• Svi na Sjever
    3.3k
    Mislim da ova priča oko Pjace od strane Bobana, ide više u smjeru da neće biti prvi pick na svojoj poziciji , kod Pjace je zanimljivo da je dao više u jačim utakmicama, u malim utakmicama je potpuno podbacio, pogotovo u završnici prvenstva.

Nadam se da je Hazina bomba, Frigan.
  • Laugreano
    4.8k
    Cristian ShpendiMAGDA7

Zadnjih 14 utakmica 1 gol. Ocekujem komentare u razini Kange ako je on u pitanju :D
  • NB86
    17.4k
    Sta ne ide frigan u hsv ?
  • rakurs
    2.1k
    FriganSvi na Sjever

Ugovor do 2028., vrijednost oko 5 milja, standardan... Nema šanse.
  • Žan
    738
    Mozda je Matkovic u pitanju?
  • Sibirski plavac
    7.5k

Shpendi je ove sezone u svim natjecanjima zabio 13 golova, šesti je na listi strijelaca Serie B ove sezone. Redovni u21 reprezentativac Albanije. Lani je s Cesenom ušao iz treće u drugu ligu postigavši čak 20 golova i uzevši titulu najboljeg strijelca lige.

Kanginjo naš dragi je zadnju dvoznamenkastu sezonu imao prije 2 godine, u međuvremenu je u ovom kratkom flop periodu u Dinamu zabio više golova nego u Herthi i Cardiffu zajedno... također stariji je od Shpendija i nije ničiji reprezentativac. O prodajnom potencijalu da ne pričam.

Ako je Shpendi "taj" i naši navijači ozbiljno krenu uspoređivati njega s Kangom, dobro ću se zapitati koliko dinamov puk razumije i kuži nogomet.

Za mene osobno, Shpendi i Kanga su nebo i zemlja, u korist Shpendija naravno.
  • Laugreano
    4.8k
    Ma zajebavam se. Odlican je Shpendi.
  • Sibirski plavac
    7.5k

Nisam ni mislio s ovim komentarom na tebe nego na dio dinamovog navijačkog puka na društvenim mrežama koji sere samo da bi srao o nečemu. Još nakon prošle sezone di su dovedeni upitni stranci, sad odjednom sve strano im je škart... Odjednom im je i gospodin Capellas "strani škart upitne kvalitete kojeg je vrijeme pregazilo" i pitaju se "di su domaći treneri? Svi oni koji su razvili Modrića, Ćorluku, Mandžu i ostale. Po čemu i je ovaj Espanol bolji od naše struke?"

Kakvi likovi...
  • Ritam Ulice
    2.3k
    nama treba netko tko ce odmah bit na raspolaganju. Matkovic je ozljeden i pitanje kada ce na travnjak
  • Filip85
    1.2k
    Vipotnik ?
  • FrenchMontana
    1.5k
    MV zadovoljan svojim novim trenerom??
    IMG-4805.jpg
  • Žan
    738
    Slazem se ali isto tako bi volio da malog dovedemo, puno toga smo propustili iz Hnl-a zadnje prijelazne rokove, da nije ozlijeden bi bile astronomske cifre koje bi potrazivali..
  • Jurki
    20.9k
    i pitaju se "di su domaći treneri?Sibirski plavac

Kolko ja znam doslo bu samo troje Španjolaca..Capellas kao voditelj, a dvojica kao koordinatori.
    Znaci svi treneri budu domaci. Ljudima je logicko zakljucivanje ocito prekompliciran misaoni proces.
    A to kaj budu neki ljudi iz skole dobili cipelu je drugi par rukava.
  • CastAway1986
    4.7k
    neznam zašto ali i meni je Cvancara prvi pao na pamet ..Po meni bi bio top pojacanje
  • NORTE
    21.5k
    pitaju se "di su domaći treneri? Svi oni koji su razvili Modrića, Ćorluku, Mandžu i ostale. Po čemu i je ovaj Espanol bolji od naše struke?"

Kakvi likovi...
    Sibirski plavac

Mnogi valjda misle da dobar trener od Kulenovića može stvoriti Gyokeresa.
    Nisu domaći treneri stvorili Modrića, on je talent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.