• BBB Sibenik
    6k
    Top za transfer Jagusica svaka cast njega nismo smili propustit, al bode me ovih 20% nekako previše. Očito ga vrednuju na par miliona. Posto to Dinamo neće dat i ne može odmah pljunit toliko ovako win win za oboje.
  • Georg Koch
    6.3k
    Pa foruma ovdje bi se *ebalo a da mu ne udje.
    Taj isto dio zaziva najpotentnije nase mlade igrace.
    Ali kako?

Razumijem da netko kaze da mu je cifra za Jagusica paprena (meni je samo postotak malo diskutabilan, smanjio bi ga malo ako je ikako moguce). Ali onda ne mozes zarko zeljeti najbolje od mladih top potencijala koje HNL nudi, jer ovo nije bolesna cifra.
    Mislim da bi se morali staviti u kontekst sadasnjice i vremena bolesnih odsteta za nogometase, te trzista koje je realno suludo. I svakim danom je sve ludje.

Prema tome, ostvari li Jaga potencijal kakav mu se i blizu predvidja, nitko nece pricati o ovim, realno, u 2025.godini za top talente, ne prevelikim ciframa, blagoslivljat cemo dan kada smo ga potpisali.
  • Brusa
    3.5k
    Mislim da bi se morali staviti u kontekst sadasnjice i vremena bolesnih odsteta za nogometase, te trzista koje je realno suludo. I svakim danom je sve ludje.Georg Koch

I onda mi prodamo Peru Sučića za 14 milijuna...
  • Jos-Optimus
    6.5k
    stari...usporedba Ćorića i Baturine ti nije na mjestu. Ante nije bio ni u Dinamu standardan, Baturina je odigrao magičnu LP i donio nam puno lijepih trenutaka. Da, bio je jako loš u HNL-u, ali on je dijete čovječe, a u momčadi rasulo. Malo si preoštar prema njemu, posebno jer ipak pokazuje emociju prema klubu i nije bježao kao Ivanušec...a nisu klubovi ćoravi da nude takve cifre za njega, ima on itekakve mogućnosti
  • E46
    1.6k
    ti ih sigurno ne gledaš.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    to je kriminalna prodaja, kriminalna
  • vjeko1701
    16.6k
    Ja razumijem da netko smatra da neki igrač nije dobar ili da nije dao dovoljno al zbilja ne kužim djetinjaste nadimke, navijanje za čim manji transfer u čim lošiji klub...itd. Posebno kad se radi o igraču iz naše škole. Takav mindset kod odraslih ljudi mi nikad neće biti jasan.
  • NB86
    16.9k
    Mene su kod jagusica najvise iznenadile duge lopte, dijagonale, okreti strana, bas ima osjecaj za prostor jeben, moze bit bas paklen igrac ako se razvije pravilno
  • tp1997
    1.7k
    ali on je dijete čovječeJos-Optimus

Sve okej, ali baš da je igrač koji će iduće sezone navršiti 23 dijete...
  • Georg Koch
    6.3k
    ako sam dobro procitao, 14+3 (lako ostvarivih bonusa), te ako dodjemo do tih 17, nesto mi to ne izgleda ko bad job.
    Okej, nije nesto najbajnije, ali s obzirom na sve okolnosti, ne znam bas da je netko ocekivao 25 + milja za Sucica u ovom trenutku.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    a nego sta nego dijete, naspram ostalih senatora koji su drmali klubom...realno, sad će tek sazrijeti, morati će
  • scooniepenn
    5.1k
    Sucic je bez ikakvog pretjerivanja igrac za kojeg se ovo ljeto ili nakon Svjetskog moglo dobiti 20-ak plus 3 do 5 milja bonusa i neki postotak od iduceg transfera. On ce ili postati novi Broz u kontekstu Intera ili otici za 70 milja kroz dvije godine u PSG. To je takav kalibar igraca.
  • tp1997
    1.7k
    A mislim, onda je i RPG dijete naspram Ademija, Ristovskog, Petkovića i KTCa.

Karikiram, ali kužiš poantu. Jasno mi je da svi imamo svoje favorite, ali neka opravdanja za kontinuirane loše nastupe su mi ipak prevelika mentalna gimnastika.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ne, daleko od toga, odigrao je kriminalno, ali nista nije stimalo u klubu, ništa, a to je on najmanje kriv.
  • E46
    1.6k
    ja nisam bio oduševljen ni malo talijanom ni na pripremama ni nigdje. Tko god je gledao njegove izvedbe u kini vidio bi da to nije igra koja bi bila primjerena Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.