• NORTE
    16.2k
    Zvone nema milosti.

Dinamo traži najmanje 25 milijuna eura.

• Zvonimir Boban želi zadržati Baturinu u Dinamu još jednu sezonu kako bi mu pomogao u razvoju.
  • Orc123
    11.8k
    taj novinar je relevantan ko i onaj Faze Nouns sa fejsa....iz 24h ako ne pise Tironija ne isplati se citati jer nitko drugi tamo nema info prije njega sto se tice Dinama, a sto se tice Batija on 99% odlazi.....i to za odlicnu cifru.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Po 24 sata Frigan nije opcija.
  • Crni86
    11.2k
    pa mislim da je to svako sa i malo logike znao. Nemamo novaca da ga platimo, decko igra u Belgiji, nije da na njega ne racunaju i zele ga se rijesiti pa ga nebi ga pustili ni na posudbu.

To sa Friganom je jedna velika krafna.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Ne znam onda zašto bi Kvasina bacio takvu glupost van.
  • Crni86
    11.2k
    ne znam ni ja, ali po meni je to SF. Cudio sam se kao i ti toj izjavi Kvasine jer sam mislio da nece bas bacat sve i svasta van, vec da malo razmisli da li su neke stvari stvarno moguce.
  • Facke
    6k
    Vidim sad u teme transferi novosti da se povezuje Bryan Zaragoza. Pa kak ljudi moji nije mi jasne. Covek vredi po TMu 12 miljuna €. Sanse za takuv posel su 0% posto ga se Bayern oce skorz resiti. Dober igrac teri v Bayernu nikad nije pravu priliku dobil.
  • Pacho
    1.4k

To je neki Twitter account s 3 pratitelja objavio
  • Ivdzo11
    6.8k
    Ako je u ovom tekstu Spanjolac koji se spominje Zaragoza onda nema smisla ni otvarati clanak....
  • Teofil Kateran
    2.6k
    U neznanju novinari lupaju gluposti poput ovog Zaragoze jer je to još nerealnije od Frigana. Frigan je isto nabadanje jer ne vidim teoretsku šansu da ga možemo dovesti u ovom trenutku, ali stvarno mi nije jasno gdje su uspjeli Zaragozu povezat s nama.
  • Laugreano
    4.1k
    Lik se zajebao. Mislio je na Vidovica. Uostalom 3 pratitelja ima.
    Ali to je dovoljno da ovaj majmun sa 24 sata prenese i to kao plaćenu vijest. Kakvi retardi sve mogu radit ko novinari, iznenadim se svaki put.
  • Krizy
    57.6k
    Zaragoza plaćen 17 milijuna, na širem popisu reprezentaciju Španjolske, nedavno uništio Barcelonu u pobjedi Osasune 4:2.

Kakav Zaragoza, ovi novinari stvarno nemaju veze s nogometom :rofl:
  • Omake
    9.1k
    Kad čovjek misli da je svakakve gluposti vidio, onda se pojavi hr sportski novinari da ponovne spuste ljestvicu. Bože sačuvaj. Sutra ćemo dovesti Sanea po toj logici.
  • sarenicvjetic
    115
    Bas je rizik zadržavat Baturinu. S obzirom na njegovu glavu,možemo dobit samo nezadovoljnog igrača.
    Tu je i rizik od ozljede,nedo Bog da se ozljedi sve pada u vodu.
    Mislim da je zreli za iskorak,da sve ide prema tome i da je ovo odbijanje ponuda samo pumpanje cijene za nekog xy. Poznavajući lizanje Bare i Bobana,vjerujem da će destinacija biti RB Leipzig,mislim da je realno i da lupimo onda 10-20% od slj transfera koji je vjerojatniji u klubu poput Leipziga nego Coma. A posto je navodno Valincic otpao treba nam lova za nove igrače. Ne vidim Kak ćemo izgurat bez prodaje Baturine
  • Str1nger Bell
    2.1k
    a sto se tice Batija on 99% odlazi.....i to za odlicnu cifru.Orc123

Talijani pišu da Como nudi 12+5.

Ne vidim nista loše u tome da Baturina ostane polusezonu / sezonu u momcadi koja ce igrati napadacki nogomet, tek tad ce mu porast cijena i onda mozda i mozemo traziti 25 milijuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.