• pešća
    105
    Ovakve stvari je u nekim procesima je bolesno teško dokazati jer se uvijek čovjek može braniti nesposobnošću i krivim procijenama….vlatkomarkovic

Sto je tocno tesko dokazati u doba online transakcija, prisluskivanja poziva i dostupnosti podataka istraziteljima na privatnim mobitelima?

Zato je trebalo i toliko dugo da se osudi Zdravka.vlatkomarkovic

Zdravko je bio glup pa se i sam dobrano razotkrio. A za osudit ga nije bila potrebna nikakva znanost nego mig politike koja ga je stitila do odredenog trenutka.
  • Crle
    1k
    A klubovi inače gube trofeje samo dok igraju dobro, no izgube jer su drugi izvrsni? I da ne spominjemo specifičnu situaciju oko kluba praktički od osamostaljenja. Jedno je sagledati sve činjenice a drugo je kenjati nakon ovakve sezone. Da loše je bilo, tko bi rekao, no jesu li se poduzele neke stvari u vezi toga ili se nastavlja po istome?

Kakve veze ima što sam ja pisao. Da nešto sam fulao i nešto pogodio. Također sam mislio da MM po načinu na koji priča i zna nešto. I očito sam fulao. Vau, ni prvi ni zadnji put. Tako mi je i jasno da su u klubu očito fulali.

I ne, ovo nije razgovor o problemima nego nabacivanje sa svim i svačim, neka luda traženja odgovornosti gdje ih vjerojatno niti nema uz razne teorije koje ovako napisane ostaju teorije. Jer ne nude nikakav konkretan dokaz.

Pisanje takvih stvari javno je kontraproduktivno. I nemoj mi se odnositi sa visoka i pričati o Mamiću jer kod ovakvih tvrdnji za njega su uvijek izneseni dokazi. Ovakve neprovjerene stvari (pa makar se pokazale i istina) se ne iznose ovako javno i u ovakvom trenutku. Ima ovdje dovoljno onih koji će reagirati ako je ovakvo nešto istina. Jer se ovdje nasralo već svega i svačega a ljudi se na to love... od možemovaca u klubu i razno raznih optužba na račun ljudi u klubu.

Također zdrava komunikacija iz kluba prema navijačima ne podrazumijeva da se klub oglašava na svaku tvrdnju koju netko XY iznese nego da i ti isti navijači imaju neku vlastitu odgovornost što iznose javno.
  • Srelee
    180
    Meni je drago da ovo napokon izlazi na vidjelo djelovanje Marica u klubu,bilo je nas ovdje sto smo to pisali i ranije znali o kakvom se liku radi kad smo zazivali ostavku nazivani smo histericnim mamicevcima.Dobilo je dosta njegovih sto su mu drzali leda otkaze a ima ih jos u klubu al vjerujem da ce to Zvone prepoznat i rjesit ih se sto prije.
  • Srelee
    180
    Nije niko nista fulao u klubu znali su oni vrlo dobro nego su pokrivali,al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    I nemoj mi se odnositi sa visokaCrle

A man can only try

Mamiću jer kod ovakvih tvrdnji za njega su uvijek izneseni dokazi.Crle

Kad? Nakon Xy godina…

Pisanje takvih stvari javno je kontraproduktivnoCrle

Apsolutno se ne slažem…
    (pa makar se pokazale i istina) se ne iznose ovako javno i u ovakvom trenutkuCrle

Ma nemoj….

možemovaca u klubu i razno raznih optužba na račun ljudi u klubu.Crle

Miješaš kruške i jabuke

Ima ovdje dovoljno onih koji će reagirati ako je ovakvo nešto istina.Crle

Svatko ima pravo i dužnost reagirati na nepravdu

XY iznese nego da i ti isti navijači imaju neku vlastitu odgovornost što iznose javno.Crle

Ovdje se radi o agentu igrača koji je iznio stvari javno…

Sad bar znam u koju od one dvije kategorije spadaš…

Sto je tocno tesko dokazati u doba online transakcija, prisluskivanja poziva i dostupnosti podataka istraziteljima na privatnim mobitelima?pešća

