• Omake
    21.8k
    ma ovaj debil s 24 sata napisao da je situacija s Petkovicem veća sapunica od Santa Barbare. A Petkovic nikad nije čekao da mu se žena probudi iz kome, nikad nije imao amneziju, niti je povalio zlu blizanku svoje ljubavi misleći da je ova prva.
  • Jaja
    37
    Ako skupimo 70 milijuna budzet sigurno nece bit 50 milijuna kako kolega E46 kaze.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    jedino je prao traperice vikendom pa su zato epizode isle radnim danom
  • mlinchica
    7.5k
    Petka s …. svim leptirima u glavi? — ElDorado
    :lol: kaj je to i kako prepoznati?
  • mali M
    10.9k
    A Petkovic nikad nije čekao da mu se žena probudi iz kome, nikad nije imao amneziju, niti je povalio zlu blizanku svoje ljubavi misleći da je ova prva. — Omake

Niti je vozio po ravnoj cesti njišući volan lijevo desno iz njemu znanog razloga :lol:
  • Joksi
    8
    ima logike… mislim da se radi o 5 milja plus 20% budućeg transfera, e sad sa strane igrača Dinama i Belgijanaca ima logike, mogu ga sada prodati za 7 ali ne igraju Europu, Frigan želi na Svjetsko prvenstvo. U Dinamu bi bio prva špica i s eventualnih 15-20 golova može otići za 15+ i svi zadovoljni a Kvasina je prošli tjedan najavio Jagusica i bio je u pravu, najavio je puno stvari… ja mu vjerujem…
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Mene zanima kakva je priča oko lijevog beka, zna li itko što? Čudi me da se to i u medijima pa cak i ovdje na Zoni ne spominje. Znači imamo trenutno 0 lijevih bekova. Čak sve ostale pozicije kakve,takve imamo. Čak i 6ica teoretski smo pokriveni - Mišića imamo i Pavića za backup,a lijevi bek...apsolutno nikog nemamo ni losijeg,boljeg,ofanzivnog,defanzivnog,s nekim manama ili nesto nego - nikakvog. Nama trebaju 2 lijeva beka. Čudi me iskreno da nije stavljen fokus na to.

Nemojte me krivo shvatit - smatram da trebamo jos jednu 6icu,napadaca,desno krilo,lijevog stopera jer neki igrači po meni trebaju biti zamjenjeni,ali lijevi bek nemamo nikog. Vjerujem da ce to Zvone rijesit,ali imam fobije i traume od prosle sezone kad smo na jesen ostali na 1 napadaču i RPG prebačen na lijevog beka.
    Čak mi više nije bezvezna opcija Bruno Goda(ili sličan profil) kao barem backup s ugovorom od 100-200k na 1+1 ili nesto slicno s obzirom da mu je istekao ugovor i da je free. Barem netko tko ce posluzit za 4 tekme s Vukovarom i za kup.
  • ElDorado
    15.6k
    npr danas mi se ne igra i malo me bolikua ili izgubio sam loptu pa kaj neda mi se trcat ili umjesto da pucam petom dodam u bunar i tak…. Sve ono zakaj smo ga mi volili vani ne prolazi
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Toliko dojava ,toliko lupanja , a sve isto,javi smo za ljubicica ,soldu i mudrija za kojeg vjerujem i nadam se da ce dobiti priliku i pokazati da nam je ogroman dobitak. Zdravi Petko i gladan je ogroman dobitak za sljedecu sezonu. Ako se ne racuna na njega molim samo da se nadje zamjena prvo a onda neka se on dogovara sa tarzanom koliko god hoce.
  • criticus
    9.6k
    Kad Modrić i Kramarić ponove ovu akciju na hladnu kišnu HNL noć na Pampasu...
  • Maximo
    1k

Taj lik i puno fulava...sad baš kažu da frigan nije opcija jer bi bio oko 8 milja...
  • pešća
    2.1k
    Ne znam tko me tjerao da prodem kroz instagram profil naseg izglednog pojacanja na lijevom beku, sad mi je jasno zasto mu nije dovoljno koliko mu Dinamo nudi. I prije sam mislio a sad sam siguran da decko nije cisti u glavi. Sa 20,21 godinom upast u vezu sa 10 godina starijim sponzom, u jednoj godini i dobit dijete s njom i ozenit ju... Ta nestabilnost ce se prelit i na teren haha.

Pridruzujem se fan klubu protivnika tog transfera. Dinamovi igraci moraju bit uzor i izvan terena.
  • Srelee
    192
    O kome je rijec,nisam upratio?
  • Navijač Dinama
    13k

Pretpostavljam da misli na Roku Jurišića :smile:
  • Dinamovapriča
    1k
    Dobro jutro, prosla je repka, pripremite se na glupe clanke "Saznajemo-Doznajemo". Vjerujem da ce nas ovih dana bas jako bombardirat s glupim clancima i povezivat s dosta igraca. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.