• Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Mulahusejnović, Matanović, Kevin, Beljo, Šimić, Celar, Matković, Ivanović, Satriano, Vipotnik, Frigan, Bakrar, Ikwuemesi, Rrahmani, Isaac, Ramšak, Traore, Cvancara, Grgić, Shpendi, Koyalipou, Salech, Jutgla, Milošević, KusanovićIzet Hajrović

Ma jel se to meni čini da si zaboravio Duju Čopa, koji zna kako loptu gurnuti kroz blato Gorice iza prijatelja Banića?
  • keppi
    377
    Vjerojatno će neki od ovih koje tjeramo preći u Rijeku, Osijek.... , naravno za puno manju lovu i lagano nas "prckati" u prvenstvu.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    filtrirao sam mlade, kako je izvjestio Haza. Jedino ako Čop spada pod mlade. :joke:
  • Marley
    4.2k
    Potaknuta razvojem dogadjaja, ako je i ovo s Pjacom istina...
    Slobodno pljucnite sad na mene, ali ipak cu reci.

Uopce mi ne sjedaju razmjeri i nacin ovog remonta. Doslovno me strah svaki put kad idem otvoriti Zonu.

Znam da cete svi reci da je to nuzno i prijeko potrebno, mozda i jeste u pravu, sta ja znam.
    Ali ja sam zasad poprilicno sokirana razvojem dogadjaja :meh:
  • San Lorenzo
    19.4k
    Vidovića vidim kao 10ku, Stojkovića kao lijevo krilo.
  • Doktor Kunić
    4.9k
    nema u ovoj proceduri majčinskih osjećaja. Samo deri, neki potezi su trebali i prije
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Sro god da Boban napravi je itekako opravdano, remont u punom smislu je prijeko potreban. Pa za Boga miloga, izgubili smo naslov, a osvojila ga je Rijeka sa trenerom koji niti nema sve zavrsene licence i jos je pola sezone igrala bez devetke.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Degutantno je čitati pljuvanje po Pjaci samo zato jer ga je navodno Boban prekrižio. U sezoni gdje smo uglavnom izgledali kilavo uz pokoji bljesak u Europi, Pjaca je bio jedan naših boljih igrača, ili ako baš hoćete, manje loš od ostatka. A trpanje njega u isti koš s tarabama ko Mbuku, Cordoba ili Kanga je još jadnije. Ako se ne uklapa u priču, OK, ali zaslužuje više poštovanja.
  • Niko1986
    1.7k
    Potezi su nužni i to smo svi znali. Vidjet ćemo u rujnu, listopadu jesu bili dobri ili ne, do tada su sve nagađanja.
  • DiddyGuela
    3.6k

Gledaj to sa pozitivnije strane.

Da nemamo toliko prioritetnih rupa u kadru, Nevistic bi bio jedan od prvih ciji bi se status propitkivao. A posto imamo previse posla na ostalim pozicijama, golman ovoga puta ne stigne doci na red. :blush:
  • Laugreano
    4.1k
    Brzi nogomet se odnosi prije svega na brzu tranziciju u oba smjera, pa reakcija i presing po izgubljenoj lopti. Ocito Boban ima viziju kakve točno igrače zeli, pa nek to i napravi.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    ja ga, osobno, obozavam i naravno da ne spada u tu kategoriju. Volio bih da nađe zajednički jezik s Bobanom, ali da razumijem Bobana - razumijem
  • Niko1986
    1.7k
    Real ostaje na vrhu stalno upravo jer čim neki igrač opadne dođe mlađi, brži i jači, ipak smo mi hrvatski Real…
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Mislim da se mozda malo podcjenjuje doprinos Pjace ali se slazem da je doprinos s obzirom na placu ipak pre malen.

Pjaca u 44 utakmica ima 9 golova i 9 asistencija. U HNLu ima u 34 utakmica 6 golova i 6 asistencija. To nisu neke pre impresivne brojke ali kao sto je kolega vec napisao, on ni u najboljim danima nije mlatio statistiku.

Nadalje se treba pogledat gdje je taj doprinos donesen. Mislim da se moze za 9 utakmica ove sezone rec da ih je rijesio ili barem sudjelovao u rijesavanju i s time bio prevaga. Te utakmice su sljedece:

hajduk 1-3 Dinamo: asistencija za 2:1
    Dinamo 1-0 Rijeka: gol za 1:0
    Dinamo 2-0 Osijek: asistencija za 1:0
    Dinamo 3-1 Gorica: asistencija za 1:1 i gol za 2:1
    Dinamo 2-1 Milan: gol za 2:1
    Dinamo 3-2 Varazdin: gol za 3:2
    Slovan 1-4 Dinamo: asistencije upisane za 2:1 i 4:1 ali ubiti je bila i za 3:1
    Qarabag 0-2 Dinamo: gol za 1:0
    Dinamo 3-0 Qarabag: gol za 1:0

Treba uzet u obzir da su vecina tih utakmica bile jace. Takoder pola scorera u HNLu ima u derbijima. Isto tako kao sto je vec bilo pisano je cijela ekipa bila losa ove sezone. I ako se ne varam nije pucao nijedan penal da si podigne statistiku.

Bio je grubo receno prevaga u 20% utakmica sto nije na razini livaje ali tko je to od njega ocekivao stvarno ne znam.

Naravno i meni se cini pre spor za krilo i ne vise toliko eksplozivan. Ali on je i ovakav nase najbolje krilo koje je i u ovakvoj bljutavoj sezoni donijelo ipak malo vise od samog prolaska protiv Qarabaga. Tako da meni njegovo rijesavanje i nema pre vise smisla, makar se i sam slazem da je dao pre malo. Ali dali su prakticki svi.

Ali eto procijenite sami.
  • keppi
    377
    Bekovi s naglašenom mogućnošću ponavljanja (Valinčić), visoki čvrsti stoperi (Medić), odgovorni srednjaci, jaki u duelu, velikim pluća (Ljubičić, Soldo, Mudražija), brza krila koja igraju obranu (Lisica), visoki centarfor (Matanović)....rekao bi da ćemo u budućnosti imati više poveznica s Talijanskim poimanjem shvaćanja nogometa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.