• Dinamovapriča
    240
    Rey Manaj ima otkupnu klauzulu za 4 milijuna, u ovom trenutku mislim da nije realno da dođe.
  • Enco
    436
    Nažalost istina je da roditelji potpisuju nesvjesno robovlasničke ugovore

Sve točno osim ovo nesvjesno.
    Znaju oni jako dobro što potpisuju, čim ti neko uz legalan Ugovor koji je definiran od strane nogometnih organizacija nudi aneks, nekaj tu ne štima.
    Većina tih klinaca je u par deka, bore za status u ekipi, za poziv u repku.... i uglavnom su to razlozi zašto svjesno potpisuju.

Pa evo samo jedan primjer npr. Valinčić .
    Taj dečko u tri godine Dinama nije odigrao deset cijelih utakmica ,a ako je i igrao bilo je uglavnom kadeti II, juniori II, bio je u drugom planu. Zar netko misli da u to vrijeme nije bio dobar?
    Ne , bio je dobar, ali nije dobivao prilke jer ga nitko nije gurao.
    Nažalost danas u nogometu tako stvari funkcioniraju.
  • Sajla
    9.2k
    Inače, nije mi ok da se u članku di se spominje ovaj Ariss iz ligue 2 Bernauera i MMaea stavlja u istu rečenicu.Sibirski plavac

stavio sam ih u isti koš zbog medijskog tretmana i internetskih komentara. bez obzira koliko bili (ne)zasluženi.
  • Apostol
    29
    Sivass je ispao iz lige, ima zadnju godinu ugovora, možda se Bara želi uvuć Bobanu pa mu spusti cijenu. A možda su se nešto kratko poklopili u Barci Capellas i Manaj
  • Gringo
    369
    ugovor mu istče za godinu dana, dala bi se tu ok cifra ispregovarati..ako tu uopće ima istine oko Manaja
  • rokikaciga
    1.7k
    jesu, 2020/21 su bili skupa u Barci
  • Peškaman
    7k
    Ako mu je klub ispao u niži rang,moguće je da ima nižu klauzulu.
  • GOAT
    2.7k
    Ispali su iz lige a on je klupsku sezonu zavrsio sa 17 g/a po Transfermarktu.. sta bi onda bilo da igra u boljem timu
  • Apostol
    29
    prošle godine su bili dobri,a tad je 18 zabio u ligi
  • skener
    2.9k
    Nego je li Dario Dabac odradio posao u Puli ili samo troši benzin bez veze?
  • Pavinho
    270
    vozi teslu :lol:
  • Mihaljević
    13k
    Ovaj iz Bastie bi mogao biti odlično pojačanje, ima 20g i igra za razliku od Marićevih pojačanja koji su nekad bili nešto i koji su nekad igrali nešto.

To je sve što nama treba da je mlad i da igra. Vidim da je odličan u obrani.

• Keyser Soze
    13.7k
    Može li ikako obrnuto, da se dogovorimo oko Valinčića, a ne dovedemo Lisicu? :lol:
  • crophantom
    729
    ukrao si mi riječ iz usta :D
  • Ivdzo11
    6.7k
    Navodno bi Istri trebao pripasti željeni iznos od 1,3 milijuna eura, plus postotak od sljedećeg transfera 21-godišnjeg desnokrilnog napadača.

Oko Morisa Valinčića, kojeg se po medijima već smatra igračem Dinama, očito nema konkretnih novosti. Prije svega Dinamo je ostao na razini iskazanog interesa te okvirnog vrednovanja odštete koja je na Drosini očito zanemarena. To što se medijski sugerira da će u zamjenu za Valinčića otići junior Dinama Noa Mikić, iz Istre nam odlučno demantiraju. Valinčić je najbolji desni bek HNL-a, najbolji igrač po dobivenim duelima, mladi je reprezentativac i takvih (motoročkih) potencijala da Istra ima za njega podosta upita.

Po mojim nekim saznanjima Istra za Valincica trazi 1.5 mil eura.... Kakva 3 mil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.