaze...
  • Droljo
    16.7k
    Imali bumo radnu ekipu bez neke izražene klase. To nije dinamo.
    Lisicu ste sprdali ovod kad je prazan gol promašio sa 10 cm ove sezone i samo da uspijem naći šta se sve pisalo za njega tada. Odvratno kao i uvijek.
    Soldu (kako je rečeno) samo prosljeđujemo u Glasgow.
    Ne znam. Bumo videli kak bu to sve izgledalo kad dođu igrači koje misle dovesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.