• Olmic
    4.7k
    Krila dinama sezona 25/26

Lisica spikic hoxha cordoba
  • Teofil Kateran
    2.6k
    ugovor koji je sam isplatio sa utakmicom protiv MilanaSbkbbb

I ništa osobno, ali ovo je baš postala floskula jer si je i Bjelica isplatio ugovor sa igrama u LP, Pjaca golovima protiv Qarabaga, pa možemo tako i u dalju prošlost. Treba se gledat ipak puno šira slika.
  • scooniepenn
    4.6k
    Ako je Pjaca neisplativ i promašaj može li mi netko reći tko se u prošloj sezoni izuzev Mišića, RPG-a, Teophillea i u drugoj polusezoni Stojkovića uopće isplatio. Uopće se ne slažem s tjeranjem Pjace, posebno u situaciji kad je riječ o nositelju kvalitete koji nam je u prošloj sezoni donio neke ključne pobjede. Ako je on promašaj što je tek bio Ivanušec s jednom poštenom polusezonom u dresu Dinama. Nama eventualnim odlaskom Pjace i Petka trebaju najmanje 1 vrhunski napadač, 2 lijeva krila (izgledno je da se rješavamo i Hoxhe), 2 desna krila ako neće Stojke to igrati, a ako će igrati 1 (prva) 10-ka, 1 šestica, 1 desni bek, 2 lijeva beka i 1 stoper (1. ili 2. stoper). To je ni manje ni više nego 11 igrača, od čega 5 za prvih 11. Ne znam što bih na to dodao, osim da nam je puno puno sreće potrebno da to uspije.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Kako vidim najbitnije ne odigrati dobru tekmu u play offu lige prvaka i onda zasluzujes sav respekt. Sve ostalo je nebitno. Jedna od najvecih placa u klubu za ono sto pokazuje na terenu je smijesno. Cisti Zvone samo cisti
  • keppi
    377
    Možda je ovaj napadač od Haze ustvari krilni napadač (Lisica), a i "desetka" (Vidović) je na neki način više napadač.
  • Noel
    12.1k
    REMONT!
  • CastAway1986
    3k
    Pjaca možda nije zabio i asistirao u sezoni koliko smo zamisljali ali isto tako ga ne treba stavljati u rang Mbukua i Cordobe jer je to omalovažavanje..Ostavio bi ga i dalje u klubu ali idući ugovor smanjiti jer nije u cvijetu mladosti..
  • emilperska
    10.8k
    Ovaj Pjaca ne pripada u moderan nogomet kojem mi tezimo, opcenito krilo bez brzine i defanzive ne moze igrati na europskoj razini.

Veliki Ante Čačić se po rijecima iz Tijuane "ispovracao" kad ga je ZM probao natjerat da primi Pjacu nazad 2022.

A odlaskom Petka, takav spori Pjaca postaje najplaceniji igrac kluba..

Meti Zvone, meti.. Nemoj stat..
  • crophantom
    734
    Meni Pjaca ima puno prevelik ugovor za ono kaj pruža, a najveći problem su mi obrambene rekacije, odnosno nesudjelovanje, koje je u nekim trenucima bilo sramota, protiv Lokomotive ako se dobro sjećam čovjek se u par navrata opce nije vraćao u obranu nego bi osvajao pizdarije jer ne može proći nikoga 1 na 1, raspizdio je cijelu tribinu do poluvremena. Ali, ako se uz sve probleme njega ide rijesavati/marginalizirati, Zvone ima nenormalno velika muda ili zna nešto što mi neznamo. Možda je nekog sponzora upeco da i mi svog Tommya za trku imamo :D
  • Ivdzo11
    6.7k
    Albert Capellas je u agenciji ‘Roof.

E, sad, kakve to veze ima s Dinamom? Ima. Naime, u toj agenciji je i bivši hrvatski nogometaš, a danas jedan od najmoćnijih hrvatskih menadžera Srđan Lakić, koji je glavni za hrvatsko tržište. Capellas i Lakić su članovi iste agencije pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li u Dinamovu omladinsku školu sletjeti kakav talentirani nogometaš i hoće li Dinamo imati prioritet kad će talentirani igrači iz agencije tražiti klub po Hrvatskoj.

Nadalje, ono što je također zanimljivo je da je u toj agenciji i Dion Drena Beljo, napadač kojeg je Dinamo već nekoliko puta pokušao dovesti, a priča se aktualizirala i nakon dolaska Bobana. Je li sad, kad je u klubu Capellas, transfer možda izgledniji? To je također pitanje na koje ćemo vrlo brzo dobiti odgovor.
  • Laugreano
    4.1k
    Tako nesto sam i ja rekao prije mjesec dana. Svaka cast Pjaci, ali ako ides u remont sa brzim krilima, onda ti Pjaca ne moze igrat krilo, koliko god ga mi volili.
    A sta cemo sa lijevom krilom. Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.
    a month ago
    Laugreano
  • Dani Olmić
    1.5k
    Beljo bi bio dar mar
  • Ludovic IX
    8.6k
    Jel izbio već ovdje "insider wars" kakav? Haza baci udicu ali bez konkretnog imena ali nijedan od drugih samozvanih insajdera nije lupio ime. Di ste? Ajde, miro, nemoj da haza bude taj koji zna više od tebe
  • NitkoBitan
    27.1k
    ali ovo je baš postala floskula jer si je i Bjelica isplatio ugovor sa igrama u LP, Pjaca golovima protiv QarabagaTeofil Kateran

Bezvezna logika, tako se moze "opravdat" skoro svakog igraca. Nama skoro pa beskoristan Drmic srusio Bodo jednim golom, Mmaee odigrao dobro protiv Qarabaga kao i Pjaca...
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Pjacina statistika (samo liga):

Sezona 13/14: 7 golova
    Sezona 14/15: 11 golova
    Sezona 15/16: 8 golova
    Sezona 23/24: 7 golova i 4 asistencije
    Sezona 24/25: 6 golova i 6 asistencija

To su njegove sezone u HNL-u. Ako je netko od njega očekivao 10-15 golova, taj se prevario. On u svojim najboljim danima nije zabijao kao npr. Soudani, govorim o sezoni prije, tada rekordnog, transfera u hrvatskom nogometu. Je li mogao bolje ove sezone? Mogao je, i on me naživcirao gađanjem glinenih golubova kao i ostali, ali definitivno nije rješenje tjerati ga iz kluba na taj način i oslabiti si poziciju lijevog krila. Eto, propast ćemo za 250k njegove plaće ako ne smanji ugovor, ali ćemo zato sigurno pogoditi s njegovom zamjenom. Je li Vidović brže krilo od Pjace ako već govorimo o nogometu s brzim krilima? Ako nisi zadovoljan Pjacom, zašto ne bi doveo boljeg igrača pa da Pjaca bude rezerva koja češće ulazi s klupe? Zamisli da imaš tako poduplanu poziciju da ti s klupe ulazi Pjaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.