• Gringo
    372
    ugovor mu istče za godinu dana, dala bi se tu ok cifra ispregovarati..ako tu uopće ima istine oko Manaja
  • rokikaciga
    3k
    jesu, 2020/21 su bili skupa u Barci
  • Peškaman
    7.3k
    Ako mu je klub ispao u niži rang,moguće je da ima nižu klauzulu.
  • GOAT
    3.5k
    Ispali su iz lige a on je klupsku sezonu zavrsio sa 17 g/a po Transfermarktu.. sta bi onda bilo da igra u boljem timu
  • Apostol
    53
    prošle godine su bili dobri,a tad je 18 zabio u ligi
  • skener
    5.1k
    Nego je li Dario Dabac odradio posao u Puli ili samo troši benzin bez veze?
  • Pavinho
    333
    vozi teslu :lol:
  • Mihaljević
    13.3k
    Ovaj iz Bastie bi mogao biti odlično pojačanje, ima 20g i igra za razliku od Marićevih pojačanja koji su nekad bili nešto i koji su nekad igrali nešto.

To je sve što nama treba da je mlad i da igra. Vidim da je odličan u obrani.

• Keyser Soze
    14.8k
    Može li ikako obrnuto, da se dogovorimo oko Valinčića, a ne dovedemo Lisicu? :lol:
  • crophantom
    1.1k
    ukrao si mi riječ iz usta :D
  • Ivdzo11
    7.9k
    Navodno bi Istri trebao pripasti željeni iznos od 1,3 milijuna eura, plus postotak od sljedećeg transfera 21-godišnjeg desnokrilnog napadača.

Oko Morisa Valinčića, kojeg se po medijima već smatra igračem Dinama, očito nema konkretnih novosti. Prije svega Dinamo je ostao na razini iskazanog interesa te okvirnog vrednovanja odštete koja je na Drosini očito zanemarena. To što se medijski sugerira da će u zamjenu za Valinčića otići junior Dinama Noa Mikić, iz Istre nam odlučno demantiraju. Valinčić je najbolji desni bek HNL-a, najbolji igrač po dobivenim duelima, mladi je reprezentativac i takvih (motoročkih) potencijala da Istra ima za njega podosta upita.

Po mojim nekim saznanjima Istra za Valincica trazi 1.5 mil eura.... Kakva 3 mil
  • Crni86
    12.7k
    tovari im uzeli trenera, mi uzeli lisicu, ja mislim da je ovo sad vise pustanje prica prema van da se ne bi bas stvorilo nezadovoljstvo kod navijaca. Pa kad Moris dode bit ce dali su nam 3 milijuna …

Meni to tako izgleda… Mozda se varam
  • Marley
    4.5k
    zasto karakterno?
  • miro
    7k
    Njemačka vs Hrvatska npr
  • Jos-Optimus
    6.5k
    pa mislim, karakterno se sjeti njegovog prvog derbija na Poljudu kad je ušao u fajt sa nekim šupkom bez ikakvog straha. On je Dinamovac, to sa državljanstvom je bila greška, ti nisi griješio u životu? Evo recimo, Luka Modrić je u repki primjer karaktera, ali može si taj karakter objesiti od onu stvar što se tiče Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.