• Izet Hajrović
    5.3k
    Soldo nije šestica, on je box to box osmica. Šesticu tek treba dovesti. Što se kvalitete tiče, Lisica sigurno nije kvaliteta za igranje na tri fronta. Ostalo ajde ok, treba tek vidjeti tko će doći na stopera ili stopere, špicu, lijeve bekove.
  • E46
    1.4k
    ludost bi bila ne dovesti jagusica, ludost.
  • Haza
    9.5k
    Ne sporim da je potencijal ali zbog jedne dobre sezone platiti 1,7mil € + 500k€ bonusa (pitanje koliko su realno/nerealno ostvarivi) mi je puno, pogotovo ako dovodimo i Lisicu.Peškaman

Da je igrač iz Lokomotive, platili bi 3 mil eura i vikali da smo dobro prošli.
    Po čemu je Stojković kod dolaska bio bolji/skuplji od Jagušića?
  • E46
    1.4k
    spikic je uz jos par igraca jedna od najvecih katastrofa u zadnjih par godina, nadam se da nikad vise nece obuc naš dres da se ne vraćamo više nikad u teški prosjek.
  • Olmic
    4.7k
    Dva najveca problema nismo jos rijesili ( mislim nismo jos nis rijesili,nis nije sluzbeno ) lijevi bek i stoper
  • miro
    6.6k
    Stojković je fizički/trkački prilično iznad Jagušića
  • Orc123
    11.8k
    Sve je ro super sa veznima ali mi i dalje nemamo 6ice, nemamo radilicu i o igracu takvog profila uopce nema spomena .....to nije dobro i nadam se da gledamo da dovedemo takav profil igraca konacno!
  • hardek
    4.6k
    Jel ima šta na ostalim frontovima? Stoper, lijevi bočni, napadač?
  • Haza
    9.5k
    Stojković je fizički/trkački prilično iznad Jagušićamiro

Ali je tehničko/taktički debelo ispod.
  • Marktwain
    396
    Dajte mi napadača, kraljevstvo za napadača.
  • miro
    6.6k
    ne bih se složio baš, ali obojica su dobri igrači, da me se ne bi krivo shvatilo
  • E46
    1.4k
    kod stojkovica mi je najveci problem kljucne odluke, 80% je da ce krivo napravit. Ove sezone je imao jaku puno prodanih lopti a to se ne smije desiti ekipi koja teži igri na posjedi, imao je jako puno krivih odluka, djelomično je dobar u presingu i trkački i ima dobar udarac. Mislim da bude još se dozvao sad ove pripreme, ali nema veci plafon od Jagusica sigurno.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Stojković je fizički/trkački prilično iznad Jagušićamiro

Hah, neznam baš, Jagušić je protiv Gorice ako se ne varam pretrčao preko 14km i još potkraj utakmice zavaljao dvije golčine...to baš i ne izvodiš ako nisi fizički na zavidnom nivou.
  • GOAT
    2.8k
    Radije bi za 1,7mil € + 500k€ bonusa doveo domaceg talentiranog igraca koji pokriva vise pozicija nego neku nepoznanicu iz xy lige. Uostalom ove brojke su produkt inflacije, prosla su vremena kad je 2 milijuna bilo puno previse.. Baturinu bi dali za 30mil (slazem se) i muzli bi Como do zadnjeg centa ali 2mil za Jagusica je previse? Decko nam se moze samo tako isplatiti kroz par godina pa ce nam danasnja cifra biti smijesna.
  • Mulec86
    426
    Jaga je uz sve kaj dinamu treba. Mlad,perspektivan, dinamovac do srzi i igracka kvaliteta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.