• Paggini
    51.9k
    Ako se ne varam i ako sam dobro cuo u vise navrata, Goda je i dinamovac, a i sestra mu je novinarka pa možemo i preko nje opet zavladati medijima hehe!

Al ne bi mi smetao za dž da bude zamjena nekome ala RPG, samo na lijevom boku. Korektan je igrač
  • Noel
    12.1k

Njegova sestrica, Ines Goda Forjan RTL i šogor Forjan sa Nove tv. Znači mogli bi zavladat na dva fronta. Bez zafrkancije kad je bilo otkaz Bjelici i predstavljanje Cannnavara Ines je napala Manenicu i Marića. Ono kad se derala da im je hladno i da kakvo je to ponašanje da sat vremena kasne. I ko saziva konferenciju isti dan kad su predsjednički izbori. Tak je neka priča bila..
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Bez zafrkancije kad je bilo otkaz Bjelici i predstavljanje Cannnavara Ines je napala Manenicu i Marića. Ono kad se derala da im je hladno i da kakvo je to ponašanje da sat vremena kasne. I ko saziva konferenciju isti dan kad su predsjednički izbori. Tak je neka priča bila..Noel

To je bila njezina kolegica s Nove, a Ines je bila samo u njezinom društvu. A taj Forjan zna biti dosadan na pressicama s provokativnim pitanjima gdje triput ponovi isto pitanje, sjećam se da ga je Bošnir jednom opomenuo.
  • scooniepenn
    4.7k

Mislim da nisi ti mene skuzio. Po prirodi sam optimist i ako u ikoga vjerujem da ce stvari posloziti na svoje mjesto to je sigurno Zvone. Moje protupitanje je vise islo u smjeru da nije poanta u uspijevanju ili ne, i zelim li ja da se uspije ili ne (naravno da zelim da uspije, vise od icega), vec sam samo iznosio misljenje da ne treba otvarati frontove poput Pjace u trenutku dok cemo se slikovito boriti na 10 ili 11 drugih frontova.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Ja sto Sam gledao Godu uopce nije los igrac
  • E46
    1.4k
    Brunu Godu i njegove roditelje poznam osobno, kao i sestru, jer smo iz istog grada, ono sto mogu reci je kao i kod Hrvoja Ilica, njih dvojicu je Dinamo vrlo rano pokupio iz lokalnog gradskog kluba i oni su prošli komplet kroz Dinamov sustav kao i treći nogometas Hrvoje Džijan. Sva trojica su odmalena familijarno Dinamovci na kvadrat, a nitko sretniji od mene da Bruno bude backup opcija na lijevom beku(tesko ces naci da netko prihvati poziciju rezerve a da je nesto kvalitetniji od Brune).
  • Os doc do sta
    133

Po mojim informacijama Brunci ide van. Al Dinamovac na kvadrat. Ovo za Dinamo je laz.
  • Božo
    22
    A cek kaj je bilo s onim Taylorom iz Celtica, prosli prijelazni se stalno on spominjao a sad nisam dugo cuo nis o njemu?
  • Jaro
    10.3k
    jucer, prekjucer je netko ponovo potegao njega - naravno info iz novinarove maste ko sve ostalo...
  • ElDorado
    4.2k
    Souffian El Karouani Vrijedi 9 milja, a prema Capologiju igra za 90K. Kad pogodis s besplatnim igracem….
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Ako se ne varam taj Africanfoot svako ljeto spomene 2-3 igrača koji bi trebali doć kod nas i nikad ništa. Lupaju.
  • GOAT
    2.7k
    S obzirom da nam je najskuplji ulazni transfer u povijesti koliko 4m? Totalno vjerujem da cemo tu svotu poduplati :lol:

Jedino ako ne dolazi za free
  • Haza
    9.4k
    Talijanski žabar Lapore nakon što je kopirao moj post od prije pola godine za Varelu i Barcelonu, danas je kopirao i moj post za Bulata.
    Da sam napisao napadača i to bi objavio, kakav šibicar.
  • austrijanac
    7.1k

Još se drzne tu doc i objavit svoj post
    Ikona :sweat:
  • Ivdzo11
    6.7k
    Kako BILD saznaje, Dinamo Zagreb i portugalski klub Braga navodno se udvaraju Gabrielu Vidoviću (21/ugovor do 2026.).

Ovaj napadački dragulj već je igrao na posudbi u hrvatskoj prvoj momčadi za sezonu 2023./24. Budući da je hrvatski U21 reprezentativac rođen u Augsburgu impresionirao s devet golova i tri asistencije u 40 nastupa tijekom tog razdoblja, Dinamo se sada bori za stalni ugovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.