• Božo
    34
    A cek kaj je bilo s onim Taylorom iz Celtica, prosli prijelazni se stalno on spominjao a sad nisam dugo cuo nis o njemu?
  • Jaro
    11.4k
    jucer, prekjucer je netko ponovo potegao njega - naravno info iz novinarove maste ko sve ostalo...
  • ElDorado
    8.2k
    Souffian El Karouani Vrijedi 9 milja, a prema Capologiju igra za 90K. Kad pogodis s besplatnim igracem….
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Ako se ne varam taj Africanfoot svako ljeto spomene 2-3 igrača koji bi trebali doć kod nas i nikad ništa. Lupaju.
  • GOAT
    4.2k
    S obzirom da nam je najskuplji ulazni transfer u povijesti koliko 4m? Totalno vjerujem da cemo tu svotu poduplati :lol:

Jedino ako ne dolazi za free
  • Haza
    11.3k
    Talijanski žabar Lapore nakon što je kopirao moj post od prije pola godine za Varelu i Barcelonu, danas je kopirao i moj post za Bulata.
    Da sam napisao napadača i to bi objavio, kakav šibicar.
  • austrijanac
    8.7k

Još se drzne tu doc i objavit svoj post
    Ikona :sweat:
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kako BILD saznaje, Dinamo Zagreb i portugalski klub Braga navodno se udvaraju Gabrielu Vidoviću (21/ugovor do 2026.).

Ovaj napadački dragulj već je igrao na posudbi u hrvatskoj prvoj momčadi za sezonu 2023./24. Budući da je hrvatski U21 reprezentativac rođen u Augsburgu impresionirao s devet golova i tri asistencije u 40 nastupa tijekom tog razdoblja, Dinamo se sada bori za stalni ugovor.
  • E46
    2k
    sta je tocno laz? Hoces reci da je Drazen Goda i njegova obitelj da su hajdukovci? Ajde odi onda do Drazena i tako mu reci.
  • rioda
    12.2k

Pa misli na ovu priču oko prelaska u Dinamo
  • Noel
    17.6k
    Dražene, ja sam vam došao reći.. Bruno nije Dinamovac!
  • Ruzaa
    70
    Eto Haza dodao gas i novi napadac Dinama je Vlaovic!
  • E46
    2k
    Da nisam ga dobro razumio, moje isprike. Ono sto hocu reci slavonija je plava osim juda iz đakova, to malo sto ima po ostalim gradovima ovih iz dph to je sve manjina i kurac od ovce.
  • Paggini
    74.5k
    juda iz đakovaE46

Alo
  • Olmic
    5.5k
    U dva h razmaka info da zelimo Godu i ovog za 9 milja…samo krizyu bildaju tekicu promasaja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.