• Mali Zeus
    17.5k
    Dobro je da si stavio disclaimer.
  • Dudu9
    1.8k
    Po meni tužiteljstvo treba napraviti kao Španjolska, jednostavno ako je dokazano da je neko primio novce koje nije trebao, tu svotu novaca uplate na račun države ili kluba i riješen problem, klub dobije natrag novce a optuženi neće u zatvor
  • rokikaciga
    1.9k
    Znam, vec bih zavrsio na ban listi.

Pare od Mamica necemo nikada vidjeti, a on je u dozivotnom izgonu...umrijet ce u BiH. Sto je steta jer bih definitivno zelio da posjeti Remetinec.
  • Papastrumf
    17k

Ma super stvar. Kradite, a ako vas uhvatimo, samo ćete to vratiti natrag i nikome ništa.
  • Shkera
    60
    Po meni tužiteljstvo treba napraviti kao Španjolska, jednostavno ako je dokazano da je neko primio novce koje nije trebao, tu svotu novaca uplate na račun države ili kluba i riješen problem, klub dobije natrag novce a optuženi neće u zatvorDudu9

U kojem svemiru je ovo pošteno?
    Ovo je kao da govoriš svim ostalima kradite nas, samo se potrudite da vas ne ulovimo.
  • The Undertaker
    8.2k
    Pare od Mamica necemo nikada vidjetirokikaciga

Već smo neke vidjeli.
  • rokikaciga
    1.9k
    Da, ali sve ono sto je on izvukao necemo. A izvukao i razjebao je puno vise od onog sto mu se stavlja na teret.
  • The Undertaker
    8.2k
    Između sve i ništa je ogroman iznos.
  • Dudu9
    1.8k
    Pa ima puno primjera di je tako napravljeno dobili uvjetne kazne, a koliko je toga prošlo jer nije na sudu dokazana krađa, ovako skratiš postupak
  • Mr Anderson
    12k
    Mogli smo vidjeti dosta novaca od prve presude da prijašnja uprava nije tvrdila kako klub nije oštećen. Sad bi njih trebali tužiti za nanošenje štete.
  • The Undertaker
    8.2k
    Vi miješate porezni prekršaj i kriminalne radnje.
  • Mr Anderson
    12k
    Morao sam staviti disclaimer da me nebi prozivali da sam Mamicevac. Realnost je da on nije Modrica dovukao i davao mu sigurnost on bi mozda zavrsio kao keramicar, mozda bi mu vrhunac bio Slovan Liberec...nikada necemo znati.rokikaciga

Zašto bi te netko prozivao? Razgovaramo o ljudima koji su neizostavni dio naše povijesti, bilo to nekom drago ili ne. Osobno me živciraju dežurni kontrolori misli koji seciraju svaku rečenicu o Mamiću ne bi li našli kakav kompromitirajući sadržaj.
  • rokikaciga
    1.9k
    Ma nikad ne znas. Lakse mi se odmah ograditi.
  • Mali Zeus
    17.5k
    Zašto bi te netko prozivao? Razgovaramo o ljudima koji su neizostavni dio naše povijesti, bilo to nekom drago ili ne. Osobno me živciraju dežurni kontrolori misli koji seciraju svaku rečenicu o Mamiću ne bi li našli kakav kompromitirajući sadržaj.Mr Anderson

S obzirom koliko tattićevaca ima okolo, opreza nikad dosta.
  • kibic
    1.2k
    Iz SN-i citat koji opisuje presudu za koju je osuđen Mamić i u kojoj je Luka 2017. svjedočil:

Mamić je u međuvremenu pravomoćno osuđen, čime je dokazano da je aneks ugovora bio antedatiran. Prema tom aneksu Dinamo je oštećen za više od 80 milijuna kuna koliko je isplaćeno Modriću na njegov račun na ime podjele transfera, a on je onda 52 milijuna kuna podigao i na Mamićevo traženje u gotovini predavao njegovom bratu Zoranu ili sinu Mariju.

Nikada se nije doznalo što je bilo s preostalih 28 milijuna kuna koje su uplaćene Modriću.

Ponovo pročitati ako još nije jasno zašto mnogi na forumu ne žele vidjeti blizu kluba najboljeg hrvatskog nogometaša svih vremena. Te još jednom pročitat za shvatit zakaj ljudi ospice dobe kad vide po kome se nazval pomoćni teren. Treći put za shvatit da moljakat i nadat se dolasku Modrićevom je totalno besmisleno za karakter kakav on je i kakav klub želi imati u ljudima kojima se okružuje i u kakvu budućnost želi ići.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.