• Droljo
    16.8k

On je odmah rekao da nije znao da je išta ilegalno i da je spreman novac odmah vratiti.
  • kibic
    1.2k
    Slobodno može vratit. To kaj još nije govori o njegovom karakteru.
  • Droljo
    16.8k

E pa nisu tražili iz kluba tada
  • pešća
    319
    Kad bi "sorry, zajebao sam" bila slika :rofl:

16e42e0e-0b67-453f-b6bb-fa366bda808f.jpg
  • Bosskovitz
    16.8k
    Mamić je u međuvremenu pravomoćno osuđen, čime je dokazano da je aneks ugovora bio antedatiran. Prema tom aneksu Dinamo je oštećen za više od 80 milijuna kuna koliko je isplaćeno Modriću na njegov račun na ime podjele transfera, a on je onda 52 milijuna kuna podigao i na Mamićevo traženje u gotovini predavao njegovom bratu Zoranu ili sinu Mariju.

Nikada se nije doznalo što je bilo s preostalih 28 milijuna kuna koje su uplaćene Modriću.
    kibic

Kažu Ameri da se nikada ne pita kako si zaradio prvi milijun. Ili prvih 28.
  • C@ptain Koons
    78
    ima li negdje ta izjava? Ne mogu je naći.
  • Droljo
    16.8k

Neam pojma. Davno je to bilo
  • ElDorado
    4.3k
    napomenuo bih: punica je vodila knjige i agenciji i klubu, supruga je radila u agenciji. Dovoljno.
  • Dino
    3.8k
    Covjeka su pitali "je li zm bio zasluzan za razvoj vase karijere?" na kaj je on odgovorio "je". Kak bi drukce trebao odgovoriti na takvo pitanje ne razumijem.
  • vjeko1701
    15.8k
    Neam pojma. Davno je to biloDroljo

I meni je ostalo negdje u glavi da je izjavio da će vratiti svoj dio Dinamu ukoliko sud presudi da je ilegalno izvučeno. To bi bilo nekih 3,7M eura. Dodaj na to 42% vrijednosti radi inflacije, to bi bilo oko 5,3M.
  • Droljo
    16.8k

Pa da budemo veća avangarda od tovara. :lol:
    Luka Modrić dolazi u dinamo odigrati zadnju sezonu i nosi 5.3 mil eura te igra za 0 eura.
  • ElDorado
    4.3k
    Nek kupi Belju
  • masacusec
    5.5k
    Naziv je teme danas totalni nonsens i apsurd. Jasno mi je da luka modrić u kontekstu najboljeg nogometaša svih vremena na ovim prostorima zaslužuje zasebnu temu na forumu navijača najvećeg i najboljeg hrvatskog kluba koji je upravo bio odskočna daska modriću u kreiranju velebne i neponovljive karijere.
    Stoga, za nogometnu karijeru, naklon do poda!

No, direktni je sudionik kriminala kojim je oštećen moj klub i svojevremeni ortak najvećem zlu koje je zadesilo naš klub i kao takvoga ga ne želim više u svojoj svetinji!
  • rioda
    8.7k
    Nek kupi BeljuElDorado

On je zadnji kojeg bi Modrić kupio, čuo sam da je zabranio da ga se zove u repku :lol: Izvor je dovoljno relevantan da mu vjerujem :sweat:
  • ElDorado
    4.3k
    mislis da tak kadrovira? Ako da onda je to tragicno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.