• Teofil Kateran
    2.9k
    Te cifre su nam plafon i to nije do nas, nego do naših rivala koji ispadaju od raznih Gzira i Dila Gori. U skorije vrijeme ni ne vidim da će se tu previše napredovati jer Portugalci imaju Sproting, Benficu i Porto gdje su utakmice između tih suparnika praktički u rangu utakmice nekog europskog natjecanja, a tu je i Braga koja je isto jača od svih hrvatskih klubova izuzev Dinama. Nizozemci isto tako imaju trojku Ajax, PSV i Feyenoord i iza njih jake klubove poput AZ-a ili Twentea.

Dinamo se uvijek može uspoređivati s tim klubovima i očekivati pobjedu u srazu s istima, ali ti klubovi naspram ostatka naše lige su nebo i zemlja.
  • Nolifer
    11.9k

Sve si dobro rekao kolega, točno tako i nek mu je sa srećom! :strong:
  • Dr Hofmann
    3.3k
    Idealno vrijeme za rastanak, dobra lova Dinamu, a Baturini promjena sredine, mislim da je ovako najbolje za sve. Sretno mu u daljnjoj karijeri, a mi idemo dalje, samo jako i bit će to top
  • modri7
    241
    Ono što je još jako dobro je da ga se prodaje odmah na početku prijelaznog roka, tako da imamo čistu situaciju i resurse za ulazne transfere. Mislim da Bobanu i Kovačeviću neće biti fokus na pojedincima koji će zamijeniti Batija i Sučića, nego na kolektivu. Svakako se nadam jačim i provjerenim imenima na određenim pozicijama.
  • skener
    5.1k
    Zanimljivo kako Lesički ništa ne piše o Jagušiću.
    Ipak je tu u igri njegov frend Škegro, a u tim kombinacijama Lesi uvijek ima prvi ekskluzivu
  • Crni86
    12.7k
    pise samo kad treba posrat klub….

Gregurina je izjavio da je transfer Jagusica blizu, uzevsi u obzir i Hazinu izjavu…
  • ArtVandelay
    132
    Nešto mi govori da bi baturina mogo odjebat como, ali zivi bili pa vidjeli ako je uopce istina da postoji interes.
  • pešća
    440
    Pa pise da je pristao na transfer. Talijanska liga je realno idealna za njega, fizicki vjerojatno najmanje zahtjevna od liga petica, a Como je klub sredine tablice, a od iduce sezone vjerojatno i sa europskim ambicijama.

Uostalom ako se prica o postotku od transfera za Baturinu/agenta i lukrativnim iznosima to bi po meni trebao bit dodatni motiv za realizacijom istog.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Sada Como pregovara s Dinamom Zagreb, možemo vam dati točne brojke: 17-18 milijuna fiksne plaće plus 7 milijuna bonusa. Kad bi postojala ikakva šansa za Paza, Como sigurno ne bi odustao. Ali u međuvremenu žele zaključiti Baturinin ugovor bez obzira na sve, pregovori koji napreduju, nakon što su dobili odobrenje 2003. godine, oduševljeni iskustvom u Italiji.

Los prijevod... Inace Alfredo Pedulla pise ovo gore
  • marcio amoroso
    43.5k
    vi samo serite po decku....jadnoOrc123

Sere jedino ovaj jado @Captain America
  • Odani Zgd
    707
    Sretno našem Batiju,Ok transfer, samo 20 milja je ipak bilo vrijednije u ono vrijeme kada su se prodavali Modrić i Pjaca,tako da je ovaj transfer sigurno iza njih po vrijednosti,al opet nije loše.....Sučić jedino nije smio biti prodan po cijeni po kojoj je otišao,jer mislim da je se za njega moglo izvući još koja milja više
  • Olmic
    5.1k
    Ako je transfer 20+ milja odlican posao jer ne vrijedi ni blizu toliko
  • Haza
    10k
    Jagušić je 1.7 mil fiksno, plus bonusi i postotak od idućeg transfera. Bit će to najveći izlazni transfer u povijesti Belupa.
    Iznenađen sam da mediji još o tome ništa ne znaju, ali trenutno su Lisica i Jagušić stvarno jako, jako blizu Dinama.
  • criticus
    4.3k
    Jagušić je 1.7 mil fiksno, plus bonusi i postotak od idućeg transfera.Haza

Uh bome masno. Sve ovisi koliki su ti postotci i bonusi.
    Ali mene mali kupio ovu sezonu. Od svih koji se spominju ovom dolasku se najvise radujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.