• Kwedi
    3.9k
    Gabriel u Arsenalu službeno

https://twitter.com/GFFN/status/1300812376502145031?s=19

ajmo sad bulumentu portalčića i članaka di seru kak Dinamo ga nije prepoznao
  • Kwedi
    3.9k
    žasu
  • Mali dioničar
    18k
    wl42h91nsrvzc4ys.jpeg

...i 8 godina kasnije...

ajh6h4csm5oq88f9.png
  • Krizy
    61.1k
    Bit će fali im igrača kroz reprezentativnu stanku pa ovaj igra
  • IstokKa96
    864
    Veli index da Bjelica preuzima Osijek...
  • Nolifer
    12.6k
    i 24h i SN... a nek mu je sa srećom, to je prirodnije, makar da nije bilo onog kaj je bilo, bio bi još kod nas... ali da...
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Želim mu svu sreću, volio bi i kad bi nas nakantao da se "popiški" u facu glavi i bratu.

Pošto Osijek već kao ekipa mu dosta zaostaje 2.mjesto mu je vrh(kao i svakoj drugoj ekipi,jer pored i ovakvog Dinama bez obzira kakav je, nemaju drugi šta tražit).
  • Dudu
    2.6k
    Po meni dva koraka unazad za Bjelka, al ocito nema strpljenja cekat pravu ponudu.
  • Infinity
    19.5k
    Kolega @marcio amoroso je davno rekao kako ce Bjelku Dinamo ostati vrhunac karijere i najveci klub koji je vodio. Ovaj prelazak u Osijek je korak u tom smjeru.
  • Guinness
    3.1k
    Po meni dva koraka unazad za Bjelka, al ocito nema strpljenja cekat pravu ponudu.Dudu

Takve zaključke možeš donosit u uzorku od 2 sezone možda, sad na čistim spekulacijama šta će biti... Ne znam čemu uopće takav zaključak i izjava. Ako potpiše ovo je odlično za cijelu ligu po meni.
  • xavier
    12.1k
    Po meni dva koraka unazad za BjelkaDudu

A zašto dva koraka unazad? Pa nije dao otkaz u Dinamu da bi postao trener Osijeka.

I što mu fali tamo? Njegov grad, klub u kojem je igračka legenda, novac očito više nego dobar, skoro kao u Dinamu. Mađari očito neće škrtariti ni za dovođenje igrača, iduće sezone odličan novi stadion i prilika da podigne taj klub na sasvim novu razinu...po čemu je to lošije od nekog kluba iz donje polovice talijanske ili njemačke lige gdje nakon mjesec dana lošijih rezultata možeš dobiti otkaz?
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Po meni dva koraka unazad za Bjelka, al ocito nema strpljenja cekat pravu ponuduDudu

Bolja od ove čak i ne može, jedino ako bolju smatraš kada te pozive 10-plasirana momčad turskog prventstva?

Čovjek od Osijeka može napravit kompetitivnu momčad, možda ne klase i jačine kao Dinamo, ali ekipu koja neće više lako gubiti bodove na raznim Varaždinima Istrama i dr.

Ovo je dobar potez za njega, vratio se kući, plaća odlična, i sad može biti sa mirom(pretpostavka). Ekipa kao ekipa je isto dobra, fali možda ozbiljnija polušpica i napadač i tjt.

Ja bi uvijek volio gledat kompetitivnu i napetu sezonu u HNL, nego gledat sezonu gdje je Dinamo nakon 10 -ak kola i matematički osigurao titulu.
  • Ero
    1k
    Naravno da je dobar potez kad će imat sigurno približan keš kao u Dianamu.Ne znam šta očekujete da će ih on odmah preporodit, realno Osijek je ekipa za petog mjesta.
    Bez 3-4 pojačanja ne mogu ništa, Marić im je pokretač svega bio. Da im Pep Guardiola dođe a da imaju ovakav sastav, ja prvi bii potpisao da neće osigurati četvrto mjesto za Europu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.