Pa dosta toga… npr padaju eskort službe bez osude Non stop jer policija nije u stanju upasti u IPhone…

Zdravko je bio glup pa se i sam dobrano razotkrio. A za osudit ga nije bila potrebna nikakva znanost nego mig politike koja ga je stitila do odredenog trenutka.pešća

Da nije bilo Švicaraca i FBI-a kurcina. Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško…
  • vjeko1701
    15.5k
    bilo je nas ovdje sto smo to pisali i ranije znali o kakvom se liku radi kad smo zazivali ostavku nazivani smo histericnim mamicevcimaSrelee

Ti si se registrirao na forum prije 2 mjeseca, Marić je dobio otkaz prije 4 mjeseca. Ups, reklo bi se.
  • Srelee
    180
    Drugi profil banan na starom,ups reklo bi se.Bas sto sam vrijedao doticnog je razlog bio.
  • Papastrumf
    16.9k
    Nije niko nista fulao u klubu znali su oni vrlo dobro nego su pokrivali,al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili.Srelee

Daj nam olaksaj i reci tko je znao pa da se i to rijesi.
  • BluePhone67
    5.1k
    al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili.Srelee

Tko je pošten i tko je neposten ? Ajde pucaj
  • Crle
    1k
    Pa daj napišite tko i što?

Kad? Nakon Xy godina…

Oko Balabana jer se znalo koliko je kome pripalo. Oko sukoba interesa sa Marijem i agencijom igrača. Oko stolica i dobavljačem tih stolica....

Neko drugo vrijeme je bilo i nije usporedivo sa ovime.

Ma nemoj….

Očito ti je teško shvatiti da postoje mehanizmi za micanje takvih jer MM je očito maknut, koji god je bio razlog tome. I očito ti koji su ga maknuli znaju razlog i da li treba podnosti daljnje korake u vezi toga. No ne treba bacati blato i onda ovakvi kao ovaj kojeg sam kvotao gore se nabacuju poštenima i nepoštenima, i stalno je neka šizofrenija oko kluba.

Sad bar znam u koju od one dvije kategorije spadaš…

Ma bravo.

Da nije bilo Švicaraca i FBI-a kurcina. Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško…

Pa lijepo ti je napisao da nije bilo političke volje. Nije bilo ni mehanizama za micanje kao ni ljudi u klubu koji će danas reagirati na takve stvari.

Poanta je da se širi histerija od kada su održani izbori a prvi puta je situacija da histerije ne treba biti. Da sve ide svojim tokom i da se neke stvari koje su se događale više neće događati. Barem ne u količini kojoj jesu i uz blagoslov.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Čekamo odgovore od @Srelee.
  • vjeko1701
    15.5k
    To je bila i moja poanta. Klon profil. Protivno pravilima. Zadnji trajno baniran, ovaj profil isto već ima jedan ban.
  • Dr Hofmann
    3k
    Nemam apsolutno nikakvih problema s ničijom eventualnom odgovornošću za neke potencijalne probleme koje je svojim postupcima i radom napravio za vrijeme provedeno u Dinamu. Neka svatko odgovara za svoja djela (eventualna). Mene smeta što mi se čini kao da se pokušava na silu ugurati cijelu DP priču u nekakav kontekst koji je meni krajnje besmislen i time (svjesno ili nesvjesno) probati izjednačiti sve u smislu kao: ,,Ma sve su to lopovi". To ne drži meni nikako vodu. A možda krivo iščitavam sve skupa, ali samo me zanima koji je krajnji cilj svega, neka borba za što čišći Dinamo (apsolutna podrška, do groba) ili neko izjednačavanje s nekim bivšim ljudima u smislu: ,,Eto vidiš, ionako su svi isti, a sad još nismo ni prvaci".
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško…vlatkomarkovic

Jel moguce da u 2025. ljudi i dalje puse pricu o tome kako sud u Strasbourgu nije odmah odbio zalbu nego pregledao optuznicu i to odmah znaci da je presuda namjestan,optuzenik nevin itd. :lol: :lol: :lol: :lol:
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Ne, samo govorim o tome koliko je teško dokazati pizdariju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.