• Marley
    4.2k
    ne zelis igraca jer je ozenio sponzorusu? Po tom kriteriju, ne bi nijednoga onda imali u momcadi :rofl: cast iznimkama...
  • Orc123
    11.9k
    nebitno jel ce otici ili ne...stvar je da ne zelim da moj klub iskrca 5+ mil eura za igraca koji je u slabijem klubu od Dinama zabio 6 golova iz igre cijelu sezonu. Em nije napadac kakav profilno fali jer je slican i Kangi i Kuletu i vjerojatno slabiji od obojice ili u najbolju ruku podjednako dobar.
  • Droljo
    16.6k
    ne zelim da moj klub iskrca 5+ mil euraOrc123

Tu si bez brige.
  • Olmic
    4.7k
    opet nacuo da biramo izmedu defenzivno stabilnijeg i ofenzivno brzeg
  • Crni86
    11.3k
    pitam jer ti se tekst fokusirao da nek kule rade ostane nego da beljo dode. Zato sam pitao kak znas da su ta dva transfera medusobno pobezana.

Druga je stvar sta ne vidis kvalitetu u belji. Ja mislim da bi to bila win win situacija za nas i Belju. Samo kazem po meni mi financijski tu ne mozemo parirat, a dovest igraca samo na jednu sezonu na posudbu (bez opcije otkupa) mi isto nema smisla.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Ja ne vidim tu kvalitetu u Belji, on je meni malo jace drvo i ne vrijedi love koja se za njega spominje.
  • Crni86
    11.3k
    ma nije nam ni financijski dostupan, ni on ni Matanovic. Na kraju steta tog Frigana i Ivanovica koje smo propustili iz Rijeke. Pa i tog Matanovica prije odlaska u Frankfurt.

Za nekog kapitalca u spici od kojeg mozemo odmah ocekivati neki doprinos, mislim da bi najbolje bilo uzet nekog stranca. Da bi tu najbolje pronasli omjer cijene i kvalitete.
  • Apostol
    53
    Valinčić je zapratio sve dinamove stranice. Ne znam jel neko već napisao Al to je valjda to. Dobivamo odličnog igrača. Veselim se njemu više nego Lisici
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Tocno, to je i moje razmisljanje. Meni ni Matanovic nije ostavio jak utisak, ali na njemu bi se dalo radit samo ne za tu lovu.
    Zato nam je zdravi Petko i dalje najbolja opcija. Ne znam koliko Kovacevic moze promjenit igru da Kulenova realizacija, a manjkavosti budu dostatni.
    Opet tu je i taj Grgic kojeg nisam gledao pa mozda se isplati njega razvijat.
  • sanjinlego
    3.9k

Prati već duže vrijeme.
  • Omake
    9.2k
    šteta, bio je pri vrhu Gyokeres lista koju sam radio prije pola godine. Djeluje dosta potentan.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Slazem se sa @Orc123 da je puno para za Belju a nije sigurno da bi bio pojacanje i boljinod ovog sto imamo. Ali danas nista nije sigurno. Cijena Belje je jednostavno takav,cijena trzista. treba vidjeti samo ako se moze nesto ispregovatati. A Rapid ima klauzulu i Ono tako isto razmisljaju. Danas je jako tesko dobiti kvalitetu a ne platit puno. Svi takvig traze. A Augsburg takodje ima novog trenera koji zeli vidjeti sve i dati priliku istim. Bas kao i Kovacevic kod nas. Nemojmo se iznenaditi ako Kanga eksplodira uz podrsku novog trenera .prvo trebamo rijesiti situaciju da petkovicem.
  • Mr Anderson
    12k

Meni više liči na razgovor s Kangom.
  • CastAway1986
    3k
    po cemu je zanimljiv ovaj Marcelo Ryan , lik zabio 4 gola u prvenstvu Japana ? Jel to napadač kakve trebamo ciljati u kontekstu stvaranja novog Dinama?Tu i tamo pogledam utakmice njihove lige i taj igrač nit smrdi nit miriše..
    Što se Belje tiče mislim da je cijena prevelika ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.