• Crni86
    11.1k
    Dok Zvone ne izađe van s nekim planom javno, bude još xy ovakvih pričamlinchica

Ja bi cak reko dok ne vidimo taj plan na djelu. Znaci ne na papiru, ne na pripremama, vec nakon mjesec, dva natjecateljske sezone.

Moze ispast top, a moze flop. To je rizik posla ljudi.
  • mali M
    7.6k
    Pjaca se mucio sa tempom i u ovom puzevskom nacinu igre. Isporucival je on i zasluzio svoju lovu. I nije to nista protiv Pjace vec se ne ukljucuje u viziju koju Zvone ima za dinamo. I to je ono kaj nam je trebalo, racionalno rasudivanjeCrni86

ovo je valjda najracionalniji argument koji sam čuo za moguć rastanak Pjace i Dinama... a ne sad drvlje i kamenje po njemu...

Slažem se i sa drugim djelom priče koju kažu momci, ako nije nužno, nebi ga otpisao jer imamo HRPU drugih transfera koje moramo pod mus realizirati.. čisto da si rasteretiš barem jednu stavku..

Neće Dinamo propast radi godinu dana Pjacine plaće ako se rastereti balasta u Periću, Bočkaju, Risto je otišao i sličnim "teretima" plaća... Veću kvalitetu on donosi pa da ulazi samo po 30 zadnjih minuta nego 3 Hoxhe, Cordobe ili Kange...
  • Crni86
    11.1k
    bez ove informacije je neko na ovoj temi prije kojih par dana napisao da je mozda ne popularno ali da ne vidi Pjacu kako se uklapa u taj novi koncept koji je ocito Zvonina ideja.

Tko zna da se ne rjesavamo i tih igraca? Puno puta nemamo kompletnu sliku, pa sad ispada rjesavamo se Pjace, a kaj sa bocakjom, hoxhom itd. Kak znate da se i na tome ne radi pa samo nije izaslo?
  • mali M
    7.6k
    ma slažem se, ali širimo bezveze beskrajno temu.. pričamo samo o Pjaci.. ja nigdje nisam rekao da se ne riješavamo dotičnih igrača nego da nam Pjacinih milju eura čak ni nije kraj svijeta.. slažem se i ja da bi je trebalo prepoloviti, ponavljam, zbog biologije jer ne može više pružati traženo na toj razini i to je to.. al da ga se treba riješiti i da ispada glavni krivac za sezonu mi je bezveze..

Večina nas će se ovdje složiti oko Pjacinog statusa što se tiče plaće i uloge, ali mi se neda u krajnostima pričati...
  • jedan u nizu
    13.5k
    al da ga se treba riješiti i da ispada glavni krivac za sezonu mi je bezveze..

Večina nas će se ovdje složiti oko Pjacinog statusa što se tiče plaće i uloge, ali mi se neda u krajnostima pričati...
    mali M

Posto vjerujem da se ovo odnosi na mene, jer sam pokrenuo tu raspravu.

Ne smatram da je Pjaca glavni krivac, nigdje to nisam rekao.
    Poceo sam o tome kako nije imao ulogu kakvu smo svi htjeli i da treba dobiti drugu ulogu i smanjenje place.

Odmah je nastala drama da govorim da je Špikić bolji ili da je Pjaca glavni krivac.

Pocnite citati sa razumijevanjem jebemu :lol:
  • Crusades
    16.2k
    Ima tu puno stvari za riješit prije Pjace... Perić, Bočkaj, Zagorac i slični. Za njih su Mbuku, Cordoba i Kanga nositelji igre s obzirom kakve ugovore imaju i koliko (ni)su bili na terenu. Perić i Bočkaj se valjda ni ne sjećaju kad su bili u zapisniku za utakmicu.

Tek nakon toga se može preći na drugu kategoriju gdje je nažalost i Ademi.

Nakon toga su ovi kaj su nešto i odigrali - Hoxha, Mmaee i već spomemuta trojica kojoj se najviše štuca.

Pjaca je tu najmanji problem.
  • mlinchica
    3.1k
    Odmah je nastala drama da govorim da je Špikić boljijedan u nizu

Tu je sve puklo.. priznaj da ti to sa Špikom nije baš bilo… :smirk:
  • mali M
    7.6k
    pa čak i ne "samo" na tebe... ima nekolicina koja ovdje priča u krajnostima.. Meni je krajnost kad si i ti spomenuo da baš i nije najbolji i najkvalitetniji i nositelj.. to su meni krajnosti.. svi mi vidimo da nije isporučio, ali nije ni doveden kao takav..

Da se još nešto razumijemo, prije dvije godine su ovdje vladale borbe da se određenoj "klasi" MORAJU isplaćivatiu plaće od milje+ jer tako to rade veliki klubovi inače ne gradimo europski Dinamo.

Sad kad su te plaće ostale i kad se nije ostvario neki cilj sad odjednom nitko ne zaslužuje takvu plaću.. moramo se i mi dogovoriti sa mozgom kakva pojačanja želimo.. prinove i rotacije sa "mogućnošću eksplozije" ili reprezentativce koje se sukladno renomeu mora i platiti..
  • jedan u nizu
    13.5k
    svi mi vidimo da nije isporučio, ali nije ni doveden kao takav..mali M

A gle, nije doveden kao takav, ali je dobio placu kao takav.
    Tu je greska u startu odmah.

