• Boycie
    2.9k
    Ko normalan zeli dinamo iz prosle sezone... trganje u Europi i bolikurcina u HNL-u.
    Za mene je Petko pao jos u onom govoru na Trgu, gdje se bahato postavio iznad dinama i dinamovog puka. Prebijanje zbog dugova, lijecenje na svoju ruku... sam je izabrao, a mogao je ostati neokaljana legenda.
    Pjaca je rekao bi vise posljedicna reakcija istog managera... koristen za ucjenu... defitinitvno za tu placu ne pruza dovoljno, za milju godisnje dinamo moze dovesti zvijer.
    Bezveze cmoljite, napokon iza svega stoji ovakva gromada Boban, kome cete vjerovati ako ne njemu.

Moja emocija prema igracima je onolika kolika je njihova prema dinamu, kad nisu placeni za to ili nisu koliko zele biti.
  • pešća
    293
    Treba podržati novu upravu ali zar nije prvo trebalo u raskid sa igracinama Mmaeom i Kangom?CastAway1986

Kovacevic zna kako iskoristit crne mambe. Onaj Ganac razvaljuje u Slavenu.
  • skener
    3.2k
    Jadni Mudri čeka već par mjeseci da ga službeno predstave, a Lisica sve odradi u nekoliko dana
  • ElDorado
    4.3k
    ni Soldu ni Ljubicica
  • scooniepenn
    4.8k

Puna podrska Bobanu, ali ovo su usporedbe na razini puckoskolca. Leaa i Thea Hernandeza je trebalo svakako prepoznati, kao i jos neke igrace, ali nije se bas radilo o talijanskim inacicama Lisice i Valincica uz sav respekt tim deckima. Ne bih imao nista protiv razilazenja sa Pjacom ako je alternativa ranga Despodova ili Nordina, ali to je za sada samo mastanje.
  • Omake
    9.3k
    Hladna gajba gospodinu @Nogo. Satra se čovik danas!
  • pešća
    293
    Kako je krenulo sa odlascima i najavljenim dolascima do pocetka sezone cemo moc slozit ovakav video. Da barem ponovimo taj prijelazni rok.

• scooniepenn
    4.8k

Lisica prvo krilo, a Vidovic lijevo krilo. Nadam se da to necu gledati ove sezone.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Ja prvi obožavam Petka i Pjacu, ali nije mi jasna ekipa koja kmeči. Jasno je iskomunicirano Bruni da, ako misli ostati, potpisuje produljenje po slabijim uvjetima i da prihvaca određene norme ponašanja. Za Pjacu je apsolutno jasno zašto ga se ne može toliko plaćati. Nisu pristali i to je njihovo pravo, ali to nije Bobanov problem. Boban pokazuje da je Dinamo na prvom mjestu i točka, uvesti će red i hijerarhiju kakva treba biti.
  • ElDorado
    4.3k
    “Kako neslužbeno doznajemo, Dinamo će Bruni Petkovića i Marku Pjaci isplatiti 50 posto ugovora za sljedeću sezonu” ????
  • sarenicvjetic
    119
    ti fkt mislis da je Petko minirao trenere? Majke ti..pa sami sebe su minirali,čovjek je jednom nogom igrao za Dinamo
  • Crni86
    11.4k
    bas su velike legende nasi igraci ukoliko je ovo istina
  • Hnlovac
    2.3k
    Kak se ljudima svađati da popiju bančine na ovoj temi, its not that deep bro nije bitno jel bu se saznao tko je novi bek danas ili za 10 dana
  • dinon7
    1.8k

Theo je imao 3,4 sezone lutanja dok se u Milanu nije profilirao u svjetsku klasu.
    Rafa je došao u Milan kada je imao 20 godina. Ispali su puni pogodak, za klub veličine Milana.
    Ne trebamo živjeti u zabludi da dovodimo igrače tog ranga. Ali treba vjerovati da Boban nije budala i zna prepoznati sto ekipi treba za uspjeh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.