• Izet Hajrović
    5.3k
    Mulahusejnović, Matanović, Kevin, Beljo, Šimić, Celar, Matković, Ivanović, Satriano, Vipotnik, Frigan, Bakrar, Ikwuemesi, Rrahmani, Isaac, Ramšak, Traore, Cvancara, Grgić, Shpendi, Koyalipou, Salech, Jutgla, Milošević, Kusanović. Koji od ovih bi mogao biti ta bomba?
  • Paggini
    51.8k
    Malo se krivo Haza izrazio, Kulenović potpisuje novi ugovor, bombastičan ugovor
  • keppi
    377
    Možda griješim, ali meni stvarno Matanović dosta sliči po igri na našeg Kulenovića.....a, da možda ne prodajemo i Kuleta.....sada je relativno in zbog broja postignutih golova u prošloj sezoni.
  • keppi
    377
    Mierez je sa 28 godina malčice prešao granicu "mlad".
  • Laugreano
    4.1k
    Kuleta ili mozemo sad prodat ili nikad.
  • Brusa
    3.3k
    što se mene tiče, najbolje nikad :smile:
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ne spada mi u kategoriju mladih, na brzinu sam ukrao napadače iz Krizyjeve bilježnice, možda je ostao neki koji isto nije baš mlad. Ne znamo što Haza podrazumijeva pod "mlad" :joke:
  • scooniepenn
    4.6k

Samo nam reci je li naš ili stranac? :wink:
  • keppi
    377
    Haza se vratio s mora (na slici vidim da je lijepo potamnio...ha) te odlučio malo prodrmati i razbuditi forumaše.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Prije bi nas puno kostao
    Sada vise ne
    Mlad i pun potencijala
    Okolnosti promijenile sve?
    :snicker: :zip:
  • Fan
    1.1k
    Ne znam dal bi Hazu najradije poljubio ili udario zbog ovakvih infoa, samo znam da me zapalio i ode dan na poslu na refreshove Zone...
  • rakurs
    1.4k
    Bila je priča da je i Medić blizu pa od tada ništa. Mi pod ugovorom još uvijek imamo Kulenovića, Kangu i Petkovića. Po svemu kaj se priča najbliži odlasku je Petković, iako je i to na dugom štapu.

Ne znam, skeptičan sam oko toga da smo već dogovorili napadača dok imamo trojac koji nije nimalo jeftin i za kojeg se još uvijek ne zna jel ostaje ili ne. Da se ne lažemo, bilo bi lijepo kada bi se dolasci rješavali prije odlazaka jedino ne znam koliko je to realno.
  • Miro Vugrinec
    8.7k
    Ovo sto je germanijak objavio za Pjacu je točno. Boban ga ne vidi u planovima za iduću sezonu, dapače želi ga se rješiti pod svaku cijenu i rekao mu je da je preskup, da može slobodno ići jer ga on ne vidi u planovima. Ako odluci ostati sa ugovorom od 1 mil eura neto, da neće igrat u ovoj zadnjoj godinu ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.