Perić, Bočkaj, Zagorac i slični. Za njih su Mbuku, Cordoba i Kanga nositelji igre s obzirom kakve ugovore imaju i koliko (ni)su bili na terenu. Perić i Bočkaj se valjda ni ne sjećaju kad su bili u zapisniku za utakmicu.

Tek nakon toga se može preći na drugu kategoriju gdje je nažalost i Ademi.
    Crusades

ne kazem ja da ne treba, apsolutno treba, i oni su veci problem nego Pjaca.
    Vjerujem da se radi na izlasku vecine njih. Ali zar moramo imati neki red odlazaka. Da prvo odlaze najmanje zasluzni pa tako sve dok ne dode red na Pjacu i njegov status?

Siguran sam da se radi na rijesavanju statusa vecine igraca istovremeno. To sto se sad pocelo pricati o Pjaci i Bobanu nema nikakve veze sa ostalim igracima.

Ja sam ionako rekao da bi Pjacu zadrzao, za razliku od ovih gore navedenih. Ali mi nebi bio prva opcija nikako. Niti mi se u Rijeci cinio kao takav, a ni ovu sezonu.
    Ali da bi bio dobra druga opcija, to smatram da bi. I zato bih ga zadrzao, ali uz nizu placu.
    Jer nije fer da imas igraca kao rezervnu opciju, sa ogromnom placom, a neces nijednog kapitalca dovesti i staviti na njegovu placu.

Greska je jer mu se u pocetku dala prevelika placa. I njemu i ostatku.
    Kako to rijesiti?
    Pa bolje smanjivanjem placa, nekakvim dogovorom ili eventualno prodajem, nego da su tu na toj placi do kraja ugovora.
    Zvone radi ono sto smo svi prizeljkivali, zasto sada srackanje po tome svemu?
  • Crusades
    16.2k
    Zvone radi ono sto smo svi prizeljkivali, zasto sada srackanje po tome svemu?jedan u nizu

Ne sraćka se po svemu, ja konkretno sraćkam za sad jedino po pitanju "rješavanja" Pjace.
  • scooniepenn
    4.6k

Nažalost nije moguće i takvih primjera na vrhunskoj razini gotovo da i nema. Mislim da je najveći problem što većina ne shvaća da u sportu stvari ne funkcioniraju na način da možeš dovesti 11 do 12 novih igrača i da će to samo od sebe profunkcionirati. I mi ovdje pritom ne govorimo da nama trebaju 2 igrača za prvih 11, a da su ostalo alternacije. Ovdje se radi o tome da mi otpisivanjem Pjace trebamo 11 ili 12 igrača od čega je 6 za prvih 11 (ostaju ti Stojković, Mišić, RPG, Galešić i Nevistić). Osim toga, mi bismo trebali dovesti sva 4 nova krila. Možda je u meni problem ako većina misli kako je to šala mala, prvo dovesti da je adekvatne kvalitete, a onda i uigrati.
  • Maximo
    784

Pa doveli smo veliku količinu igrača i početkom Bjeličinog prvog mandata, pa znamo kako je to izgledalo
  • Fan
    1.1k

To je možda problem za, do tada, uigrane ekipe. Uzmi u obzir da mi nemamo niti jedan jedini automatizam i više-manje cijelu sezonu izgledamo kao da se igrači prvi puta vide na terenu.
    Zamjenom većine igrača, u ovom trenutku, ne možemo izgubiti baš ništa.
  • scooniepenn
    4.6k

Nije se radilo o tolikom broju igrača. Slobodno izvuci na transfermarktu pa ćeš vidjeti. Osim toga, ako ti jednom uspije na lošu spiku zbog spleta okolnosti obraditi vrhunsku žensku, realno je da ti u preostalih 9 od 10 slučajeva to neće. Zdrava logika.
  • mali M
    7.6k
    Pa doveli smo veliku količinu igrača i početkom Bjeličinog prvog mandata, pa znamo kako je to izgledaloMaximo

s jedne strane se slažem, ali uzmi u obzir da tada nismo imali apetite koje imamo danas. tada nam je bio nedosanjani san proljeće u europi.. lakše je tada napraviti ovakvu generalku nego sada kada se bez obzira na tu čistku će opet i očekivati rezultat.. i to ne "nekakav" nego vrhunski.. da li misliš da će 95% Dinamovog puta biti spremno žrtvovati koju sezonu da se izgradli mladi, novi, potentni Dinamo dalekometnih ciljeva? naravno da ne, svi očekuju generalnu čistku, vrhunska pojačanja, smanjene plaće i vrhunske rezultate..
    Generalna čistka i totalno preslagivanje momčadi nosi i veliki rizik da se može dogoditi da jednostavno sve ne sjedne na svoje mjesto i pati rezultat.. Da li si spreman onda imati ovaj isti stav i braniti da je ovo bio potreban potez i da je u redu da je rezultat tu malo ispaštao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.