• Olmic
    5.1k
    Dva najveca problema nismo jos rijesili ( mislim nismo jos nis rijesili,nis nije sluzbeno ) lijevi bek i stoper
  • miro
    7k
    Stojković je fizički/trkački prilično iznad Jagušića
  • Orc123
    12.6k
    Sve je ro super sa veznima ali mi i dalje nemamo 6ice, nemamo radilicu i o igracu takvog profila uopce nema spomena .....to nije dobro i nadam se da gledamo da dovedemo takav profil igraca konacno!
  • hardek
    5.2k
    Jel ima šta na ostalim frontovima? Stoper, lijevi bočni, napadač?
  • Haza
    10k
    Stojković je fizički/trkački prilično iznad Jagušićamiro

Ali je tehničko/taktički debelo ispod.
  • Marktwain
    645
    Dajte mi napadača, kraljevstvo za napadača.
  • miro
    7k
    ne bih se složio baš, ali obojica su dobri igrači, da me se ne bi krivo shvatilo
  • E46
    1.6k
    kod stojkovica mi je najveci problem kljucne odluke, 80% je da ce krivo napravit. Ove sezone je imao jaku puno prodanih lopti a to se ne smije desiti ekipi koja teži igri na posjedi, imao je jako puno krivih odluka, djelomično je dobar u presingu i trkački i ima dobar udarac. Mislim da bude još se dozvao sad ove pripreme, ali nema veci plafon od Jagusica sigurno.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Stojković je fizički/trkački prilično iznad Jagušićamiro

Hah, neznam baš, Jagušić je protiv Gorice ako se ne varam pretrčao preko 14km i još potkraj utakmice zavaljao dvije golčine...to baš i ne izvodiš ako nisi fizički na zavidnom nivou.
  • GOAT
    3.6k
    Radije bi za 1,7mil € + 500k€ bonusa doveo domaceg talentiranog igraca koji pokriva vise pozicija nego neku nepoznanicu iz xy lige. Uostalom ove brojke su produkt inflacije, prosla su vremena kad je 2 milijuna bilo puno previse.. Baturinu bi dali za 30mil (slazem se) i muzli bi Como do zadnjeg centa ali 2mil za Jagusica je previse? Decko nam se moze samo tako isplatiti kroz par godina pa ce nam danasnja cifra biti smijesna.
  • Mulec86
    426
    Jaga je uz sve kaj dinamu treba. Mlad,perspektivan, dinamovac do srzi i igracka kvaliteta.
  • Facke
    6.3k
    Nije mi jasne kak nemrete biti zadovolni s cenu? V denesnje vreme je to jos i jeftine. Decke je super igrac.
    V Dinamu bu same jos napredoval.
  • sanjinlego
    4k
    Iskreno, nisam baš bio za Jagu, mislio sam da je cijela priča prenapuhana. Međutim, prva utakmica protiv Rijeke u finalu, pa odmah nakon toga i protiv Gorice… Nekoliko puta je “pošamarao” protivničke igrače, pokazao zrelost, okretnost i, na kraju, odlučnost.
    Fale nam igrači s mudima, oni koji idu jedan na jedan, koji gaze, pucaju, a ne da pipkaju loptu i stalno je vraćaju unatrag.
    O visini transfera neću, ljudi u klubu, nadam se, znaju najbolje.;)
  • crophantom
    1.1k
    Ja sam s Jagusicem čak sretniji nego s Vidovicem, ako fakat dolazi, top. Tehnika, voljni moment, par puta i u 90toj trči ko navijen, udarac, IQ, ispravne odluke, asisti i centaršutevi s obje noge brutalni, 19 godina, "naš", full paket.
    Oce ostvariti puni potencijal vidjeti ćemo, ali i ovakav kakav je sad može biti top za HNL.
  • emilperska
    11k
    Očito je kako si s onih 10-15 mislio na cijeli iznos transfera, jer si iza toga napisao da ne znaš koliko od toga ostaje Dinamu.

Tako da "Hoffenheim" ide za puno veći iznos od onog koje ste ti, Captain i još par koji ga ismijavaju očekivali.
    Krizy

Kao prvo, mali je za mene debelo overrated igrač. Ako netko je dovoljno glup da to plati 30 milijuna EUR, neka plati. To ne znači da mali nije sjebao ovu sezonu nama i da nije jedan od glavnih sukrivaca. Pa međuostalom i jedan od dva razloga za otkaz najuspjesnijem euro treneru u povijesti.

Kao drugo, kao navijača Dinama u sezoni gdje moramo rezati na sve strane me raduje svaka tisucu EUR iznad očekivanja, a gdje nece tipa 5 dodatnih milja u budzetu koji je u odnosu na proslu sezonu debelo izrezan..

Kao trece, boli me kurac za vase predasistencije asistencija koje mu brojite, u HNLu je odigrao ispod svih razina

Kao cetvrto, ovo je sve nagađanje. S 12 smo dosli na 15 pa na 22 i sad nas odjednom zadovoljava samo 30. Bumo vidjeli za koliko je stvarno otisao, a koliko je ostalo kad se namiri igrač, roditelji i mamarin proxy agent.

Kao peto, izvlačiš mi neke teze o meni kao mrzitelju Dinama jer ne volim ex SDa, Martina Baturinu, Velimira Zajeca i Sammya Mmmae. Zanemaruješ pola foruma koji je drkao na najgoreg trenera i SDa u povijesti i do zadnjeg branilo Cannavare, Cordobe, Mmae i koga vec. Neki su i dalje aktivni u klubu..

Kao šesto, Hoffenheim je povijesno veci i poznatiji veci od jebenog Coma. Como je hrvatska verzija Delnica da igraju prvu ligu s indijskim vlasnikom. Ali eto, Hoffenheim ide u Como. 10 godina kampanje, ulaganja, ranih poziva u repke, debija s 18 godina, ćorićevskih forsiranja za jedan Como, pa brojanja asistencija asistenciji za predasistenciju.. Ćorić je u Romu otišao..

Kao sedmo, nakalemili ste se na Capa koji je neke stvari fulao, a oko nekih bio u pravu. A zanemarujete poznate reprezente ovog foruma, članove raznih odbora koji su ushićeni bili Cannavarom i SDom koji su nam uništili kratkoročnu i srednjoročnu perspektivu.

Kao osmo, sjever i zapad su rekli svoje na njegov oprostaj od Maksimira. Pljeskalo je plafon plafona 20% punog Maksimira. Velika igračina..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.