Po meni tužiteljstvo treba napraviti kao Španjolska, jednostavno ako je dokazano da je neko primio novce koje nije trebao, tu svotu novaca uplate na račun države ili kluba i riješen problem, klub dobije natrag novce a optuženi neće u zatvor — Dudu9
Morao sam staviti disclaimer da me nebi prozivali da sam Mamicevac. Realnost je da on nije Modrica dovukao i davao mu sigurnost on bi mozda zavrsio kao keramicar, mozda bi mu vrhunac bio Slovan Liberec...nikada necemo znati. — rokikaciga
Zašto bi te netko prozivao? Razgovaramo o ljudima koji su neizostavni dio naše povijesti, bilo to nekom drago ili ne. Osobno me živciraju dežurni kontrolori misli koji seciraju svaku rečenicu o Mamiću ne bi li našli kakav kompromitirajući sadržaj. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.