• Mali Zeus
    17.9k
    ↪Papastrumf hahahah samo prati eto ti si u klubu,bit ce otkaza koliko hoces napisao sam i prije necu pisati imena.Dosta ih Boban ne mozes podnijeti...Srelee

I opet ništa konkretno od tebe.
  • Srelee
    192
    a sta hoces da ti konkretno napisem?
  • Mali Zeus
    17.9k
    Nije niko nista fulao u klubu znali su oni vrlo dobro nego su pokrivali,al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili.Srelee

hahahah samo prati eto ti si u klubu,bit ce otkaza koliko hocesSrelee
  • Srelee
    192
    Napisao sam ti vec da imena necu pisat vrijeme ce ti pokazat isto ko i za Marica.Sve ce bit politicka volja kome ce bit sudeno a kome ne.Isto ko i za Mamica uz njega je trebalo bit osudeno jos 100 ljudi od igraca,agenata i operativaca u klubu.Ja sam glasao za proljece,al puno je se tu ljudi uguralo sa svojim osobnim interesima.
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus Napisao sam ti vec da imena necu pisat vrijeme ce ti pokazat isto ko i za Marica.Sve ce bit politicka volja kome ce bit sudeno a kome ne.Isto ko i za Mamica uz njega je trebalo bit osudeno jos 100 ljudi od igraca,agenata i operativaca u klubu.Ja sam glasao za proljece,al puno je se tu ljudi uguralo sa svojim osobnim interesima.Srelee

Puno pišeš, a ne znaš i ne govoriš ništa konkretno ni pametno. Na razini priča s placa, toliko od mene.
  • BluePhone67
    5.1k
    Ako imaš kaj za reći oko ljudi DPa napiši imena i prezimena ili prestani trkeljat gluposti. @Srelee
  • Srelee
    192
    Eto otisao ti je vec jedan Skender zbog bezuvjetne podrske tom Maricu,imao si i napade Juraja Cosica na njih a od pocetka je u borbi protiv Mamica i to jedan od najistaknutijih sve ti jasno onda.Zajec bi isto letio da nije Zvonin igracki idol,al sto se mene tice i ja bih ga ostavio da se ne mjesa u nista nek bude predsjednik.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Stari moj hvala ti na potpori, ali s ovim daljnjim tezama si podosta promasio… Postoji mogućnost da ima netko tko je držao leđa Nekome, ja to ne mogu negirati ni potvrditi, ali sigurno barem preko 95% ljudi u DPu, skupštinari, IO Itd. Su pošteni normalni ljudi koji žele najbolje Dinamu.
  • deda
    38k
    Srelee jesi zašpricao ekran, ajd priznaj u povjerenju.
  • Srelee
    192
    Sve pet,vrijeme ce pokazati.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Isuse, daj prestani srati više.
  • Srelee
    192
    hahahah dobro necu ja vise nista pisat slobodno mi i dajte trajni ban.
  • BluePhone67
    5.1k
    Ti si se dečko pogubio. Gore u postu pišeš da je uz Mamica trebalo biti osuđeno još 100 ljudi, a dolje ispod u kontekst cijele priče stavljas jednog Skendera. Više vrijedi prdac Dude Skendera nego sav tvoj životni vijek kao Dinamovca i toga ljubimca Mamica kada stavljas jednakost i kontekst ove priče. Boban je DP ali isto tako, da nije DPa nebi bilo ni Bobana u klubu jer bi bili i dalje u raljama onih sa kojima on niti kavu nebi popio, kamoli surađivao. Lp
  • Srelee
    192
    Dobro kralju sto je onda Boban dp dao otpisao Skendera dp a,a naprimjer ostaje podnar mamicev igrac.Da nije i Boban mamicevac?
  • BluePhone67
    5.1k
    Kada napišeš imena i prezimena tko je radio nečasne radnje od DP sa Maricem, tko je pošten ili neposten, javi se. Imam pametnije posla nego se raspravljati sa tobom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.