• rioda
    8.7k

A ne znam kako je inače, ali kažem, u ovu informaciju vjerujem. Isto tako sam siguran i da Dalić donosi odluke u dogovoru s njim i još par starijih igrača kroz cijeli svoj mandat. Konkretno oko Belje je bila priča da ga ne želi zbog karaktera i ponašanja u krugu reprezentacije, ali to je bilo prije otprilike godinu i pol
  • Dudu9
    1.8k
    Šta mislite o igračima koji su isto tako imali u ugovoru pravo na 50% od transfera jel to normalno ili
  • Ali
    2.7k

A znaš li i drugu rečenicu koju kažu Ameri: nije pristojno zavlačiti nos u tuđi novčanik "Don't stick your nose into other people's finances..."
  • Ali
    2.7k

Pa zar treba sumnjati u procjenu suigrača da li je ili nije za team u kojem je kapetan !
    Halo čovkek je najtrofejniji igrač u povijesti Reala, zlatna lopta itd... mislim da ima reference malo vise od nas na forumu :)
  • ElDorado
    4.3k
    Može on bit nosilac bilo cega ali to njegove ovlasti u repki nisu
  • The Undertaker
    8.2k
    Što je normalno ili nije (za razliku od toga što je legalno ili nije) procjenjuje svaki vlasnik kluba za sebe. Netko daje velike plaće, netko daje postotak transfera, netko oboje a netko ne daje ništa. Na kraju sezone (mandata) se svode računi, broje bodovi i trofeji i evaluira da li je vođenje kluba bilo uspješno ili nije.
  • Ludovic IX
    8.8k
    postotak od transfera je sasvim normalan način da zadržis igrača jer inače ćeš izgubit i novce i igrača. Ali ovo sa modricem nije normalno jer je potpisano nakon što je otišao. Da je 2006-e kad je imao manji ugovor, potpisao takav samo da produži, ok, je zajeb je za dinamo ali bolje i to nego da ode besplatno za godinu dana recimo.

To je isto kao kad ronaldo ima 50% od sveg mercha sa svojim imenom. Izbio ti veću lovu ali imaš ronalda. Sve je to legit i treba nekad i popusiti lovu ali da nisi to potpisao, nebi imao niti tih 50%, recimo.

Menadžeri znaju što imaju i neće niti jedan sebe sjebat. Nije ni mamic ali je sjebo klub kojem je bio predsjednik
  • The Undertaker
    8.2k
    postotak od transfera je sasvim normalan način da zadržis igračaLudovic IX

Meni je svaki način "normalan" ako je legalan i ako plaćaš novcem koji si sam zaradio. Koliko sam ja ubrao način rada ZM, igrači su dobili svoje preko (velike) plaće a klub i on su se namirivali od transfera. Zato su svi bili zadovoljni.
  • nemapredaje
    5.3k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/video-oviedo-nije-bio-u-la-ligi-od-2001-cazorla-ih-je-golcinom-doveo-na-prag-ulaska/2679957.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

“ Transfer je najavljen na originalan način, kroz video inspiriran Gospodarom prstenova, u kojem je Cazorla utjelovio lik čarobnjaka Gandalfa. Cazorla je s Oviedom potpisao ugovor do ljeta 2025. godine, a na vlastiti zahtjev pristao je igrati za minimalnu plaću dopuštenu u drugoj španjolskoj ligi, kako bi klubu ostavio prostor za dodatna pojačanja. Ove sezone je odigrao 34 utakmice uz učinak od četiri gola i pet asistencija.

Također je prepustio sve svoje marketinške i imidž prava klubu, uz uvjet da 10% prihoda od prodaje dresova bude uloženo u razvoj omladinske škole. Za Cazorlu, povratak u Oviedo ima poseban značaj: “Ovo mi je najvažniji trenutak u karijeri. Želim pomoći klubu da izbori povratak u La Ligu, to bi bio moj najveći trofej” izjavio je kapetan Ovieda prilikom povratka, a sada ima priliku to i ostvariti.“

Tak se to radi.
  • Krizy
    57.8k
    Baš sam mislio danas nakon posla napisati štogod o klubu i Cazorli.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ovo da je on odgodio liječnički iz poštovanja prema Realu je takvo sranje i patetika.
    I samo još govori da je njemu taj Real sve i da ga boli kita za Dinamo i ok. Sve super, nek ode u taj Milan i da završimo s ovom smiješnom pričom.
  • Nogo
    7.1k
    Modrić odbio Dinamo, prelazi u Milan

• Luka Modrić, nakon što je odbio ponudu Dinama Zagreba pod predsjednikom Zvonimirom Bobanom, prelazi u Milan.

• Gazzetta dello Sport podsjeća na Modrićev prvi gol za Hrvatsku 2006. godine, ističući Bobanov komentar tadašnjeg mladog igrača.

• U Milanu se očekuje da 39-godišnji Modrić, slično Zlatanu Ibrahimoviću, donese pozitivnu radnu atmosferu i iskustvo u momčad.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/gazzetta-modric-je-odbio-bobanov-dinamo/2680484.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m
  • Blueshadow86
    3.5k
    Jedva čekam da ova sapunica završi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.