• Jurki
    17.4k
    Dinamo ne moze zbog "jacine" Hnla i lose reputacije lige prodavati igrace u lige petice za 50+ milja eura.
    To je ista stvar kao da mi kupujemo igraca sa Kosova za 5 milijuna eura.
    Nama je plafon trenutacno 30-35 milja eura max i to za igraca koji se poigrava sa Hnlom i to prek one stvari..jbg tak je kak je.
    Mi bismo za pocetak trebali postati redoviti sudionici Lige Prvaka i to svake godine, a ne epizodisti.. tek onda mozemo razmisljati o vecem plafonu izlaznih transfera.
  • Damir1986
    34
    Dok HNL ne postane top 12 liga svijeta, ne možemo pričati o transferima od 50+
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ako je cifra od 22 milje istinita, ako želi ići tamo, ako ga klub planira prodavati u nekom kraćem vremenskom periodu... nema tu puno razmišljanja.

Dečko je jako dobar igrač, ali po meni malo previše oscilira. Izvedbe mu u kratkom vremenu osciliraju od genijalnih do prosječnih i mislim da se to neće puno promijeniti u budućnosti. Iz dinamove perspektive, ne vidim da se može izvući puno veća lova. Tako da... klub nije neka sreća, mislim da može bolje, al ono... nije dinamo socijalna ustanova da brine o nemoćnim štićenicima i njihovim odlukama.
  • cibona
    5.3k
    Ne serite po dečku. Prvo ste govorili da neće otići za iznos veći od 10 mil. eura, a sada kada ste shvatili da ste samo prosipali žuč, odjednom je problem klub u koji odlazi. Serete samo da biste srali.

Batiju želim svi sreću, dokazao je nebrojno puta da kad hoće, može igrati na visokom nivou. Como je izvrsna međustepenica za njega, a ovaj transfer Dinama je odličan uzevši u obzir da smo odigrali nikad goru sezonu i ostali bez trofeja.

Sretno Bati.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Te cifre su nam plafon i to nije do nas, nego do naših rivala koji ispadaju od raznih Gzira i Dila Gori. U skorije vrijeme ni ne vidim da će se tu previše napredovati jer Portugalci imaju Sproting, Benficu i Porto gdje su utakmice između tih suparnika praktički u rangu utakmice nekog europskog natjecanja, a tu je i Braga koja je isto jača od svih hrvatskih klubova izuzev Dinama. Nizozemci isto tako imaju trojku Ajax, PSV i Feyenoord i iza njih jake klubove poput AZ-a ili Twentea.

Dinamo se uvijek može uspoređivati s tim klubovima i očekivati pobjedu u srazu s istima, ali ti klubovi naspram ostatka naše lige su nebo i zemlja.
  • Nolifer
    11.3k

Sve si dobro rekao kolega, točno tako i nek mu je sa srećom! :strong:
  • Dr Hofmann
    3k
    Idealno vrijeme za rastanak, dobra lova Dinamu, a Baturini promjena sredine, mislim da je ovako najbolje za sve. Sretno mu u daljnjoj karijeri, a mi idemo dalje, samo jako i bit će to top
  • modri7
    232
    Ono što je još jako dobro je da ga se prodaje odmah na početku prijelaznog roka, tako da imamo čistu situaciju i resurse za ulazne transfere. Mislim da Bobanu i Kovačeviću neće biti fokus na pojedincima koji će zamijeniti Batija i Sučića, nego na kolektivu. Svakako se nadam jačim i provjerenim imenima na određenim pozicijama.
  • skener
    3k
    Zanimljivo kako Lesički ništa ne piše o Jagušiću.
    Ipak je tu u igri njegov frend Škegro, a u tim kombinacijama Lesi uvijek ima prvi ekskluzivu
  • Crni86
    11.1k
    pise samo kad treba posrat klub….

Gregurina je izjavio da je transfer Jagusica blizu, uzevsi u obzir i Hazinu izjavu…
  • ArtVandelay
    125
    Nešto mi govori da bi baturina mogo odjebat como, ali zivi bili pa vidjeli ako je uopce istina da postoji interes.
  • pešća
    108
    Pa pise da je pristao na transfer. Talijanska liga je realno idealna za njega, fizicki vjerojatno najmanje zahtjevna od liga petica, a Como je klub sredine tablice, a od iduce sezone vjerojatno i sa europskim ambicijama.

Uostalom ako se prica o postotku od transfera za Baturinu/agenta i lukrativnim iznosima to bi po meni trebao bit dodatni motiv za realizacijom istog.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Sada Como pregovara s Dinamom Zagreb, možemo vam dati točne brojke: 17-18 milijuna fiksne plaće plus 7 milijuna bonusa. Kad bi postojala ikakva šansa za Paza, Como sigurno ne bi odustao. Ali u međuvremenu žele zaključiti Baturinin ugovor bez obzira na sve, pregovori koji napreduju, nakon što su dobili odobrenje 2003. godine, oduševljeni iskustvom u Italiji.

Los prijevod... Inace Alfredo Pedulla pise ovo gore
  • marcio amoroso
    42.1k
    vi samo serite po decku....jadnoOrc123

Sere jedino ovaj jado @Captain America
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.