• Keyser Soze
    13.7k
    Manaj bi sigurno bio pojačanje.
  • don
    13.2k
    pa Macia prije par tjedanaDinamovapriča

edit: brišen, neda mi se pokrećat tema o starim potencijalnim SD-ovima.
  • OsamŠest
    5.3k
    Ako će Boban rješavati igrače u tajnosti kao i Capellasa, nitko sretniji od mene.
  • Dinamovapriča
    240
    Mauro Leo je bio dogovoren! Macia nije!
  • Dinamovapriča
    240
    Nije nije! :naughty:
  • don
    13.2k
    a dobro kolega, zar nam nije svima poznato bilo i na forumu da je Giraldi "zadnji" dogovoreni od tih par imena :joke:
  • Dinamovapriča
    240
    Bilo je tu svega, ali od Macie se odustalo kad se istražilo kakav je lik.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Sa Vidovicem.i Sosom mozemo igrati 3 4 2 1

Napadac - Vidovic, Stojkovic poluspice, u obrani se sire,
    Sosa i RPG wb, Badelj/Misic i Ljubicic u sredini, Galesic, Medic, Franjic ako se vrati ili novi stoper iza.
  • Sajla
    9.2k
    Zakaria Ariss - Marokanac iz druge francuske lige, ma dao bih tri plaće da dečko dođe i razvali. priča se sama piše- nakon Bernauera i Mmaeea, treća sreća.
  • Dani Olmić
    1.5k
    marokanska prgava krv - to bi bilo jebeno :fire:
  • Izet Hajrović
    5.3k
    priča se sama piše- nakon Bernauera i Mmaeea, treća sreća.Sajla

A da ih jednostavno spojimo u prvih 11 pa da budu produktivniji? :joke: Marokanci lijevi dio obrane, Francuzi desni.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Bilo bi top ukoliko dovedemo Manaja. Dečko u zadnje dvije sezone u turskoj ligi koja je puno jača od naše, utrpao dvoznamenkaste cifre golova. Standardni reprezentativac Albanije. Odlična opcija za napadača.
    Iako, kad sam vidio da je Plavi agent stavio na story nekog albanskog igrača ponadao sam se da je u pitanju moj "miljenik" sa scout teme, Asani. :cool: Treba nam ubojita ljevica na desnom krilu, a on je upravo takav.

Neki novi Dinamo će iduće sezone pokoriti i Hnl i Europu. :fire:

Inače, nije mi ok da se u članku di se spominje ovaj Ariss iz ligue 2 Bernauera i MMaea stavlja u istu rečenicu. Jedan je bio bitan član lanjske ekipe koja je uzela duplu krunu. Evo možda ćemo i zaradit na njemu kad ga St Ettiene otkupi. S druge strane, Mmae nam je donio što točno? Maxa će se možda prodat u francusku ligu. Kome ćeš uvalit Mmaea?
  • Noel
    12.1k
    Kad se sjetim kaj je Manaj radio našim stoperima na zadnjem Euru. Zvijer od igrača.
  • Apostol
    29
    Pogledao sad ovog Manaja, znao bi ga preko klade samo do sada, izgleda na yt kao Beqiraj na steroidima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.