• Droljo
    14.8k
    Čisto da vidimo kako diše zona po ovom pitanju.
    Bez dodatnih objašnjenja, samo me zanima da ili ne.
    (Ako nešto nije po pravilima nek se obriše, nisam još otvarao temu pa ne znam)
    1. Luka od ljeta u dinamu. (390 votes)
        Da
        58%
        Ne
        42%
  • NORTE
    14.8k
    Dižem anketu na vrh (110 glasova trenutno).
  • Droljo
    14.8k
    Don't look up!
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    I ne naginji se kroz prozor :rofl:
  • Droljo
    14.8k

Selma i Joe Bebek :monkey:
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    eh Selmić, koliko smo se puta naćućali uz nju, a i niz nju:lol:
  • Droljo
    14.8k
    Oko 300 glasova i nategnuto je za dolazak luke. Začudio me postotak ljudi koji su protiv. Mislio sam da bude oko 70 - 30. Očito su navijači zlopamtila :lol:
  • austrijanac
    6.4k
    Kreće prva velika Bobanova operacija. Vraća Modrića u Dinamo?

Jedan od ključnih čimbenika u cijeloj priči je Zvonimir Boban. On ima već nekoliko dogovorenih poteza kada u lipnju i službeno zasjedne na poziciju predsjednika Dinamove uprave, a nikad nije krio svoje oduševljenje Modrićem.

Boban je Modriću bio uzor dok je odrastao, dvojac je jako blizak i iznimno se poštuju. Modrić se, a to mu zamjeraju Dinamovi navijači, nakon odlaska iz Dinama nije često osvrtao na svoj bivši klub. Novi Dinamo, na čelu s Bobanom i Zajecom, s bivšim čelnicima izvan priče, projekt je koji bi ga mogao privući da tu završi karijeru.

Modrić nije isključio tu mogućnost
    "Zvonimir Boban još nije nazvao Luku. Treba vidjeti, možda će igrati... Svašta je moguće kada te jedan takav majstor nazove na telefon. Bilo bi dobro za hrvatski nogomet da se Luka vrati. Vjerujem da će biti najbolji igrač lige i da će puno značiti za mlađe igrače", komentirao je Vedran Ješe, bivši igrač Dinama i Zagreba, za HRT.

U studenom prošle godine, uoči utakmice Lige nacija s Portugalom, Modrić na konferenciji nije isključio mogućnost da ponovno zaigra u Dinamovom dresu. Na pitanje što misli o Rakitićevom povratku u Hajduk, dao je pomalo zagonetan odgovor.

"Drago mi je zbog Rakete da je tu. Često smo u kontaktu. Za mene - vidjet ćemo, nije to tema ove press-konferencije. U Hajduk ili Dinamo? Mislim da znate kome sam bliži. Pratim utakmice Hajduka i Dinama, cijeli SHNL. Kad god uhvatim vremena, pogledam Rakitića", poručio je.

Podsjetimo, Dinamo je prije točno godinu dana imao plaćeni oglas u Marci kojim je pozvao Modrića da se vrati u klub. Reklamu su prenijeli svi španjolski i domaći mediji, ali tada je njegov povratak, kao čovjeka koji je netom osvojio naslov prvaka Europe, bio mnogo manje izgledan.
  • Droljo
    14.8k
    Možda da se makne ono 'BEZ KOMENTIRANJA' pa da tu deremo dalje o toj temi.
  • Jaro
    9.7k
    Proslo ljeto sam bio za, iako imam svoje vrlo negativno misljenje o njemu. Ali sam smatrao da bi igracki i reputacijski donio puno. Vise nisam siguran za igracki dio za sljedecu sezonu. Bojim se scenarija u kojem ce bilo koji trener postat rob Modrica u igri bez obzira na doprinos (vidi pod Rakitic kod ovih
    dole)...
  • Toot
    206
    Ako gledamo najbolji interes Dinama, pitanje je bespredmetno. Svašta bih mu prigovorio, ali uvijek bih ga doveo natrag u Dinamo da mogu.
  • Dinamosaur
    2.1k
    Ne mogu se sjetiti ali..mislim da je par puta rekao da zeli zavrsiti karijeru u realu
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Rekao je i da bi igrao na SP 2026., a koliko je realno da ga Real zadrzi ako ode Ancelotti ostaje za vidjet.
  • Toot
    206

Rekao je i… ne, obećao je da će se vratiti u Dinamo.
  • dinon7
    1.5k
    Pa najbolje da dođe tu s 41om na leđima i igra samo zato sto je Modrić ili zato sto mu ego neće dozvoliti da sjedi na klupi dok Stojković ili Kacavenda igraju.
    Ne vidim potrebu za tim.
  • E46
    1.3k
    ja cak mislim da nije do zlopamtila nego eto ja prvi sam kliknio ne jer smatram da nam nista ne moze dati sa 40 godina, ne bi htio da se pretvorimo u jogurt koji ima rakitica i ostale penzionere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.