• r1oma
    1.5k
    Mathias Chago 24 pitanja. Na pitanje koji mu je najbolji trener odgovorio je pokojni Josip Kuže .
    https://www.youtube.com/watch?v=rwPpWQ5jAXY
  • Kwedi
    3.9k
    Chago vrati gitaru!
  • Kwedi
    3.9k
    jedino je fulao u odgovorima, debi protiv Cibalije bio je 4:0, a ne 4:1
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Načuo od kolege koji je slušo intervju Bjelice na radiju da su ga samo prvu godinu u Dinamu pitali o svemu i da je imao koliko toliko slobodne ruke... znači da su ga čitavu ovu godinu minirali očito jer je postao prepopularan u Dinamu...

Fuj, fuj, fuj i još jednom fuj
  • deda
    40.8k
    Pa to je jasno kao dan, on je smijenjen isključivo zato što je postao popularniji od njih.
  • Crusades
    18.8k
    Ono kad se Mathias Chago sjeća debija za Dinamo, i rezultat i datum, a najbolji igrač u povijesti hrvatskog nogometa se ne sjeća datuma debija za reprezentaciju iz prve.

A tu informaciju bi znao malo bolje informiraniji navijač i pratitelj reprezntacije na bilo kojem pub kvizu.

P.S. ja se sjećam i pozicije na kojoj je Luka igrao na toj prijateljskoj tekmi protiv Argentine.
  • Stihl
    3.1k

Ne sjeća se on puno toga
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Ne sjeća se on puno togaStihl

:rofl: upravo to.
  • Neki tip
    21.3k
    on je smijenjen isključivo zato što je postao popularniji od njih.deda

Pa dobro sad, nije baš neki izazov postati popularniji od njih, to bi bio i da je rekorder po broju poraza na klupi Dinama i da je ispao od, štajaznam, Saburtala. ;)

Ali da, poanta je samorazumljiva, njegova popularnost donosila je i snažila i određenu moć ili njezin potencijal, a to već ne može proći..
  • Dino
    4.3k

I uz sve navedeno, vise ljudi ce pamtit europsko proljece i nakantavanje Atalante (barem u prvom susretu), neg transfer Marka Pjace za dvajs milijuna.

To vec nemre nikak proc :grin:
  • vjeko1701
    18.5k
    Pa ko je izmislio staviti igrače ispred tete iz računovodstva. Ipak ona zaslužuje veću slavu.
  • IstokKa96
    864
    Lisakovich zabio za gostujucu pobjedu Bje protiv Kaz.
  • immerwieder
    1.6k
    Luksemburg-Crna Gora, Luksi 22 udarca na gol, ali u nadoknadi iz penala Fatos za pobjedu brđana
  • Kwedi
    3.9k
    3spd6juryk8ncbez.png

A tog se sjetio...
  • Neki tip
    21.3k
    A tog se sjetio...Kwedi

Jasno je na što aludiraš, ali inače nije neobično da ljudi bolje i jasnije pamte neke važne događaje ili samo fragmente iz djetinjstva, a da se ne sjećaju onoga što je bilo "jučer". Naravno, to je izraženije kod starijih ljudi, ne baš 35godišnjaka..

Pitao sam, radeći jedno istraživanje, čovjeka od tada 75 godina da mi ispriča kako je izgledala '91. u njegovom selu (srpsko selo na Baniji). On započne.. "eh, nema ti ovdje kuće da nekog nije u Jasenovac dala". Reko', oprostite, možda se nismo dobro razumjeli, pitao sam za '91. "A, to.. toga se ne sjećam.."

Naravno, ovo može biti "dokaz" kako ove moje teze gore, tako upravo i ove tvoje povrh.. ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.