• Mlađi referent
    12.9k
    Mislim da se podcjenjuje Lisica.

Općenito nema puno hrvatskih krila pa ni generalno napadača koji toliko napadaju prostor i koji to rade toliko kontinuirano…Lisica je u dva različita sustava, pod Tramezzanijem i pod Garcijom pokazao da je taktički vrlo školovan igrač, i to je već za trenera značajno veći alat od jednog Cordobe.

Forte mu je sigurno na fizičkim sposobnostima, ali u nekim trenucima mi se činilo da je i na manjem prostoru sposoban ispimplati loptu i izbaciti igrača. Ne bih rekao da je potpuno sirov. Za 1.3 milijuna eura, meni je on dobra adicija za momčad. Ne znam ima li dovoljno “magije” u nogama da se razvije u klasu za ligu petice ili bude neprikosnoveni prvotimac Dinama, ali mislim da će svoju ulogu imati.
  • CUCAK
    522
    da, kanga je navodno dobio 9 i bit ce novi plavi 9... sretan ?
  • Ludovic IX
    8.7k
    Ovo je kao skidanje flastera. Bolno ali moralo se napraviti. Mislim da nema navijača dinama koji nema emocija prema petku a i pjaci kao pravom dinamovcu.

Ako ode bati, sljedeću sezonu imamo potpuno novu momčad. I sasvim opravdano je bojati se kako cd to izgledati. Meni je sezona 2017/18 neki orjentir kad je također napravljen neki remont pa je ispalo dobro sa dobrim trenerom. Nadam se da smo ponovo dobili dobrog trenera koji ce od te nove momčadi izvući maksimum pa makar trpili na početku, vjerujem da cemo na kraju slaviti.

Ovo je proces i treba vjerovati u njega.
  • ElDorado
    4.2k
    Zar se Pjaca nije u najmanju ruku mogao prodati???
  • Ludovic IX
    8.7k
    jel se prodao kuda nakon što se prodao u juve. Nije. Posudbe pa besplatno u rijeku. I prodao se u dinamo više na emocije nego dobru sezonu.

Sam da ne završi opet u rijeci. Trebalo je uglavit u ugovor o raskidu da ne mogu u hnl
  • E46
    1.4k
    nek je sazove, kog boli kurac iskreno. Ja danas slavim sto on vise nije clan nase ekipe, ON bi prvi sjebo Kovacevica, tako da podrzavam.
  • Crusades
    16.4k
    navodno će jedan bit kapetan, a drugi dokapetan
  • Kruno
    952
    Ocekujem da i Ademi ode na taj nacin.Zao mi je Pjace. Petkoduze nema pa smo navikli.
  • Dadox
    399
    Joj legende koje su zadužile klub.Svaki je to masno naplatio,a u sezoni kada klubu trebe reset i da te legende preuzmu odgovornost jer jbga nije se uzelo prvenstvo odmah štite svoje džepove.Hvala lijepo i doviđenja! Nitko nije veći od interesa kluba.Usput,Petko mi je stao na žulj onim govorom na Trgu i nemrem to prožvakat.
  • mrgud
    448
    Sam da ne završi opet u rijeci.Ludovic IX
    Ako u Dinamu nije prihvatio smanjenje ugovora na 750k kaj bu onda u Rijeci prihvatio 250k.Ne vjerujem
  • Orc123
    11.9k
    Nemam nista protiv toga da se ide u smjenu generacije i da se senatorima zahvalimo ali...zar se nije moglo iskomunicirati s igracima da se na njih ne racuna i da su si slobodni naci klub i dobit ce raskid bez odstete i da klub ne trazi odstetu za njih?
    Ukoliko ne nađu klub u roku mjesec ponudit im raskid ugovora, sporazumni bez isplate odsteta.
    Ukoliko to oni ne prihvate poslat ih na tribinu do zime ili dok ne prihvate uvjete. To bi sigurno diglo medijsku pozornost i tada sazvati presicu Zvone i objasniti kak stoji situacija.

Nakon toga to bi bila velika sramota za Pjacu i Petka kao legende kluba i time bi pokazali da ne vole Dinamo tako da bi bili izlozeni lincu navijaca ali drugo po tome ne bi zasluzili.

Ovako ne znamo jel im dinamo gospodski ponudio isplatu kombinirano 1mil eura i doslovno te novce bacio u vjetar ili su oni bili tako bezobrazni i nakon ove sramote od sezone nisu htjeli bez otpremnine napustiti kao voljeni klub.

Dinamo je izgubio 1mil eura da se rijesi samo 2 igraca. To je iznos koji nije mali u ovakva osjetljiva vremena za klub kad se ide u potpunu rekonstrukciju ekipe!
  • E46
    1.4k
    ja navijam da on ode u hajduk i tamo se pobije s cetnickom iz kastela, i usput odlezi jos 80% sezone zbog "upale pubicne kosti" Ala gušta.
  • CastAway1986
    3.1k
    Treba podržati novu upravu ali zar nije prvo trebalo u raskid sa igracinama Mmaeom i Kangom?
  • Crni86
    11.4k
    A kako bi im sporazumno raskinuo ugovore ako oni ne zele?
  • sanjinlego
    3.9k
    Nadam se samo, da zamjena za Pjacu nije Orsic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.