• NitkoBitan
    27.1k
    Bravo Boban, to odavno ja pricam, nikakvo krilo...
  • Paggini
    51.8k
    Niie da nam fali igrača na kritičnim pozicijama, sad se idemo rjesavati igrača na popunjenim pozicijama da i one fale :cry: :cry: :cry:
  • Noel
    12.1k
    Ispravno ako je istina. Pjaca da se zove Cordoba ili Mbuku ove godine bi bio prozvan teškim promašajem. 34 utakmice 6 golova u HNLu. Za tu plaću koju prima smiješno. Hvala mu za gajbu Qarabagu ostatak sezone osim par bljeskova ne vrijedno spomena za plaću koju prima.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    znači, trebaju nam 4 krila. Odlično.

P.S. Marko Pjaca je zaslužio malo više respekta, a ne ovakav odnos. Kada sam rekao da se Petkovića tjera iz kluba, neki su mi rekli da nitko nikoga ne tjera. Želite li reći da ovakva ucjena nije tjeranje iz kluba? Zar nije bilo riječi o tome da je Pjaca dobio veći ugovor jer se odrekao 50% od transfera? Čak i da nije, on se višestruko isplatio golovima Qarabagu. Čovjek nam je svojim golovima donio 40 mil. eura, da nije bilo njega, ne znam kako bi to završilo.
  • keppi
    377
    Pjaca je sigurno imao amplituda, ali njegovi su golovi bili nekako najvažniji za ulazak u Ligu prvaka.
    Nešto se pričalo da je njegov dio odštete plaćene Rijeci ustvari ugrađen u plaću pa otud i sad visoka primanja.
    Ako imamo resursa i znanja za dovesti bolje ok, ali nisam baš siguran u to.
    Mislim da je za nas Pjaca ipak dobar.
  • Sbkbbb
    321
    Sa ovim u vezi Pjace se ne slazem. Marko ima ugovor koji je sam isplatio sa utakmicom protiv Milana. Malo pretjerivanje gledano s moje strane.
  • crophantom
    735
    Ja samo neznam od kud nama pare da popunimo sve te pozicije.
    Lijevi bek (bar 1), šestica, stoper, zamjena za desnog beka, desno krilo, špica, sad i lijevo krilo. Sve meni to divno zvuči ali ne kužim od kojih para :D jedino ako ce svi biti free agenti i sve pogodimo.
  • Twisted1
    746
    Ovo sto je germanijak objavio za Pjacu je točno. Boban ga ne vidi u planovima za iduću sezonu, dapače želi ga se rješiti pod svaku cijenu i rekao mu je da je preskup, da može slobodno ići jer ga on ne vidi u planovima. Ako odluci ostati sa ugovorom od 1 mil eura neto, da neće igrat u ovoj zadnjoj godinu ugovora.Miro Vugrinec

Upravo ono kaj sam ja napisao jučer.
  • Droljo
    16.6k
    Ja samo neznam od kud nama parecrophantom

Idemo ALL IN!
  • C@ptain Koons
    67
    nikakvo kriloNitkoBitan

Možda bi ga se trebalo počet koristiti na centarforu ili kao drugog napadača obzirom da nema više onu brzinu i eksplozivnost za krilo. Protiv Osijeka je to dobro izgledalo kad je igrao uz Kulenovića.
  • rakurs
    1.4k
    Onda je jasnija i priča s Vidovićem. Vjerojatno je cilj riješiti se Pjace i dovesti Vidovića.

Mislim, kad se pogleda Pjacina statistika onda bi se ovaj potez mogao osporavati, osporavat će se i ovako. Pjaca ima nekoliko elitnih karakteristika, ali ima ih i nekoliko koje se definitivno ne uklapaju u Bobanovu viziju. Puno puta se ove sezone na forumu govorilo o njegovim nedostacima.

Unatoč tome nisam siguran kaj misliti o ovome. Rješavanje Pjace dok u momčadi još imaš Hoxhu i Cordobu, dovođenje Lisice... Ne znam, vjerujem Bobanu da zna što radi, odnosno siguran sam da zna, ali prevelik je to posao i zaokret odjednom.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Pjaca je trebao ove sezone puno više napraviti i pridonijeti kao krilo, to je istina. Ali on ima ugovor još samo godinu dana i mislim da to predstavlja puno manji problem od ugovora Mmaeea i Kange koji su očigledno u drugom planu i Ademija koji ima ogroman ugovor, a svi vidimo da jednostavno više ne može. Tu su i Perić i Bočkaj s dobrim ugovorima, a mislim da manje upućeni simpatizeri Dinama vjerojatno misle da oni već 2 godine ni ne igraju ovdje više...

Pjaca je ipak donio puno više od svih navedenih i razumijem ako mu se neće nuditi novi ugovor, ili ako će mu se nuditi, ali će biti dosta manji, ali nema razloga za tjeranjem. Treba mu samo dovest bolju konkurenciju od Hoxhe i mislim da nam ta pozicija uopće neće predstavljati problem.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Možda bi ga se trebalo počet koristiti na centarforu ili kao drugog napadačaC@ptain Koons

Bobanov smjer je jasan - 4 3 3 ili 4 2 3 1. Uglavnom prava spica i prava krila.
  • Captain America
    20.4k
    Može Dario pokriti i lijevo krilo. Kovačević je od puno nogometno neinteligentnijeg Grgića stvorio korisnog igrača.
  • OsamŠest
    5.3k
    Mislim da su Pjacina klasa i doprinos ove sezone neupitni. Nije bajno, naravno, jednostavno se uklopio u sivilo i sezonu koja nam je isporučila Bobana.

Jednostavno moć ponavljanja više ne postoji i nije igrač koji će orat teren svih 90 minuta. Pretpostavljam da u tome leži problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.