• Mlađi referent
    12.9k
    na probleme koji su uslijediliCaptain America

Ja s tobom nisam ulazio u konflikte iz respekta od ranije, generalno si mi ostao drag forumaš jer te se sjećam od mojih ranijih dana sa Zone, ali daj mi reci je li se ti fakat smatraš pobjednikom i dobrim prognozerom?

Evo ti izvlačiš kolegi @marcio amoroso kaj se pisalo prije godinu dana, ja ću tebi ovako iz glave.

1. Rekao si da je vrijeme da Jakirović ipak ode i da mu se na govoru tijela vidi da je gotovo, pa si onda zaključio kako je ključ njegov ostanak, nisi dao kredit ljudima koji su ga ostavili, ali si ih iskritizirao da su ga samo čekali maknuti.

2. Na početku ljeta si pisao da je Marić pokazao da s njim nema šale i da neće dovodit šarlatane, u tom smislu. Danas se postavljaš kao da si prvi vjesnik ovog raspada. A onda na drugom forumu kao Ron Swanson srao unaprijed po Mariću pa bi mogao odabrati stranu koja ispadne pobjednička.

3. Rekao si da Barić de facto treba izaći iz utrke ako ima časti, a onda si glasao za njega, i to javno priznao tek kako bi se odrekao ovih ljudi i bio za tebe na pobjedničkoj strani.

4. Tu si išao toliko u esktrem da si križao Petkovićeve glave, a danas si ljut na Bobana jer miče Petkovića.

5. Prošle godine si rekao da bi Boban od svih ljudi dobio više vremena za rezultat, a neki dan si napisao da ne znaš na temelju čega se treba vjerovati Bobanu, danas je on opet nogometni znalac jer je na istom tragu kao ti s Cordobom.

6. Za Jurčića si pisao kao o lošem treneru, a sad je genijalac.

7. Kovačević zagovornik si bio, a neki dan mu daješ nadimke.

Od svega pucaš samo negativu, vodiš nekakav čudan rat koji mi stvarno nije jasan. Ne mislim da su ti postovi dovoljno proračunati i inteligentni da bi bili nečija agenda. Djeluje mi kao da si jednostavno previše bio emotivno uključen u ono oko Jakirovića i tu si psihički pukao i tjerao dalje u ekstrem.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Svida mi se ovo "Dinamo trazi 30 milja". Ne znam kad sam zadnji put to cuo. Uvijek je bilo nes u stilu nude 14 Dinamo bi bio zadovoljan sa 20 ukljucujuci bonuse.

I ne mislim da je realno dobit 30 milja. Ali konacno taj neki stav. Kao dok se procuje da zelimo nekog od Miskovica i on izvise astronomske cijene.

Pokazujes da znas da imas zeljenu robu i da te se nece samo tako prejebat u pregovorima. To je kljucna stvar da povisimo prodajne cijene. A ne one diskontne prodaje za reputaciju.

Nadalje Jagusic za 1,7m plus bonusi mi je vise manje bagatela. Za mene je on bez problema u razini igraca koji se moze platit 3m za potencijal kao Stojke tada.
  • Peškaman
    7k
    1,7mil€ fiksno + 500k€ bonusa + 20% budućeg transfera za Jagušića, bome smo velikodušni.
    Puno previše.
  • Dzgšb
    1.6k

Mene je lani kupio strašna ljevica ,koliko god samo nek dodje ove godine, još ga Kovačević lani vodio ,idealan transfer.
  • crophantom
    754
    Ako Lisica vrijedi 1.3, onda je ovo za Jagusica bagatela. Strašan potencijal, ako će dobro raditi, a pošto ga trener zna, ne sumnjam u to, bit će top.
  • Paggini
    51.9k
    Ako smo za Kangu mogli iscoltati 1.7m, možemo i za nogometno zrelog klinca od 19 godina koji je prošao našu školu.
  • crophantom
    754
    a jos mu nećemo ni morati platiti tricu po golu, vjerujem da bi to u Jagusicevom slučaju bilo skupo, za razliku od Kange :D
  • Brusa
    3.4k
    ako ne dođe do nekih tektonskih promjena u nogometu - neka zajednička srednjoeuropska liga, neka europska superliga u koju bismo ušli i slično.Bosskovitz

Ako i dođe do toga, ja se nadam da nećemo ući u to. Rađe gledam kako igramo hnl zauvijek sa belupom i Vukovarom nego to...
  • emilperska
    10.9k
    Promašio si za dosta milijunaKrizy

22 mil EUR × 70% = 15,4 mil EUR

Mislim da i nisam bas fulao ovaj dio koji ce uc u nas RDG u neto iznosu. U bruto iznosu mozda i ude svih 22..
  • Jurki
    17.4k
    bilo bi to jako dobro kaj si napisal.. npr prodas jednog igraca za 50 milki.. plus LP 45-50 jer bi trebali i u Lp vise zaraditi... plus sponzori, vip boxevi na novom stadionu.. moze se tu lako natuci 170 milja eura prihoda..
    za sad teski SF .... ali tko zna..
    Pa ni Shakhtar nema neku bajnu ligu pa prodaju za fine novce.. moze se svasta.. samo trebamo poceti igrati Ligu prvaka redovito i napraviti priblizan, ako ne i bolji rezultat nego ove godine..

Nama je otegotna okolnost.. slaba liga, stadion i kaj smo u Ligi prvaka realno rijetko.

Mozda jednog dana..
  • Navijač Dinama
    10k
    Puno previšePeškaman

Po meni je osobno veći i potencijalno bolji igrač i talenat od Lisice, iako je i Lisica mlad također. Mmae i Kanga su sa svojim plaćama i ostalim koštali isto vjv toliko....

+ je sto je vec surađivao sa Kovačevićem za kojeg vjeruhem da će ga znat kako koristit i kakvi su mu dometim

Ono što mi jest u tome transferu ako je takav kakav si naveo puno previše, je možda taj procenat od iduće prodaje. Da je na tipa 10%, bilo bi idealno.
  • pešća
    107
    Jel igracu ide i postotak od eventualnih bonusa?

30*0,7=21rokikaciga

Zar nije netko napisao da se radi o 17% igracu?
  • emilperska
    10.9k
    Ja dok ne vidim objavu od Coma da je on otišao i dok ne vidim cijenu na TM sluzbenu jer kome cemo vjerovati, ne vjerujem da ide za 30. Nije nitko toliko lud, ali ako ga utrpamo njima za tu lovu, pa mi smo popunili 10 mil ekstra u budzetu (ostat ce nam 21 sto je barem 5 vise od ocekivanog, a mozda i 10).

Ali velim, izgleda mi nerealno to..
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Dovođenjem Jagušića mi je Lisica izgubio svaki smisao. Vjerujem da se Jagušića dovodi za desno krilo. Očekivao sam neku jaču opciju na desnom krilu, a ovako imamo 2 krila koji se još nisu potpuno dokazali u HNL-u, a kamoli da su razina za Dinamo. Jagušićev transfer mi je ok, 19 godina, super, ali uz njega bih na desnom krilu volio vidjeti neko puno jače ime uz kojeg bi se Jaga prilagođavao na Dinamo. Ako je Lisica to "jače" ime, onda smo zaglibili duboko i nismo napravili ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.