• Odani Zgd
    565
    Sretno našem Batiju,Ok transfer, samo 20 milja je ipak bilo vrijednije u ono vrijeme kada su se prodavali Modrić i Pjaca,tako da je ovaj transfer sigurno iza njih po vrijednosti,al opet nije loše.....Sučić jedino nije smio biti prodan po cijeni po kojoj je otišao,jer mislim da je se za njega moglo izvući još koja milja više
  • Olmic
    4.7k
    Ako je transfer 20+ milja odlican posao jer ne vrijedi ni blizu toliko
  • Haza
    9.5k
    Jagušić je 1.7 mil fiksno, plus bonusi i postotak od idućeg transfera. Bit će to najveći izlazni transfer u povijesti Belupa.
    Iznenađen sam da mediji još o tome ništa ne znaju, ali trenutno su Lisica i Jagušić stvarno jako, jako blizu Dinama.
  • criticus
    3.9k
    Jagušić je 1.7 mil fiksno, plus bonusi i postotak od idućeg transfera.Haza

Uh bome masno. Sve ovisi koliki su ti postotci i bonusi.
    Ali mene mali kupio ovu sezonu. Od svih koji se spominju ovom dolasku se najvise radujem.
  • Haza
    9.5k
    Sve ovisi koliki su ti postotci i bonusi.criticus

Bonusi oko 500 tis i 20% od idućeg transfera.
  • Captain America
    20.4k
    Sere jedino ovaj jado Captain Americamarcio amoroso

Ono kad se kraj hrpe kritičara fokusiraš na onog koji ti očito živi rent free u glavi jer godinu dana upozorava na probleme koji su uslijedili :lol:

Daj mi reci da li i dalje stojiš pri uzimanju zasluga za naslov lani?

IMG-3224.jpg

BTW deda Osman šalje pozdrave. To je onaj deda s čijom si se snimkom hvalio kako je zasluga tvoje supruge.
  • rokikaciga
    1.7k
    Dosta veliki postotak
  • marcio amoroso
    42.1k

Ideš mi na klinac već dugo i mogu ti kao vlasnik foruma reći da nisi dobrodošao ovdje. Ako ne odeš sam dobiti ćeš ban. Eto. A dedi Osmanu kao i tebi ja želim svako dobro. I jeste ga snimala supruga. A sada ili ideš sam ili ide ban. Kako god hoćeš. Jer jedno su kritike koje je klub itekako zaslužio, a nešto sasvim drugo ovo trovanje kojim se ti služiš.
  • dinamoharambaša
    19
    Kada bi mogli dobiti informaciju u vezi napadača?
  • Tradicija bunta
    7.7k

Dedica bar ne umata svoje stavove u ovaj buckuris koji ti tu prodajes.
  • Crusades
    16.3k
    Dedica je gospodin za superjunaka
  • Bosskovitz
    16.7k

Nisi ništa krivo rekao. Ja sam to naveo kao ideal, znači ono čemu trebamo težiti i što nam je objektivni plafon ako ne dođe do nekih tektonskih promjena u nogometu - neka zajednička srednjoeuropska liga, neka europska superliga u koju bismo ušli i slično.
  • Dr Hofmann
    3k
    A moj Bože, što sve čovjek ne vidi, ne pročita ovdje. Dedi puno zdravlja, ali nakon prve dvije rečenice ja to ne mogu slušati, čak mi je to tužno. 10.03.2024. i je najveći datum prošle sezone, i otkud to na transferima uopće
  • Krizy
    57.6k
    Ja trenutno..emilperska

U 2025. od prihoda (naplaćenih i nenaplaćenih) ćemo imati:
    14 mil EUR Sučić, treba vidjeti koji postotak ostaje Dinamu te koji ide van
    10-15 mill EUR - Baturina, treba tek vidjeti koji postotak ostaje Dinamu te koji ide van
    emilperska

Promašio si za dosta milijuna :wink:
  • Dzgšb
    1.6k

Šta bi trebali zamjerati starcu šta misli o kriminalcu i razbojniku,u tim godinama da ga se ubjeđuje u nešto , žalosno je što mladi ljudi daju ovakve izjave pokazajući svoj IQ.

Javno se hvale da nisu članovi kluba ovakvog Dinama i dalje idu truju i pljuju po "svom" klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.