• Srelee
    184
    hahahah samo prati eto ti si u klubu,bit ce otkaza koliko hoces napisao sam i prije necu pisati imena.Dosta ih Boban ne mozes podnijeti.Zar ti stavrno mislis ovo sto je radio Maric da zato nije niko znao u klubu,sto sad sve izlazi dolaskom Bobana a nije prije dok je ovaj u klubu bio?
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Papastrumf hahahah samo prati eto ti si u klubu,bit ce otkaza koliko hoces napisao sam i prije necu pisati imena.Dosta ih Boban ne mozes podnijeti...Srelee

I opet ništa konkretno od tebe.
  • Srelee
    184
    a sta hoces da ti konkretno napisem?
  • Mali Zeus
    17.4k
    Nije niko nista fulao u klubu znali su oni vrlo dobro nego su pokrivali,al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili.Srelee

hahahah samo prati eto ti si u klubu,bit ce otkaza koliko hocesSrelee
  • Srelee
    184
    Napisao sam ti vec da imena necu pisat vrijeme ce ti pokazat isto ko i za Marica.Sve ce bit politicka volja kome ce bit sudeno a kome ne.Isto ko i za Mamica uz njega je trebalo bit osudeno jos 100 ljudi od igraca,agenata i operativaca u klubu.Ja sam glasao za proljece,al puno je se tu ljudi uguralo sa svojim osobnim interesima.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus Napisao sam ti vec da imena necu pisat vrijeme ce ti pokazat isto ko i za Marica.Sve ce bit politicka volja kome ce bit sudeno a kome ne.Isto ko i za Mamica uz njega je trebalo bit osudeno jos 100 ljudi od igraca,agenata i operativaca u klubu.Ja sam glasao za proljece,al puno je se tu ljudi uguralo sa svojim osobnim interesima.Srelee

Puno pišeš, a ne znaš i ne govoriš ništa konkretno ni pametno. Na razini priča s placa, toliko od mene.
  • BluePhone67
    5.1k
    Ako imaš kaj za reći oko ljudi DPa napiši imena i prezimena ili prestani trkeljat gluposti. @Srelee
  • Srelee
    184
    Eto otisao ti je vec jedan Skender zbog bezuvjetne podrske tom Maricu,imao si i napade Juraja Cosica na njih a od pocetka je u borbi protiv Mamica i to jedan od najistaknutijih sve ti jasno onda.Zajec bi isto letio da nije Zvonin igracki idol,al sto se mene tice i ja bih ga ostavio da se ne mjesa u nista nek bude predsjednik.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Stari moj hvala ti na potpori, ali s ovim daljnjim tezama si podosta promasio… Postoji mogućnost da ima netko tko je držao leđa Nekome, ja to ne mogu negirati ni potvrditi, ali sigurno barem preko 95% ljudi u DPu, skupštinari, IO Itd. Su pošteni normalni ljudi koji žele najbolje Dinamu.
  • deda
    37.4k
    Srelee jesi zašpricao ekran, ajd priznaj u povjerenju.
  • Srelee
    184
    Sve pet,vrijeme ce pokazati.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Isuse, daj prestani srati više.
  • Srelee
    184
    hahahah dobro necu ja vise nista pisat slobodno mi i dajte trajni ban.
  • BluePhone67
    5.1k
    Ti si se dečko pogubio. Gore u postu pišeš da je uz Mamica trebalo biti osuđeno još 100 ljudi, a dolje ispod u kontekst cijele priče stavljas jednog Skendera. Više vrijedi prdac Dude Skendera nego sav tvoj životni vijek kao Dinamovca i toga ljubimca Mamica kada stavljas jednakost i kontekst ove priče. Boban je DP ali isto tako, da nije DPa nebi bilo ni Bobana u klubu jer bi bili i dalje u raljama onih sa kojima on niti kavu nebi popio, kamoli surađivao. Lp
  • Srelee
    184
    Dobro kralju sto je onda Boban dp dao otpisao Skendera dp a,a naprimjer ostaje podnar mamicev igrac.Da nije i Boban mamicevac?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.