• Dadox
    380
    Zapelo Zvoni s Baturinom. Marić bi ga riješio za 9 mil + bonusi samo tako…
  • Omake
    9.1k
    Petković nikad neće biti Cruz iz Santa Barbare!
  • Tvrdica McTvrdi
    360
    Ako ni to ne bi išlo, barem bi poslao na posudbu bez obveze otkupa u bankrotirati klub (khm Bulat)
  • Fan
    1.1k
    Što je istina, što nije, nemoguće je znat, al koja vijest je realnija, da je Como ponudio 21+4 ili 12+5? Mislim da prije ovo drugo, a vjerujem da Boban smatra da to nije dovoljno dobro i da možemo dobit više. Samo se bojim da većih ponuda neće bit i što onda? Njegov transfer nam treba da popunimo budžet, a velik je rizik čekat polusezonu, pogotovo ako će odigrat na razini završene sezone...
  • ElDorado
    4.2k
    Gornji limit 750k po meni nema uopce veze s tim da li mi sad imamo para ili ne. Ima veze s nebuloznim razlikama u primanjima neovisno o kvaliteti koju igrač pokazuje, ima veze s rikvercima i agentima, ima veze s planiranjem budgeta. Jednostavno ako klub nema uspjeha nema ni lovice, nista nije zagarantirano.
  • Jaja
    22
    Ako znas koliko se uprihodovalo od ulaznica marketinga itd zadnjih godina onda mozes procjenit kolko ce i ove. Ako prodamo Baturinu nas proracun za ovu sezonu ce bit daleko veci od 50 milijuna (a bit ce i ako ga ne prodamo) jer nogomet nije biznis di ces stedit novac nego ga reinvestirat. Pogotovo u ovakvoj situaciji di radis totalni remont momcadi. To sto je transfer dogovoren na ne znam koliko rata uopce nike bitno jer mozes dignut kredit po izuzwtno niskoj kamati jer banke imaju veliko povjwrenje da ce taj novac bit uplacen. Naravno da necemo dizat kredite ako nije potrebno ali situacija je takva da ce se ovaj prijelazni rok morat investirat jace nego ikad. Uz to ak se krene s B momcadi imas jos jedan trosak. A s tobom se mogu kladit u sta god hoces da ak prodamo Baturinu da ce nam proracun bit daleko veci od 50 milijuna.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    ajme, di si to išcupao :lol:
  • Omake
    9.1k
    ma ovaj debil s 24 sata napisao da je situacija s Petkovicem veća sapunica od Santa Barbare. A Petkovic nikad nije čekao da mu se žena probudi iz kome, nikad nije imao amneziju, niti je povalio zlu blizanku svoje ljubavi misleći da je ova prva.
  • Jaja
    22
    Ako skupimo 70 milijuna budzet sigurno nece bit 50 milijuna kako kolega E46 kaze.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    jedino je prao traperice vikendom pa su zato epizode isle radnim danom
  • mlinchica
    3.1k
    Petka s …. svim leptirima u glavi?ElDorado
    :lol: kaj je to i kako prepoznati?
  • mali M
    7.6k
    A Petkovic nikad nije čekao da mu se žena probudi iz kome, nikad nije imao amneziju, niti je povalio zlu blizanku svoje ljubavi misleći da je ova prva.Omake

Niti je vozio po ravnoj cesti njišući volan lijevo desno iz njemu znanog razloga :lol:
  • Joksi
    3
    ima logike… mislim da se radi o 5 milja plus 20% budućeg transfera, e sad sa strane igrača Dinama i Belgijanaca ima logike, mogu ga sada prodati za 7 ali ne igraju Europu, Frigan želi na Svjetsko prvenstvo. U Dinamu bi bio prva špica i s eventualnih 15-20 golova može otići za 15+ i svi zadovoljni a Kvasina je prošli tjedan najavio Jagusica i bio je u pravu, najavio je puno stvari… ja mu vjerujem…
  • Dinamo-SB
    331
    Mene zanima kakva je priča oko lijevog beka, zna li itko što? Čudi me da se to i u medijima pa cak i ovdje na Zoni ne spominje. Znači imamo trenutno 0 lijevih bekova. Čak sve ostale pozicije kakve,takve imamo. Čak i 6ica teoretski smo pokriveni - Mišića imamo i Pavića za backup,a lijevi bek...apsolutno nikog nemamo ni losijeg,boljeg,ofanzivnog,defanzivnog,s nekim manama ili nesto nego - nikakvog. Nama trebaju 2 lijeva beka. Čudi me iskreno da nije stavljen fokus na to.

Nemojte me krivo shvatit - smatram da trebamo jos jednu 6icu,napadaca,desno krilo,lijevog stopera jer neki igrači po meni trebaju biti zamjenjeni,ali lijevi bek nemamo nikog. Vjerujem da ce to Zvone rijesit,ali imam fobije i traume od prosle sezone kad smo na jesen ostali na 1 napadaču i RPG prebačen na lijevog beka.
    Čak mi više nije bezvezna opcija Bruno Goda(ili sličan profil) kao barem backup s ugovorom od 100-200k na 1+1 ili nesto slicno s obzirom da mu je istekao ugovor i da je free. Barem netko tko ce posluzit za 4 tekme s Vukovarom i za kup.
  • ElDorado
    4.2k
    npr danas mi se ne igra i malo me bolikua ili izgubio sam loptu pa kaj neda mi se trcat ili umjesto da pucam petom dodam u bunar i tak…. Sve ono zakaj smo ga mi volili vani ne prolazi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.