• deda
    37.3k
    Nažalost istina je da roditelji potpisuju nesvjesno robovlasničke ugovore kojima svoju djecu pretvaraju u Čiča Tome. Oni koji to rade svjesno su dno ljudske rase. Crvi.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Prema informacijama iz austrijskih i njemačkih izvora, Rapid Beč ima namjeru otkupiti Beljin ugovor od Augsburga za iznos između sedam i deset milijuna eura, što je predviđeno klauzulom iz posudbenog ugovora. Rapid potom planira odmah preprodati Belju zainteresiranom europskom klubu.
  • hardek
    4.6k
    Na kraju prošle sezone sam pisao da je vrijeme za rastanak sa Petkom i početak novog Dinama sa Beljom. Nažalost taj vlak smo propustili a tada je dosta ljudi na Zoni dosta podrugljivo pisalo o Dionu.

Pretpostavljam da se mi okrećemo Matanoviću
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Nema tu nista nazalost, Beljo nije ni do koljena Petku. Preskup je on, malo bolji u primanju od Kuleta, ali to je ta kvaliteta.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Izgleda imamo lijevog beka....

Edit; evo kolega je objavio....

Zakaria Ariss imao je posebno obećavajuću sezonu s SC Bastijom , etablirajući se kao jedan od najkonstantnijih mladih braniča u Ligue 2. Došavši kao slobodan igrač iz Dijona u ljeto 2024., 20-godišnji lijevi bek brzo je zaslužio mjesto u početnoj postavi pod vodstvom Benoîta Tavenota. Okupio je 32 nastupa u svim natjecanjima, uključujući 29 u Ligue 2, skupivši preko 2300 minuta igre. Ariss je postigao 1 gol i upisao 3 asistencije.
  • sarenicvjetic
    112
    podlo,lopovski,kriminalno, vidjet ćemo kaj će izac.
  • Niko1986
    1.7k
    Sosa ima plaću 2 milijuna eura i žele ga klubovi iz Bundeslige. Ne vidim kako će kod nas
  • deda
    37.3k
    Zato ja ružnu riječ nisam o Mikiću rekao jer to je dijete koje je bačeno u ralje morskog psa. Nadam se da će se izvući iz tih ralja i izabrati pravi put za svoju sreću. Gdje god to bilo.
  • Zagi
    9.8k
    Pretpostavljam da se mi okrećemo Matanovićuhardek

Da bar. Matanović je po svemu bolji igrač i taj novi visoki intenzitet dinamo.
    No nije li netko rekao da ga traži Freiburg ili tako nešto?
  • Sbkbbb
    321
    Inace o ovom Arissu, javio sam se prijatelju iz francuske koji doslovno poznaje sve, kaze da je top igrac, da ga se povezivalo sa Lyonom i Monacom ovu zimu i da tko ko ga uzme nece pogrijesiti. Inace Lens je zagrizao za njega kako i pise na tweetu.
  • miro
    6.5k
    Od mene veliko NE za Sosu. I igrački i karakterno, a pogotovo za ovu lovu koja se spominje
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Dovodis igrace iz druge francuske Mari... ovaj Bobane jel te sram :lol:

Sarkazam ako nekima nije jasno. Nemam problema sa igracima iz druge francuske ako su dobro skautirani. A s time da je Zvone pokazao oko za igraca u Milanu ima moje povjerenje.
  • hardek
    4.6k
    https://youtu.be/bjH-UX1SOyk?si=rVH7AxdiLwf7_NIL

Za promjenu bek kojem je defenziva najveća vrlina
  • Ivdzo11
    6.7k
    pa tko ce se usuditi napasti RPG-a i njega :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.