Pjaca se mucio sa tempom i u ovom puzevskom nacinu igre. Isporucival je on i zasluzio svoju lovu. I nije to nista protiv Pjace vec se ne ukljucuje u viziju koju Zvone ima za dinamo. I to je ono kaj nam je trebalo, racionalno rasudivanje — Crni86
al da ga se treba riješiti i da ispada glavni krivac za sezonu mi je bezveze..
Večina nas će se ovdje složiti oko Pjacinog statusa što se tiče plaće i uloge, ali mi se neda u krajnostima pričati... — mali M
Odmah je nastala drama da govorim da je Špikić bolji — jedan u nizu
svi mi vidimo da nije isporučio, ali nije ni doveden kao takav.. — mali M
Perić, Bočkaj, Zagorac i slični. Za njih su Mbuku, Cordoba i Kanga nositelji igre s obzirom kakve ugovore imaju i koliko (ni)su bili na terenu. Perić i Bočkaj se valjda ni ne sjećaju kad su bili u zapisniku za utakmicu.
Tek nakon toga se može preći na drugu kategoriju gdje je nažalost i Ademi. — Crusades
Zvone radi ono sto smo svi prizeljkivali, zasto sada srackanje po tome svemu? — jedan u nizu
Pa doveli smo veliku količinu igrača i početkom Bjeličinog prvog mandata, pa znamo kako je to izgledalo — Maximo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.