Ovakve stvari je u nekim procesima je bolesno teško dokazati jer se uvijek čovjek može braniti nesposobnošću i krivim procijenama…. — vlatkomarkovic
Zato je trebalo i toliko dugo da se osudi Zdravka. — vlatkomarkovic
I nemoj mi se odnositi sa visoka — Crle
Mamiću jer kod ovakvih tvrdnji za njega su uvijek izneseni dokazi. — Crle
Pisanje takvih stvari javno je kontraproduktivno — Crle
(pa makar se pokazale i istina) se ne iznose ovako javno i u ovakvom trenutku — Crle
možemovaca u klubu i razno raznih optužba na račun ljudi u klubu. — Crle
Ima ovdje dovoljno onih koji će reagirati ako je ovakvo nešto istina. — Crle
XY iznese nego da i ti isti navijači imaju neku vlastitu odgovornost što iznose javno. — Crle
Sto je tocno tesko dokazati u doba online transakcija, prisluskivanja poziva i dostupnosti podataka istraziteljima na privatnim mobitelima? — pešća
Zdravko je bio glup pa se i sam dobrano razotkrio. A za osudit ga nije bila potrebna nikakva znanost nego mig politike koja ga je stitila do odredenog trenutka. — pešća
Nije niko nista fulao u klubu znali su oni vrlo dobro nego su pokrivali,al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili. — Srelee
al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili. — Srelee
Kad? Nakon Xy godina…
Ma nemoj….
Sad bar znam u koju od one dvije kategorije spadaš…
Da nije bilo Švicaraca i FBI-a kurcina. Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško…
Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško… — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.