• Captain America
    20.3k
    Štoviše, na katu je podijeljeno možda i 100 otkaza i dignute su plaće uz Bobanovu napomenu da očekuje 24sati angažman. Podržavam.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Mislim da bi trebalo prvo definirati sto to znaci u svim segmentima podreden. Na primjer mislis li sa time na to da ce Boban dovodit igrace i da trener nece imat nikakvog prava glasa ili cak na to da ce Boban dirigirat treneru tko bi trebao igrat i kako bi trebao igrat (sto mi recimo zvuci tako kad neko kaze da je trener figura).

Nadalje se onda postavlja pitanje je li to uopce kritika. Jer moze se realno smatrat i dobrim i losim. Znam da je bilo glasova da SD treba slagat ekipu a ne trener, jer treneri imaju ipak kraci rok trajanja.

Recimo meni je potpuno logicno da je Boban nadreden treneru u svim tim segmentima. Jedino sto smatram gdje trener mora imat autonomiju je da odlucuje tko od igraca, koje mu Boban dovede, ce igrati i kako ce igrati. I naravno da smije rec svoje misljenje i izrazit svoje zelje.

Ali tu onda dolazimo bas do toga da je logicno da Boban dovede nekoga tko ce odgovarat njegovoj viziji. Ako Boban smatra da Dinamo treba igrat sa cetvoricom otraga onda je logicno da ce ic nac trenera koji se sa time slaze i koji ce igrat tako. Isto vrijedi i opcenito za stil igre.

S druge strane ne bih rekao ni da je potrebno dovodit neko slabo ime za to. Ja mislim da bih se moglo dovest i jaceg trenera koji bi isto bio potpuno podreden Bobanu. I Ancelotti je top trener, pa u Realu nema prava glasa. Moze se mozda dat i primjer Gattusa koji ubiti isto nije imao nista za rec u veui kadroviranja ekipe. Samo primjerice. Vise bih rekao da je pitanje jel trener kao osoba konfliktan i zeli li imat vece ovlasti.

Samo je onda opet pitanje zelimo li funkcionirat na taj nacin. Jer znam da se dosta govorilo da je to lose sa trenerima engleskog tipa. A ukoliko ne zelimo onda je potpuno logicno da Boban izabere trenera koji ne zahtjeva ovlasti. Pa na kraju to da je Kovacevic takav tip uopce ne bi ispalo kritika.

Ja si recimo ne mogu zamislit da Boban zeli obicnu figuru koja ce klimat glavom na sve sto on kaze. Ja sam uvjeren da je izabrao Kovacevica jer smatra da imaju isto razumijevanje nogometa i istu viziju, te da je zbog toga idealan kandidat da tu viziju provede u dijelo.

Takoder si ne mogu zamislit da se Kovacevica nece bas nista pitat i da nece moc rec ni svoje misljenje. Mislim da ce suradivat i zajedno se dogovarat ali da ce Bobanova logicno bit zadnja. I mislim da je to Boban svakom kandidatu s kojim je razgovarao tako i prezentirao. A to je po meni i najbolji nacin.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Nisam rekao da će mu određivati prvih 11, ali sam uvjeren da mu neće reći “ne želim Lisicu, ja bi… i ja smatram..”. Ako i hoće…
  • Crni86
    11k
    dovodi 3 pomoćnika sa sobomCaptain America

Zna li se tko je do sad bio uz kovacevica u stozerima osim gregurine koji ocito ostaje u belupu
  • Captain America
    20.3k
    Zna li se tko je do sad bio uz kovacevica u stozerima osim gregurine koji ocito ostaje u belupuCrni86

Nije ništa spominjao. Taj nepoznati trener je već radio u našem omladinskom pogonu i otišo je onda u drugi klub. Danas bi to sve trebalo biti dogovoreno s njim i s Landekom.
  • Ludovic IX
    8.6k
    trenersko ime ne garantira rezultat. Istina je da smo svi vjerovali u recimo bjelica da ce u prvom mandatu napravit rezultat i nije razočarao. Isto smo znali da kopic recimo neće ništa donesti novoga.

Ja recimo, više vjerujem kovacevicu da ce napravit dobar rezultat nego recimo da je došao slaven bilic koji ima angažmane u premier ligi npr. Ali gledao sam utakmice njegovih klubova i to je uvijek mučenje bilo. Recimo, današnji mourinho mi manje povjerenja ulijeva neg kovacevic.

Ne treba pljuvat prije nego zajebe. Ako zajebe, ne sumnjam da tu ima onih koji spremaju pljuvacku za taj trenutak.
  • Zg123
    1.9k
    Kovacevic u stozeru osim Gregurine i Murka(koji sigurno dolazi) ima i Djureca i Delica i kondicijskog Mikeca. Pretpostavljam da ce jedan od dvojca Djurec i Delic biti isto u stozeru
  • Patak
    3.5k
    kaj to znači "na katu"? Nismo svi insajderi :-). i kak se može podijeliti 100 otkaza? To su sve ljudi bez ugovora o radu? Ili im je istekao ugovor na određeno?
  • badjibadara
    4.9k
    Slazemo li listu igraca sa kojima nas povezuju? Ja sam se vec pogubio. Ovoljetna bi mogla biti rekordna.
  • austrijanac
    7.1k

Krizy doktor je tu ažuran.
  • Krizy
    57.4k
    65 igrača koji su povezivani s Dinamom u 2025. godini:

Vratari:
    Kahlina

Desni bekovi:
    Valinčić

Stoperi:
    Galešić, Medić, Lazo, Jelenić, Pongračić, Agyemang, Benković

Lijevi bekovi:
    Sosa, Taylor, Sobol, Barros, Ćivić, Jurišić, Barišić

Defenzivni vezni:
    Franjić, Soldo, Belcar, Badelj, Šunjić, Zeljković, Zabukovnik, Selahi

Središnji vezni:
    D. Ljubičić, Lukić, M. Janković, Dantas, Bulatović

Ofenzivni vezni:
    Mudražija, Jagušić, Kulušić, Lekoueiry, Bardhi, Fruk, Ilić, Ferizaj

Desna krila:
    Lisica, Mitrovski, Diop, Dele, Akhrib, Florucz

Lijeva krila:
    Varela, Stoica, Vuković, Rozić, Ivanušec, Oršić

Špice:
    Kanga, Ramšak, Traore, Cvancara, Grgić, Modeste, Shpendi, Koyalipou, Salech, Haller, Bakrar, Matanović, Šporar, Jutgla, Milošević, Kusanović
  • Captain America
    20.3k
    kaj to znači "na katu"?Patak

Zaposlenici kluba koji vode klub i zapravo donose odluke o svemu. Znači sve osim samih igrača i stručnog stožera.

i kak se može podijeliti 100 otkaza? To su sve ljudi bez ugovora o radu? Ili im je istekao ugovor na određeno?Patak

Nekima ističu ugovori, neki će podnositi ostavke poput Skendera, a neki će dobit otpremnine.
  • Brusa
    3.3k
    I tko će onda raditi te poslove kojih je tih 100 ljudi radilo?
  • M94
    1.7k
    Slijedi najbitnija sezona u povijesti Dinama, nadam se da su toga svjesni oni koji bi trebali bit.
  • rioda
    8.6k
    I tko će onda raditi te poslove kojih je tih 100 ljudi radilo?Brusa

Pa napisao je, od ovih koji ostaju očekuje se 24-satni angažman. Nema više osmosatnog radnog vremena... :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.